killertol Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Ειμαι αναμεσα στις Samsung 27CHG70 και Gigabyte Aorus AD27QD, εχω την GIGABYTE AORUS RTX 2080 και παιζω κυριως RPG παιχνιδια. Το Quantum Dot της Samsung βελτιώνει τα χρώματα ή είναι μονο μαρκετινγκ;
Azerothakis Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Αν εισαι fan Gigabyte περνεις Gigabyte. (επειδη ειμαι και εγω fan και σιχαινομαι το curved και το VA θα πηγαινα σε Aorus AD27QD με IPS) Όπως ένας καμένος οπαδός της παρακάτω φωτό. Χαχαχαχαχαχαχαχα. 1
Azerothakis Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Τελικα δεν μας ειπες που κατεληξες...παντως και τα δυο μοντελα ειναι φοβερα με λιγο καλυτερα χρωματα της GIGABYTE. Λογικα και εχω για SAMSUNG θα παω το πιθανοτερο.
killertol Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) πηρα την aorus, ειναι φοβερη Επεξ/σία 10 Απριλίου 2019 από killertol 1
Azerothakis Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 47 λεπτά πριν, killertol είπε πηρα την aorus, ειναι φοβερη Σωστη επιλογη. Αυτη την περιοδο ειναι η πιο πληρες οθονη σωστη αναλογια ppi 27 ιντσες ips 144αρι freesynch και gsynchcompatible με μικρα bezels. Αν εμτοπισεις κατι αρνητικο γ4αψε το να ξερω γιατι και εγω για αυτο θα παω καθως της Samsung τελικα εμφανιζει πολλα προβληματα μετα απο την σχετιλη ερευνα που εκανα. Επεξ/σία 10 Απριλίου 2019 από Azerothakis 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα