Heists Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Γεια σας και καλώς σας βρήκα. Χάρηκα όταν είδα αυτό το Club. Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι είμαι 37 ετών ανύπαντρος ακόμα(υπάρχει η special one). ασχολούμαι με τα παραφυσικά και κυρίως με την έρευνα γύρο μετά τον θάνατο και γενικά φίλες και φίλοι από τα 15 μου που ασχολούμαι εχω απογοητευτεί αλλά και εντυπωσιαστεί. Θέλω να φέρω στην επιφάνεια το θέμα του ITC (Instrumental Transcommunication) αφορά κατασκευές ανθρώπων με τεχνογνωσία και μη οι οποίες ισχυρίζονται ότι μέσα από τις συσκευές οι οποίες είναι σαν ραδιόφωνα φανταστείτε μπορεί κάποιος να επικοινωνήσει με τα πνεύματα. Στο διαδίκτυο θα βρείτε κάποιους που πουλάνε τέτοιες κατασκευές π.χ ebay και ισχυρίζονται ότι λειτουργούν. Εδώ θα σας απογοητεύσω... ιστορικά δεν γίνεται να φτιάξεις κάτι τέτοιο, είναι 100000% αδύνατον, θα μου πείτε "που το ξέρεις;". Απλά θα σας πω ότι όλα αυτά τα χρόνια που το ψάχνω και το σκαλίζω το θέμα με τον κολλητό μου, παλιά αγοράζαμε τέτοιες συσκευές άνετα για να κάνουμε Sessions όταν ακόμα δεν υπήρχαν τα οικονομικά προβλήματα. Ψάχναμε και πιστεύαμε πως κάποιο από όλα αυτά θα λειτουργήσει δεν γίνεται κάποιο θα υπάρχει. Δυστυχώς όμως δεν βρέθηκε ποτέ(έχετε το στο νου σας αυτό για παρακάτω). Τα τελευταία 2 χρόνια ερευνώ και προσπαθώ να κατεβάσω τα ρολά σε έναν από τους μεγαλύτερους απατεώνες. https://www.youtube.com/channel/UCja26BEv6YUHC2QLShBdt8w Αν παρατηρήσετε το youtube παρά τα χρόνια ύπαρξης του καναλιού και συνδρομητών δεν του έχει δώσει το γνωστό Checmark γνησιότητας και αυθεντικού υλικού. Αυτό λέει πολλά άπω μόνο του. Ο κύριος Steve που θεωρεί ότι έχει φτιάξει την πιο λειτουργική μηχανή στα ιστορικά(κάτι που πραγματικά κανένας δεν έχει κάνει) έρχεται σε "επαφή" με "πνεύματα" που ακόμα και να τα βλέπεις είναι παρωδία. Θα σας ενημερώσω ότι από πίσω του υπάρχει επιχείρηση κερδοσκοπίας, εχω επικοινωνήσει μαζί του μέσο mail με διαφορετικές ταυτότητες πάρα πολλές φορές και ενώ το προωθεί δωρεάν και σαν λειτούργημα μου ζηταει κάθε φορά 1.500 έως 2.000$. Στο κανάλι του δεν μπορείς να κάνεις αρνητικό σχόλιο πουθενά, υπάρχει ομάδα που τα βλέπει και τα διαγράφει άμεσα σε δευτερόλεπτα κρατώντας μόνο τα καλά. Αποδεδειγμένο από 100 άτομα που εχω μιλήσει και κανενός μας τα σχόλια δεν περνάνε. Θα ήθελα να δείτε τα videos που έρχεται σε επαφή με celebrities που απεβίωσαν, είναι η απόλυτη παρωδία χρησιμοποιώντας ήχους από ταινίες ή συνεντεύξεις αυτών και καλά ότι του απαντάνε δείτε το παρακάτω για να καταλάβετε πως λειτουργεί. Spoiler Download video Download video Πιο πάνω σας έλεγα ότι είναι απάτες λοιπόν ναι είναι όταν είναι φτιαγμένα για τέτοιο σκοπό. Είχα το προνόμιο πριν 5 χρόνια να επισκεφθώ τη Ιταλία και μου πρότειναν να επισκεφτώ το "στέκι" του Marcello Bacci με το ραδιόφωνο του που λειτουργεί και δεν το έχει φτιάξει με σκοπό αλλά του έτυχε, παρ όλο που είναι μηχανικός. Ήμουν πολύ σκεπτικός λέω "καμιά χαζομάρα θα δω" ήξερα την φήμη του Marcello Bacci αλλά δεν ασχολούμουν, εκείνη την εποχή ήταν 4 χρόνια από τον θάνατό του πατέρα μου. Περίμενα στην σειρά μου να πλησιάσω την συσκευή. Μου λένε ρώτα κάτι, απορημένος άγω τους λέω τι και πως; μου λένε ρώτα κάποιον που ήξερες και απεβίωσε, κάλεσε τον ακόμα και στην γλώσσα σου. Τότε ταν που είχα κοκκινίσει από ντροπή ότι με περιπαίζουν και ζήτησα φυσικά να έρθει ο πατέρας μου να μιλήσουμε.... θα σας πω ότι όταν τον άκουσα να με αποκαλεί με το όνομα μου και στα Ελληνικά με ΑΚΡΙΒΟΣ όπως ήταν η φωνή του είχα παγώσει ολόκληρος, έτρεμα από συγκίνηση και ανεβαίνανε οι παλμοί, μου είπε κάποια πράγματα για την υγεία μου που ΜΟΝΟ οι γονείς μου ήξεραν και με συμβούλεψε. Διήρκεσε 2 λεπτά όχι παραπάνω νομίζω γιατί είχα χάσει τόπο και χρόνο εκείνη την στιγμή. Όταν τελειώσαμε δεν είχα δύναμη να σηκωθώ και ευτυχώς υπήρχε και θα υπάρχει λογικά αστυνομία, νοσηλευτές με ασθενοφόρο που χορηγεί το Βατικανό και μου δώσανε κάτι για την πίεση και ήπια και κάτι βιταμινούχο αν κατάλαβα. Από τότε μόνο τον κύριο Marcello Bacci αναγνωρίζω ως 9999999% αληθινό. Οτιδήποτε άλλο για εμένα είναι ψεύτικο και αστείο. Αν πάτε Ιταλία περάστε μια βόλτα, δωρεάν είναι και αν είστε τυχεροί ίσως φύγετε κι εσείς όπως έφυγα κι εγώ, ενθουσιασμένος και προσπαθούσα να καταλάβω ότι αυτό που έζησα ήταν αλήθεια. Download video https://atransc.org/pressi-bacci/ Οπότε καταλαβαίνετε γιατί θέλω τον παραπαίω απατεώνα να εξαφανιστεί από την γη. Ευχαριστώ που με διαβάσατε και ελπίζω να μη με θεωρήσετε τρελό που λέει ανοησίες αν και με αυτό που έζησα το τε το τι λένε οι άλλοι δεν μου λέει τίποτε απολύτως. Ευχαριστώ και πάλι και να προσέχετε. 2
manousos82003 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Σ'ευχαριστώ πολυ για το χρόνο σου να μας περιγράψεις την εμπειρία σου! Να είσαι ελεύθερος και 37 δεν είναι απαραίτητα κακό Το χόμπυ του παραφυσικού είναι ένα ιδιαίτερο χόμπυ που καλώς ή κακώς στηρίζεται σε πατέντες και στην τεχνολογία! Όσες συσκευές υπάρχουν εννοείται δεν εγγυώνται 100% επικοινωνία. Πλέον στην "καθημερινοτητα" του παραφυσικού υπάρχει και το kinekt για καταγραφη κινήσεων οντοτήτων! Σκοπός του itc ή spiritbox πρωταρχικά δεν είναι η άμεση επικοινωνία άλλα η αναζήτηση απαντήσεων από νοημωνες οντοτητες, κοινώς ρωτάς κάτι και περιμένεις μια απάντηση που να κολλάει στην ερώτηση που έκανες. "Η επιτυχια" αυτών των συσκευών βασίζεται στην σωστή απάντηση των ερωτήσεων που τίθονται. Μέχρι στιγμής συσκευή άμεσης επικοινωνίας ΔΕΝ υπάρχει (το κεφαλαιο "δεν" είναι για τους αναγνώστες) Όσον αφορά τον Huff είχε σταματήσει πριν κάμποσο καιρό ισχυριζόμενος πως του είχαν επιτεθεί δαιμονες γιατί "επιτελούσε θεϊκό έργο" (υποστήριζε πως έστελνε ψυχές στο Φως). Η συσκευή που έφτιαξε ισχυρίζεται πως του είπαν δαιμονες να την φτιάξει για να έχει άμεση επικοινωνία με ότι κυκλοφορούσε σπίτι του.... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις