ptaf Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 16 hours ago, ChrisN.S. said: απαιτητικό το Doom; δεν θα το έλεγα. GTX 670 (2GB) θελει minimum το DOOM. Δεν το λες και χωμα για τα δεδομενα των λαπτοπ αυτων, απαιτητικό το λες. Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2019 από ptaf
mphxths Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Στις 25/3/2019 στις 4:45 ΜΜ, tanasen01 είπε To έτρεχε σε playable framerate (+30fps avg.) σε 720p low settings. Στις 25/3/2019 στις 4:45 ΜΜ, tanasen01 είπε αλλά ίσως είναι η φθηνότερη λύση για κάποιον που θέλει να παίξει κάποια single player παιχνίδια Δηλαδη μπορει να τρεξει farcry ή καποιο συγχρονο fps σε single player? Υπαρχει παρανοηση πολλων οταν αναφερομαστε στον ορο "gaming laptop".Κατα την ταπεινη μου γνωμη με τον ορο αυτον αναφερομαστε σε συγκεκριμενα χαρακτηριστικα που ολα συγκλινουν προς εναν σκοπο : Να μπορει να παιζει το λαπτοπ το 80-90% των παιχνιδιων της τρεχουσας εποχης.Χωρις "ορατες" / "αισθητες" υποχωρησεις σε γραφικα και gameplay. Γιατι αν μιλαμε για mame/dos games/παιχνιδια που βγηκαν κοντα το 2012 (για ποιο doom βαραει η καμπανα?) ή παιχνιδια μεχρι πριν μια 5ετια , τοτε δεν εχει νοημα μια ολοκληρη κατηγορια φορητων και απλα παιρνουμε ενα φορητο με 300 ευρω και τελειωνει εδω η φαση. Τα φορητα ειναι ακριβο χομπυ.Τα gaming φορητα ακομα πιο ακριβο χομπυ.Οταν καποιος ψαχνει gaming laptop ελπιζω να εχει την ελαχιστη κοινη λογικη να καταλαβει οτι μιλαμε για τουμπανο φορητο αρα εχει απαιτησεις απο αυτο...δεν το ζηταει για το diablo 1! Επισης ακουω συχνα τον ορο "ελαφρυ gaming" , που συνηθως ακολουθειται απο το παιχνιδι "LoL".Για μενα 1ον το LoL δεν ειναι ελαφρυ gaming και το λεω αφου το επαιζα για μεγαλο χρονικο διαστημα σε διαφορα φορητα. και 2ον ο ορος "ελαφρυ gaming" ειναι πλασεμπο...τον λενε πολλοι για να πιστεψουν οτι με λιγα λεφτα θα παρουν "gaming laptop" μιας και το θελουν για "ελαφρυ gaming" και μετα εχουμε ποστς του στυλ "το φορητο σερνεται...τι να κανω να αναβαθμιστει...?". Ποτε δεν ειδα καποιον να μιλαει για ελαφρυ gaming και να αναφερει παιχνιδι 10ετιας... Το πιο τιμιο θα ηταν να πει καποιος οτι θελει το φορητο για τα χ,ψ παιχνιδια ...και να ξερει οτι μπορει να παρει φορητο που δεν θα μπορει για κατι περισσοτερο (στο θεμα gaming) , αν θελει να γλυτωσει λεφτα.Αν γλυκαθει ομως και θελει να παιξει και αλλους τιτλους..πιο απαιτητικους..τοτε θα χει θεμα... 1
tanasen01 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 To Doom βγήκε το 2016. Δεν είπα ότι είναι gaming laptop το συγκεκριμένο. Σαφώς και FC5, AC Odyssey κτλ. δεν μπορεί να τα παίξει. Αλλά όταν ζητάει ο ΤS laptop έως 400€ μόνο κάτι τέτοιες επιλογές θα έχει.
mphxths Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, tanasen01 είπε To Doom βγήκε το 2016 και εχει σαν min req , καρτα του 2012 και recommended req , καρτα του 2014... Η απαντηση ειναι απλη "δεν υπαρχει gaming laptop σε ευρος χρηματων γυρω στα 400 ευρω". Τελος.Οτιδηποτε αλλο ειναι συμβιβασμος στις απαιτησεις του TS.'H απλα επειδη καποιος δεν ασχολειται με λαπτοπς δεν ξερει που παιζουν οι τιμες.Αποδεκτο.Για τον TS προφανως λεω. Αλλα ενω το φορητο που ανεφερες μπορει να παιζει doom (παιχνιδι του 2016 , σε low settings εντωμεταξυ)...ειναι υπο οποιοδηποτε κριτηριο..παλτουδακι i3 , 4gb , μηχανικος δισκος , δεν θα το επαιρνα ουτε για απλες εργασιες ....ποσω μαλλον για gaming. Δυστυχως , κατα την προσωπικη μου αποψη , οπως εχουν εξελιχθει τα πραγματα και οι τεχνολογιες , ssd , 8gb , 1080p display τουλαχιστον , πρεπει να ειναι στανταρ σε ενα φορητο για να πεις οτι αξιζει τα λεφτα του.Οτιδηποτε αλλο θα οδηγησει συντομα σε αναγκη αναβαθμισης. Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2019 από mphxths 1
lek88 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, tanasen01 είπε To Doom βγήκε το 2016. Δεν είπα ότι είναι gaming laptop το συγκεκριμένο. Σαφώς και FC5, AC Odyssey κτλ. δεν μπορεί να τα παίξει. Αλλά όταν ζητάει ο ΤS laptop έως 400€ μόνο κάτι τέτοιες επιλογές θα έχει. Ζήτησα gaming laptop έως 400€ γιατί δεν είχα ιδέα πόσο πάνε αυτά. Είμαι λίγο άσχετη και φαίνεται... Τώρα που άκουσα τις τιμές θα δυσκολευτώ πολύ να αγοράσω κάτι τέτοιο προς το παρόν.
makhs5 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, lek88 είπε Ζήτησα gaming laptop έως 400€ γιατί δεν είχα ιδέα πόσο πάνε αυτά. Είμαι λίγο άσχετη και φαίνεται... Τώρα που άκουσα τις τιμές θα δυσκολευτώ πολύ να αγοράσω κάτι τέτοιο προς το παρόν. Κατ αρχην θα μου επιτρεψεις να πω, οτι εχω καταλαβει οτι "μπερδευεσαι" ευκολα. Ειναι πολυ απλα τα πραγματα. Ποια παιχνιδια παιζεις? Γραψε τα παιχνιδια "Αυτα που παιζεις εσυ" και μετα θα σου πουμε ποιο λαπτοπ και τι τιμη σε καλυπτει η οχι. Ειπες αρχικα οτι παιζεις πιο πολυ GTA 5 , σου προτεινα λαπτοπ στα 397 ευρω που το παιζει μια χαρα αυτο το παιχνιδι και ειναι και βαρυ παιχνιδι. Μην μπερδευεσαι τοσο ευκολα. Πες απλα οσα και ποια παιχνιδια παιζεις και θα σου πω εγω αν τα 400 ευρω σε καλυπτουν η οχι. Εγω πιστευω ναι, απο αυτα που εχω καταλαβει απο αυτα που γραφεις. Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2019 από makhs5 1
mphxths Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Στις 21/3/2019 στις 10:13 ΠΜ, lek88 είπε Γειά σας παιδιά!! Το παλιό μου λαπτοπ χάλασε και δεν αξίζει η επισκευή του γιατί ήταν 10 χρόνων. Ψάχνω λοιπόν gaming λαπτοπ με δυνατότητα να σηκώνει βαριά παιχνίδια (πχ gta που με ενδιαφέρει περισσότερο) Επίσης θα ήθελα να έχει και καλή ανάλυση στην οθόνη γιατί ασχολούμαι και με την φωτογραφία. Καμία πρόταση από Ελλάδα μέχρι 400-450€? Κάθε συμβουλή / πρόταση ευπρόσδεκτη. Να πω και γω το κοντο μου. 1. Αν μιλαμε για το gta v , με τα σημερινα δεδομενα δεν ειναι "βαρυ" παιχνιδι.Απο ο,τι βλεπω ειναι παιχνιδι του 2013 , που εχει στα recommended requirements GTX 660 , ενω πλεον παιζουμε με την σειρα 10x0 (1050/1060/1070/1080) και στις τελευταιες φουρνιες και την σειρα 20x0.Αυτες οι σειρες καρτων παιζουν στα "gaming laptops" και παιζουν το 80-90% τουλαχιστον των παιχνιδιων εκει εξω. Αρα μπαινει το εξης ερωτημα.Θες λαπτοπ να παιζει το gta ή γενικως και αλλα (βαρια) παιχνιδια?Στην 1η περιπτωση μπορεις να καλυφθεις και με καποιο μη-gaming laptop που απλα θα τυγχανει να ειναι δυνατο ωστε να παιζει το gta v και ισως και καποια αλλα παιχνιδια ιδιας ή περιπου ιδιας "βαρυτητας" και μεχρι εκει.Στην 2η περιπτωση θες gaming laptop και εκει το κονδυλι ξεφευγει. 2.Αναφερεις ενασχοληση με φωτογραφια και υποθετω και κατ'επεκταση και ενασχοληση με προγραμματα επεξεργασιας φωτογραφιας.Γενικως σε τετοιες δουλειες δεν σε καιει τοσο η αναλυση της οθονης (που λιγο πολυ τα περισσοτερα 15αρια φορητα ερχονται με 1080p αναλυση) αλλα ποσο πιστα απεικονιζουν τα χρωματα οι οθονες.Παλι , οσο ανεβαινει το μπατζετ οι οθονες ειναι καλυτερες αλλα αν μιλαμε για επαγγελματικη ενασχοληση καλο θα ηταν να μην στηριχτεις στην οθονη ενος φορητου για τετοιες δουλειες , εκτος και αν ξηγηθεις εξωτερικο μονιτορ που θαναι πιο σοβαρο. Αυτα απο μενα 1
lek88 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 10 ώρες πριν, makhs5 είπε Κατ αρχην θα μου επιτρεψεις να πω, οτι εχω καταλαβει οτι "μπερδευεσαι" ευκολα. Ειναι πολυ απλα τα πραγματα. Ποια παιχνιδια παιζεις? Γραψε τα παιχνιδια "Αυτα που παιζεις εσυ" και μετα θα σου πουμε ποιο λαπτοπ και τι τιμη σε καλυπτει η οχι. Ειπες αρχικα οτι παιζεις πιο πολυ GTA 5 , σου προτεινα λαπτοπ στα 397 ευρω που το παιζει μια χαρα αυτο το παιχνιδι και ειναι και βαρυ παιχνιδι. Μην μπερδευεσαι τοσο ευκολα. Πες απλα οσα και ποια παιχνιδια παιζεις και θα σου πω εγω αν τα 400 ευρω σε καλυπτουν η οχι. Εγω πιστευω ναι, απο αυτα που εχω καταλαβει απο αυτα που γραφεις. Κοίτα... Αν και κοπέλα, μου αρέσει πολύ το gta το οποίο το είχα στο παλιό μου λαπτοπ αλλά δεν το σήκωνε. Έπαιζα 1-2 λεπτά (το πολύ) με low γραφικά και μετά κόλλαγε και ήθελε επανεκκίνηση ο υπολογιστής και ξανά από την αρχή για να παίξει αλλά 2 λεπτά μέχρι να κολλήσει ξανά. Μόνο αυτό είχα δοκιμάσει να παίξω. Δεν σήκωνε τίποτα απολύτως ο υπολογιστής έτσι κ αλλιώς. 9 ώρες πριν, mphxths είπε Να πω και γω το κοντο μου. 1. Αν μιλαμε για το gta v , με τα σημερινα δεδομενα δεν ειναι "βαρυ" παιχνιδι.Απο ο,τι βλεπω ειναι παιχνιδι του 2013 , που εχει στα recommended requirements GTX 660 , ενω πλεον παιζουμε με την σειρα 10x0 (1050/1060/1070/1080) και στις τελευταιες φουρνιες και την σειρα 20x0.Αυτες οι σειρες καρτων παιζουν στα "gaming laptops" και παιζουν το 80-90% τουλαχιστον των παιχνιδιων εκει εξω. Αρα μπαινει το εξης ερωτημα.Θες λαπτοπ να παιζει το gta ή γενικως και αλλα (βαρια) παιχνιδια?Στην 1η περιπτωση μπορεις να καλυφθεις και με καποιο μη-gaming laptop που απλα θα τυγχανει να ειναι δυνατο ωστε να παιζει το gta v και ισως και καποια αλλα παιχνιδια ιδιας ή περιπου ιδιας "βαρυτητας" και μεχρι εκει.Στην 2η περιπτωση θες gaming laptop και εκει το κονδυλι ξεφευγει. 2.Αναφερεις ενασχοληση με φωτογραφια και υποθετω και κατ'επεκταση και ενασχοληση με προγραμματα επεξεργασιας φωτογραφιας.Γενικως σε τετοιες δουλειες δεν σε καιει τοσο η αναλυση της οθονης (που λιγο πολυ τα περισσοτερα 15αρια φορητα ερχονται με 1080p αναλυση) αλλα ποσο πιστα απεικονιζουν τα χρωματα οι οθονες.Παλι , οσο ανεβαινει το μπατζετ οι οθονες ειναι καλυτερες αλλα αν μιλαμε για επαγγελματικη ενασχοληση καλο θα ηταν να μην στηριχτεις στην οθονη ενος φορητου για τετοιες δουλειες , εκτος και αν ξηγηθεις εξωτερικο μονιτορ που θαναι πιο σοβαρο. Αυτα απο μενα Ναι, ασχολούμαι και με την φωτογραφία / επεξεργασία ερασιτεχνικά κ έλεγα μήπως μπορέσω να τα συνδυάσω και τα δύο σε ένα λαπτοπ αλλά βλέπω ότι η τιμή ξεφεύγει κατά πολύ από το μπάτζετ μου και το αφήνω στην άκρη προς το παρόν. Ίσως καταλήξω σε κάποια φθηνή λύση (με καλή ανάλυση) ίσα ίσα να μπορω να εξυπηρετηθω και βλέπω αργότερα για το gaming laptop
Sheogorath Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Στις 26/3/2019 στις 7:06 ΜΜ, ptaf είπε GTX 670 (2GB) θελει minimum το DOOM. Δεν το λες και χωμα για τα δεδομενα των λαπτοπ αυτων, απαιτητικό το λες. Παίζει και σε 6450 με χαμηλή ανάλυση Δοκιμασμένο. 1
rudigarcia222 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Το θέμα δεν είναι να παίξει. Το θέμα είναι μετά άπο ένα δίωρο Gaming να πιάσεις 100 βαθμούς και να κάνεις το λαπτοπ σόμπα. Ακόμα και συγκεκριμένες υλοποιήσεις των 1050 έχουν μάπα ψύξη. Ειδικότερα όσα είναι μοντέλα 2016.Σε αυτό το μπατζετ των 500 το πολύ να απευθύνεται σε indie παιχνίδια η παλιότερης γενιάς 1
ptaf Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 13 hours ago, Sheogorath said: Παίζει και σε 6450 με χαμηλή ανάλυση Δοκιμασμένο. Οτι το παιχνιδι παιζει (τρέχει) ναι, οτι θα επαιζε καποιος δυσκολο... Πονέσανε τα μάτια μου... 🤣 Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2019 από ptaf
Sheogorath Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 10 ώρες πριν, ptaf είπε Οτι το παιχνιδι παιζει (τρέχει) ναι, οτι θα επαιζε καποιος δυσκολο... Πονέσανε τα μάτια μου... 🤣 Καλά και ο ίδιος ο τύπος έχει slowdown
koolisk6 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 μια χαρα λαπτοπ για 720p gaming στα 450 ευρω https://www.skroutz.gr/s/16846420/HP-15-db0069wm-2500U-8GB-1TB-W10.html#reviews μια καλη βαση με ανεμιστηρες ειναι must αν παιζομε γενικα σε φορητο 1 1
mphxths Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 3 ώρες πριν, koolisk6 είπε μια χαρα λαπτοπ για 720p gaming στα 450 ευρω https://www.skroutz.gr/s/16846420/HP-15-db0069wm-2500U-8GB-1TB-W10.html#reviews μια καλη βαση με ανεμιστηρες ειναι must αν παιζομε γενικα σε φορητο Μηχανικος δισκος για μενα ειναι no-go.Απο την αλλη 1366 x 768 αναλυση σε 15αρα οθονη εχεις δουλεψει ποτε?Επειδη εχω δουλεψει παμπολλες φορες , σκρολλαρεις διχως αυριο...ολα χοντροκομμενα..αρχιζεις και πειραζεις scaling ρυθμισεις και αρχιζει και μαλακιζεται η δουλεια... 1
koolisk6 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 φτηνό gaming ζήτησε,στα 450 είναι ότι καλύτερο και ssd μπορεί να του βάλει κ αργότερα, είναι πάμφθηνοι, κ όσο για το 1366x768,αυτό δουλεύει η πλειοψηφία που έχει λαπτοπ, δε νομίζω να είναι τόσο τραγικό, εκτός για αυτούς που έχουν συνηθίσει σε τουλάχιστον 1080p από desktop και τους κακοφαίνεται, για gaming σε low medium μια χαρά είναι το μηχάνημα,δεν εξυπακούεται ότι gamers είναι μόνο αυτοί που παίζουν από high πάνω..... 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα