pavloa Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλημέρα. Χθες παρέλαβα την digoo dg-w01f. Κατέβασα στο κινητό την εφαρμογή digoo cloud. Με παίδεψε λίγο μέχρι να περάσω την κάμερα. Έπρεπε να απενεργοποιήσω το firewall στο ρούτερ ώστε να μπορέσω να την περάσω μέσα στην εφαρμογή. Στο pc κατέβασα το digooeye αλλα δεν μπορώ να περάσω την κάμερα. Μου ζητάει το ID αλλά δεν μπορώ να το βρώ. Στο digoo cloud μου βγάζει ένα ID αλλά είναι ένα μακρινάρη με αριθμούς και γράμματα. Ξέρεις κανένας πως να την περάσω στο digooeye στο pc? Επίσης μπορώ να βάλω dns ώστε να την βλέπω μέσω του προγράμματος της hikvision? Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2019 από pavloa
Mesqal Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Κοιτα στο κουτι της καμερας, πρεπει να εχει ενα αυτοκολλητακι με το ID της. Με dyndns, σε escam που εχω, το σεταρεις μεσα απο το settting menu της καμερας.
pavloa Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 7 ώρες πριν, Mesqal είπε Κοιτα στο κουτι της καμερας, πρεπει να εχει ενα αυτοκολλητακι με το ID της. Με dyndns, σε escam που εχω, το σεταρεις μεσα απο το settting menu της καμερας. Στο κουτί δεν έχει κάτι. Στην εφαρμογή του κινητού βρήκα ένα id αλλά είναι ολόκληρη σειρά και δεν το δέχεται στο digooeye στο pc.
CyberWolf Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, pavloa είπε Καμιά βοήθεια? απο Banggood το πηρες; Μιλα μαζι τους ή δες το Manual που σου εδωσαν.
pavloa Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 26 λεπτά πριν, roympos1994 είπε απο Banggood το πηρες; Μιλα μαζι τους ή δες το Manual που σου εδωσαν. Ναι απο banggood. Το manual δεν γράφει κάτι. Μόνο για κινητό λέει. Μίλησα μαζί τους αλλά δεν έχω βγάλει άκρη.. απο χθες περιμένω απάντηση.
CyberWolf Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 2 λεπτά πριν, pavloa είπε Ναι απο banggood. Το manual δεν γράφει κάτι. Μόνο για κινητό λέει. Μίλησα μαζί τους αλλά δεν έχω βγάλει άκρη.. απο χθες περιμένω απάντηση. Επειδη δεν την εχω την καμερα δεν μπορω να σε βοηθησω, δες αν εχει κανενα αυτοκολλητο πανω η καμερα που να ειναι κανενα απο αυτο, δες κανενα βιντεακι στο Youtube μπας και δεις τιποτα αλλιως περιμενε να σου απαντησουν.
pavloa Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Τα έχω δοκιμάσει όλα... Μίλησα με την digoo στο messanger αλλά δεν έχω βγάλει άκρη.. άλλα ρωτάω άλλα απαντάνε.. Στο τέλος θα την πετάξω απο τα νεύρα μου.
coxy13 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Δες εδώ τι πρέπει να κάνεις. Είναι το manual. https://www.mydigoo.com/downfile.html?path=/mydigoo/20171018/59e80897c3fd5-DIGOO DG-Series User Manual .pdf
pavloa Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 11 ώρες πριν, coxy13 είπε Δες εδώ τι πρέπει να κάνεις. Είναι το manual. https://www.mydigoo.com/downfile.html?path=/mydigoo/20171018/59e80897c3fd5-DIGOO DG-Series User Manual .pdf Στο digoocloud την έχω συνδέσει την κάμερα.. Εγώ θέλω να την περάσω στο digooeye ώστε να μπορέσω να κάνε firmware update. Επίσης θέλω να μπορέσω να την περάσω και στο digooeye στον υπολογιστή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα