tanasen01 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, moumos είπε τιμές παίρνει 100 έως 400 νομίζω. Όχι αυτό είναι το offset. Μην πειράξεις τίποτε από αυτά. Tην B450 Gaming K4 δεν έχεις; Μιλούσα για το CPU Voltage Επεξ/σία 9 Μαΐου 2019 από tanasen01 1
Rhamnusia Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Μήπως έχει επιλέξει κάποιο προφίλ cpu/gpu extreme preset; Και η δικιά μου όταν έβαζα έτοιμα προφίλ από την Asus τόσο έφτανε με την στοκ ψύκτρα.
leros2004 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 7 ώρες πριν, moumos είπε 1) τιμές παίρνει 100 έως 400 νομίζω. Μολις βάλω τιμή 1,250 ή 1250 ή 125 βγάζει μήνυμα price invalid και συμπληρώνει αυτόματα 400. Η εκδοση του Bios ειναι η 1.50 του Νοεμβρίου. Μήπως παίζει κάποιο ρόλο αυτό? Βγήκαν ακόμη 2 από τότε. 2) Εβγαλα το πλαινό πλαστικό από το κουτί για καλύτερο airflow αλλά χωρίς διαφορά στη θερμοκρασία. 3) Η ram συγχρόνισε αμέσως. Ευχαριστώ. Γιατί δεν επικοινωνείς με το κατάστημα που το πήρες? Αφού το πήρες έτοιμο στημένο οφείλουν να το λύσουν οι ίδιοι 1
moumos Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Ευχαριστώ καταρχήν για το ενδιαφέρον κ τις προτάσεις σας. 1) Μίλησα σήμερα το πρωί με το κατάστημα με το τεχνικό τμήμα και μου είπαν να δω αν είναι σωστά τοποθετημένη η μητρική κ η ψύκτρα της και μετά να ελέγξω αν οι drivers ειναι ενημερωμένοι κτλ. Μα επειδή δεν έχω γνώσεις ιδιαίτερες στους υπολογιστές ζήτησα να το μοντάρουν οι ίδιοι και μάλιστα έστειλα και mail για να τους ζητήσω να κάνουν τις απαραίτητες ενημερώσεις πριν αποστείλουν την παραγγελία. Τέλος πάντων, την πάτησα στο θέμα αυτό. Λάθος επιλογή καταστήματος. Επρεπε να βρω κάποιο κοντα μου και όχι 500 χλμ μακρυά. 2) Συγχρόνισα στα 2933 τις μνήμες RAM τελικά. 3) Κατέβασα την τάση του vcore σε 1.250. Ευχαριστώ για την καθοδήγηση!!!! 4) Οι θερμοκρασίες έπεσαν περίπου 10-20 βαθμούς. Το πρωί που το άνοιξα, η θερμοκρασία έχοντας ανοιγμένο μόνο το chrome με 2-3 tabs από φόρουμς ήταν 55 βαθμούς. Τώρα είναι 31 βαθμοί. 5) Εβαλα λίγο gta san andreas να παίξω και έπιασε μέχρι 83 βαθμούς.
tanasen01 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 4 ώρες πριν, moumos είπε 5) Εβαλα λίγο gta san andreas να παίξω και έπιασε μέχρι 83 βαθμούς. Και πάλι είναι πολύ ψηλά. Δηλαδή σε stress test θα κατοσταρίζει για πλάκα. Το πιο πιθανό είναι να μην έχει μπει σωστά η ψύκτρα. Δες έναν οδηγό στο yt και δοκίμασέ το αν βαριέσαι να το στείλεις πίσω. 1
ZELOMOTH Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 14 ώρες πριν, Dr_73 είπε Είναι ο πρώτος σου amd ;;;; Είναι η πρώτη σου εμμονή?
leros2004 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, moumos είπε Ευχαριστώ καταρχήν για το ενδιαφέρον κ τις προτάσεις σας. 1) Μίλησα σήμερα το πρωί με το κατάστημα με το τεχνικό τμήμα και μου είπαν να δω αν είναι σωστά τοποθετημένη η μητρική κ η ψύκτρα της και μετά να ελέγξω αν οι drivers ειναι ενημερωμένοι κτλ. Μα επειδή δεν έχω γνώσεις ιδιαίτερες στους υπολογιστές ζήτησα να το μοντάρουν οι ίδιοι και μάλιστα έστειλα και mail για να τους ζητήσω να κάνουν τις απαραίτητες ενημερώσεις πριν αποστείλουν την παραγγελία. Τέλος πάντων, την πάτησα στο θέμα αυτό. Λάθος επιλογή καταστήματος. Επρεπε να βρω κάποιο κοντα μου και όχι 500 χλμ μακρυά. 2) Συγχρόνισα στα 2933 τις μνήμες RAM τελικά. 3) Κατέβασα την τάση του vcore σε 1.250. Ευχαριστώ για την καθοδήγηση!!!! 4) Οι θερμοκρασίες έπεσαν περίπου 10-20 βαθμούς. Το πρωί που το άνοιξα, η θερμοκρασία έχοντας ανοιγμένο μόνο το chrome με 2-3 tabs από φόρουμς ήταν 55 βαθμούς. Τώρα είναι 31 βαθμοί. 5) Εβαλα λίγο gta san andreas να παίξω και έπιασε μέχρι 83 βαθμούς. Αν τον δουλέψεις με ανοιχτό το πλαϊνό καπάκι, έχεις πάλι τις ίδιες θερμοκρασίες ? -> Με προσοχή <- όταν η cpu ανεβάσει θερμοκρασία μπορείς να αγγίξεις την ψυκτρα? Αν έχεις όντως 80+ θα πρέπει να είναι αρκετά ζεστή. Αν είναι πολύ χλιαρή μάλλον δεν πατάει σωστά... Επεξ/σία 10 Μαΐου 2019 από leros2004 1
moumos Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σας. Τοποθέτησα εκ νέου επεξεργαστή, ψυκτρα, έλεγξα τους drivers και το αποτέλεσμα εκπληκτικό. Μέγιστη θερμοκρασία με δύο παιχνίδια ανοιχτά, τρείς εφαρμογές και αρκετά ταμπς 39 βαθμοί. Κλείνοντας τα θερμοκρασία 26'. Επιτέλους λύθηκε.... 2
hunter01234 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Στις 9/5/2019 στις 7:20 ΜΜ, moumos είπε Ευχαριστώ καταρχήν για το ενδιαφέρον κ τις προτάσεις σας. 1) Μίλησα σήμερα το πρωί με το κατάστημα με το τεχνικό τμήμα και μου είπαν να δω αν είναι σωστά τοποθετημένη η μητρική κ η ψύκτρα της και μετά να ελέγξω αν οι drivers ειναι ενημερωμένοι κτλ. Μα επειδή δεν έχω γνώσεις ιδιαίτερες στους υπολογιστές ζήτησα να το μοντάρουν οι ίδιοι και μάλιστα έστειλα και mail για να τους ζητήσω να κάνουν τις απαραίτητες ενημερώσεις πριν αποστείλουν την παραγγελία. Τέλος πάντων, την πάτησα στο θέμα αυτό. Λάθος επιλογή καταστήματος. Επρεπε να βρω κάποιο κοντα μου και όχι 500 χλμ μακρυά. 2) Συγχρόνισα στα 2933 τις μνήμες RAM τελικά. 3) Κατέβασα την τάση του vcore σε 1.250. Ευχαριστώ για την καθοδήγηση!!!! 4) Οι θερμοκρασίες έπεσαν περίπου 10-20 βαθμούς. Το πρωί που το άνοιξα, η θερμοκρασία έχοντας ανοιγμένο μόνο το chrome με 2-3 tabs από φόρουμς ήταν 55 βαθμούς. Τώρα είναι 31 βαθμοί. 5) Εβαλα λίγο gta san andreas να παίξω και έπιασε μέχρι 83 βαθμούς. Για αυτό εμείς που είμαστε από επαρχία προτιμάμε κάποιο τοπικό κατάστημα ή το e-shop (που στο aftershales για μένα παίρνει 10/10 όσες φορές το χρειάστηκα ήταν αψογότατοι) για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο!!! 1
moumos Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Επανέρχομαι στο θέμα μετά από ένα χρόνο και ζητώ την βοήθεια σας για την αλλαγή της ψύκτρας του επεξεργαστή για να κατεβάσω λίγο τις θερμοκρασίες. Σε idle κατάσταση είναι στους 38-48 βαθμούς ενώ στα παιχνίδια φτάνει στους 78-79 βαθμούς. Εχω κάνει σχολαστικό καθαρισμό, αλλαγή πάστας και δεν είδα διαφορά. Θα μπορούσατε να μου προτείνετε κάποια δοκιμασμένη ψύκτρα που να χωράει στο κουτί και να είναι συμβατή με το σύστημα της υπογραφής? Ευρος τιμής 35-50 ευρώ αν γίνεται.
Leleouras Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 https://www.skroutz.gr/s/17625619/Arctic-Freezer-34-Esports-Duo-White.html 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα