smaik Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Καλημέρα σας.Μετά από 12 χρόνια αποφάσισα να αλλάξω μια samsung lcd που είχα 40'' και πήρα την 55σκ8100.Οχι ότι χάλασε αλλά τα παιδιά θέλανε netflix,ytube...Χτες την σύνδεσα και ξεκίνησα τις δοκιμές στις ρυθμίσεις μπας και καταφέρω να φτάσω έστω και λίγο την εικόνα της samsung που είχα συνηθείσει τόσα χρόνια αλλά τίποτα.Βέβαια έβαλα ytube 4k video και έπαθα πλάκα.Θα ήθελα όποιος ξέρει να μου πει κάποιες ρυθμισεις για καλύτερη (πιο φωτεινή εικόνα) για τα Ελληνικά κανάλια.Τώρα την έχω στον Αθλητισμό την ρύθμιση αλλά δεν με καλύπτει.Επίσης το Doldy vision πιο είναι? Το ίδιο με Atmos? Επίσης δεν κάνει περιηγηση στο internet με κάποιο browser? Μόνο για περιορισμένα πράγματα ytube,netflix και παρόμοιες εφαρμογές είναι το internet?
T. Jefferson Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Dolby Vision=Εικόνα Dolby Atmos=Ήχος Για να δεις Dolby Vision πρέπει να της δώσεις τέτοιο υλικό. Όπως και στο HDR. Δείχνει επάνω δεξιά ένα εικονίδιο μόλις πάρει σήμα HDR ή Dolby Vision. 1
sezebo Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, smaik είπε Καλημέρα σας.Μετά από 12 χρόνια αποφάσισα να αλλάξω μια samsung lcd που είχα 40'' και πήρα την 55σκ8100.Οχι ότι χάλασε αλλά τα παιδιά θέλανε netflix,ytube...Χτες την σύνδεσα και ξεκίνησα τις δοκιμές στις ρυθμίσεις μπας και καταφέρω να φτάσω έστω και λίγο την εικόνα της samsung που είχα συνηθείσει τόσα χρόνια αλλά τίποτα.Βέβαια έβαλα ytube 4k video και έπαθα πλάκα.Θα ήθελα όποιος ξέρει να μου πει κάποιες ρυθμισεις για καλύτερη (πιο φωτεινή εικόνα) για τα Ελληνικά κανάλια.Τώρα την έχω στον Αθλητισμό την ρύθμιση αλλά δεν με καλύπτει.Επίσης το Doldy vision πιο είναι? Το ίδιο με Atmos? Επίσης δεν κάνει περιηγηση στο internet με κάποιο browser? Μόνο για περιορισμένα πράγματα ytube,netflix και παρόμοιες εφαρμογές είναι το internet? αγορασες μια 4κ τβ. Τα ελληνικα καναλια ειναι μεχρι 1080. Δυστυχώς δε μπορεις να κανεις κατι, θα φαινοντε χαλια τα ελληνικα...ειχα το ιδιο προβλημα οταν αγορασα την δικια μου samsung 4k... φυσικα μιλαω για τα hd ελληνικα καναλια 1
sezebo Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, smaik είπε Εστω από το χάλια να βρεθεί το καλύτερο! παντως στην δικη μου lg tv βαζω την εικονα στο "ζωηρο" και ειναι πιο καλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα