Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα.

Χθες παρέλαβα την digoo dg-w01f.

Κατέβασα στο κινητό την εφαρμογή digoo cloud.

Με παίδεψε λίγο μέχρι να περάσω την κάμερα. Έπρεπε να απενεργοποιήσω το firewall στο ρούτερ ώστε να μπορέσω να την περάσω μέσα στην εφαρμογή.

Στο pc κατέβασα το digooeye αλλα δεν μπορώ να περάσω την κάμερα. Μου ζητάει το ID αλλά δεν μπορώ να το βρώ. Στο digoo cloud μου βγάζει ένα ID αλλά είναι ένα μακρινάρη με αριθμούς και γράμματα.

Ξέρεις κανένας πως να την περάσω στο digooeye στο pc?

Επίσης μπορώ να βάλω dns ώστε να την βλέπω μέσω του προγράμματος της hikvision? 

Επεξ/σία από pavloa
Δημοσ.

Κοιτα στο κουτι της καμερας, πρεπει να εχει ενα αυτοκολλητακι με το ID της. Με dyndns, σε escam που εχω, το σεταρεις μεσα απο το settting menu της καμερας.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Mesqal είπε

Κοιτα στο κουτι της καμερας, πρεπει να εχει ενα αυτοκολλητακι με το ID της. Με dyndns, σε escam που εχω, το σεταρεις μεσα απο το settting menu της καμερας.

Στο κουτί δεν έχει κάτι. Στην εφαρμογή του κινητού βρήκα ένα id αλλά είναι ολόκληρη σειρά και δεν το δέχεται στο digooeye στο pc.

Screenshot_20190322-001623.jpg

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, pavloa είπε

Καμιά βοήθεια?

απο Banggood το πηρες; Μιλα μαζι τους ή δες το Manual που σου εδωσαν.

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, roympos1994 είπε

απο Banggood το πηρες; Μιλα μαζι τους ή δες το Manual που σου εδωσαν.

Ναι απο banggood. Το manual δεν γράφει κάτι. Μόνο για κινητό λέει. 

Μίλησα μαζί τους αλλά δεν έχω βγάλει άκρη.. απο χθες περιμένω απάντηση.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, pavloa είπε

Ναι απο banggood. Το manual δεν γράφει κάτι. Μόνο για κινητό λέει. 

Μίλησα μαζί τους αλλά δεν έχω βγάλει άκρη.. απο χθες περιμένω απάντηση.

Επειδη δεν την εχω την καμερα δεν μπορω να σε βοηθησω, δες αν εχει κανενα αυτοκολλητο πανω η καμερα που να ειναι κανενα απο αυτο, δες κανενα βιντεακι στο Youtube μπας και δεις τιποτα αλλιως περιμενε να σου απαντησουν.

Δημοσ.

Τα έχω δοκιμάσει όλα... Μίλησα με την digoo στο messanger αλλά δεν έχω βγάλει άκρη.. άλλα ρωτάω άλλα απαντάνε..

Στο τέλος θα την πετάξω απο τα νεύρα μου.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, coxy13 είπε

Δες εδώ τι πρέπει να κάνεις. Είναι το manual.

https://www.mydigoo.com/downfile.html?path=/mydigoo/20171018/59e80897c3fd5-DIGOO DG-Series User Manual .pdf

Στο digoocloud την έχω συνδέσει την κάμερα.. Εγώ θέλω να την περάσω στο digooeye ώστε να μπορέσω να κάνε firmware update. Επίσης θέλω να μπορέσω να την περάσω και στο digooeye στον υπολογιστή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...