Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, billdanos είπε

Από που προκύπτει η καλύτερη OLED σε σχέση με τα πιο ακριβά xiaomi??? 

Απο την διαφορά στα ppi’s και το διαφορετικο driver chip.π

Βαλε και οτι οτι αν εχεις δει χιαομι που να εχει amoled με ελληνικη τιμη κατω απο 200€

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, Fabricated είπε

Δεν καταλαβαίνω τι ζόρι περνάτε με το notch. Είναι κακασχημο ; Ναι. Είναι το μικρότερο στην αγορά; Ίσως. Μπορεί πολύ απλά να κρυφτεί κάνοντας το πάνω μέρος μαύρο (hide notch) ΝΑΙΙΙΙΙ. Άμα δεν σας αρέσει κάνετε το δεξί και το αριστερά μέρος μαύρο και είναι σαν το s9.

Το μεγαλύτερο ζόρι με νοτς το έφαγε η σαμσουνγκ όταν το κορόιδευε μαζί με τους φαν της στα iPhone X. Δεν είδα κανένα να πεταχτεί τότε και να πει ότι με ένα μαύρο φόντο λύνονται όλα, έστω ένα μαύρο αυτοκόλλητο ένα ζελοτελειπ τέλος παντων 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στην την νέα σειρά Α απο το Α40 και πάνω αξίζουν κάπως... όλα τα άλλα είναι να έχουμε να λέμε...

Επεξ/σία από AtiX
Δημοσ.
4 ώρες πριν, laziokos είπε

Για εμας την περίεργη μειοψηφία που δεν θέλουμε τρύπες νοτς και waterdrop και άλλα μπιχλιμπιδια στην οθόνη μας; 

Τι θα παιχτεί;

Κανα s8 s9 v30 nokia κτλ κτλ διαφορετικά αναγκαστικά την τρυπα στην μεση του πουθενά η το νοτς που κόβει την οθονηνστην μέση. Υπαρχουν ομως κάποιες λυσεις για εμας ορισμένα κινητα εχουν λεπτο νοτς που βαζοντας την μαυρη μπαρα δειχνουν νορμαλ κινητά το ιδιο και αυτα που εχουν την τρυπα τερμα πανω. 

4 ώρες πριν, jonasbron είπε

Η Samsung βγάζει ακόμα τηλέφωνα;

Σήκωσε την πέτρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, morgan21 είπε

Το μεγαλύτερο ζόρι με νοτς το έφαγε η σαμσουνγκ όταν το κορόιδευε μαζί με τους φαν της στα iPhone X. Δεν είδα κανένα να πεταχτεί τότε και να πει ότι με ένα μαύρο φόντο λύνονται όλα, έστω ένα μαύρο αυτοκόλλητο ένα ζελοτελειπ τέλος παντων 

Για την ακρίβεια αυτή την αηδία των iPhone Δεν την έκανε, είναι πολύ πιο ωραίο στο μάτι αυτό που έκανε η Samsung. Αλλά δεν κατάλαβα που κολλάει αυτό με την ερώτηση μου προς τους χρήστες που δε το θέλουν. Εγώ ρωτάω αφού κρύβεται το notch αν θέλετε, Γιατι γκρινιάζετε. Θέλετε bezels? Κάντε τα εικονικά 

Επεξ/σία από Fabricated
  • Confused 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, Fulgore είπε

6.4 ιντσες σε 720p αναλυση?🤔

Μονο για χρηση δευτερης budget συσκευης για τηλεφωνα λογω καλης αυτονομιας.

Θα παίζεις παιχνίδια και από το πιξέλιασμα θα νομίζεις ότι παίζεις σε commodore του '87.

Δημοσ.
17 ώρες πριν, Fabricated είπε

Για την ακρίβεια αυτή την αηδία των iPhone Δεν την έκανε, είναι πολύ πιο ωραίο στο μάτι αυτό που έκανε η Samsung. Αλλά δεν κατάλαβα που κολλάει αυτό με την ερώτηση μου προς τους χρήστες που δε το θέλουν. Εγώ ρωτάω αφού κρύβεται το notch αν θέλετε, Γιατι γκρινιάζετε. Θέλετε bezels? Κάντε τα εικονικά 

Όχι δεν θέλουμε bezels αλλά δεν θελουμε και notch. Και όταν κάτι το κοροϊδεύει μαζί με τους φαν της  ας μην το βάλει στις συσκευες της! Υπάρχουν και άλλες επιλογές χωρίς notch & bezels. 

Χαχαχα είναι τραγικό αυτό που σκέφτεστε μερικοί, πιο όμορφο notch πιο ωραία η τρύπα κτλ

Δημοσ.

Η προσωπική μου γνώμη είναι να έχει το κινητό ομοιόμορφα μικρά bezzels πάνω και κάτω.Επειδή σε πτώσεις,μεγάλο μέρος των κραδασμών απορροφάται απο τα bezzels μειώνοντας τις πιθανότητες να ραγίσει η να σπάσει η οθόνη.Επίσης γιατί πιάνεις το κινητό χωρίς να καλύπτεται η οθόνη.

Ακόμα και η edge οθόνες είναι πιο ευαίσθητες και δεν προσφέρουν κάτι ουσιαστικό.

Σχετικά με τα υλικά κατασκευής,το γυαλί είναι το πιο ευαίσθητο ως πρόσθετο υλικό.Το μέταλλο είναι βαρύ,όμως ίσως λυγίζει πιο εύκολα απο το αλουμίνιο (;) το οποίο είναι πιο ελαφρύ,άκαμπτο και λυγίζει πιο δύσκολα.Το πλαστικό είναι το πιο ελαφρύ απ'όλα.Οσο μεγαλύτερο το βάρος,τόσο μεγαλύτεροι οι κραδασμοί και η ζημιά.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, morgan21 είπε

είναι τραγικό αυτό που σκέφτεστε μερικοί, πιο όμορφο notch πιο ωραία η τρύπα κτλ

Πολύ τραγικό να έχεις προτιμήσεις όντως 💁‍♂️

Και ακόμα πιο τραγικό να λες ότι η το μικρότερο notch είναι καλύτερο από το μεγαλύτερο. 

Και το πιο τραγικό από όλα να μπορείς πολύ απλά να το κρύψεις αλλά να σχολιάζεις πόσο άσχημο είναι και πόσο χαζή είναι η Samsung και οι fans της 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Fabricated είπε

Πολύ τραγικό να έχεις προτιμήσεις όντως 💁‍♂️

Και ακόμα πιο τραγικό να λες ότι η το μικρότερο notch είναι καλύτερο από το μεγαλύτερο. 

Και το πιο τραγικό από όλα να μπορείς πολύ απλά να το κρύψεις αλλά να σχολιάζεις πόσο άσχημο είναι και πόσο χαζή είναι η Samsung και οι fans της 

Πολύ μ αρέσει που από αυτά που έγραψα έκοψες τα μισά και τοποθετήθηκες σε αυτά! 

Αλλά θα σου ξαναπώ τα ίδια μπας και το καταλάβεις! Όλοι οι φαν της σαμσουνγκ κορόιδευαν το νοτς όχι μόνο στα απλ προϊόντα αλλά και στις υπόλοιπες εταιριες λέγοντας ότι υλοποιούν τις βλακείες της απλ, και ότι η σαμσουνγκ δεν θα το υλοποιήσει ποτε αυτό! Τώρα που το φάγατε το νοτς απλά το χαρακτηρίζεται ότι είναι πιο όμορφο. Δηλαδή με λίγα λόγια λέτε ότι είναι το πιο όμορφο σε μια άσχημη υλοποίηση! Περαστικά σας λοιπόν και καλορίζικο 

Επεξ/σία από morgan21
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, morgan21 είπε

Πολύ μ αρέσει που από αυτά που έγραψα έκοψες τα μισά και τοποθετήθηκες σε αυτά! 

Αλλά θα σου ξαναπώ τα ίδια μπας και το καταλάβεις! Όλοι οι φαν της σαμσουνγκ κορόιδευαν το νοτς όχι μόνο στα απλ προϊόντα αλλά και στις υπόλοιπες εταιριες λέγοντας ότι υλοποιούν τις βλακείες της απλ, και ότι η σαμσουνγκ δεν θα το υλοποιήσει ποτε αυτό! Τώρα που το φάγατε το νοτς απλά το χαρακτηρίζεται ότι είναι πιο όμορφο. Δηλαδή με λίγα λόγια λέτε ότι είναι το πιο όμορφο σε μια άσχημη υλοποίηση! Περαστικά σας λοιπόν και καλορίζικο 

Εγώ εξαρχής σχολιάζω την δυσαρέσκειά οποιουδήποτε για ένα notch Που κρύβεται. 

Πας και μπλέκεις apple Samsung και fanboys. 

Προσπαθώ να σου δείξω ότι είσαι εκτός θέματος σε αυτά που λέω αφήνοντας ασχολιαστες τις fanboy μπούρδες σου. 

Λέω δεν γίνεται θα μου απαντήσει μια φορά στο θέμα που έγινα εξαρχής

Όμως Οχιιι, θα επιμείνεις στα fanboys λες και ρώτησα ποτέ. Μπράβο είσαι πολύ έξυπνος

Μην πάρεις στα σοβαρά την τελευταία πρόταση,ικανό σε έχω 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Fabricated είπε

Εγώ εξαρχής σχολιάζω την δυσαρέσκειά οποιουδήποτε για ένα notch Που κρύβεται. 

Πας και μπλέκεις apple Samsung και fanboys. 

Προσπαθώ να σου δείξω ότι είσαι εκτός θέματος σε αυτά που λέω αφήνοντας ασχολιαστες τις fanboy μπούρδες σου. 

Λέω δεν γίνεται θα μου απαντήσει μια φορά στο θέμα που έγινα εξαρχής

Όμως Οχιιι, θα επιμείνεις στα fanboys λες και ρώτησα ποτέ. Μπράβο είσαι πολύ έξυπνος

Μην πάρεις στα σοβαρά την τελευταία πρόταση,ικανό σε έχω 

Εντάξει προβατάκι της σαμσουνγκ έχεις δίκιο!  Μπεεεε

Επεξ/σία από morgan21
Δημοσ.

Έχει καλά χαρακτηριστικά πιστεύω εγώ προσωπικά θα το έπαιρνα η Samsung βγάζει τα καλύτερα κινητά και αντέχουν πολύ 

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, morgan21 είπε

Εντάξει προβατάκι της σαμσουνγκ έχεις δίκιο!  Μπεεεε

Μακάρι να μπορούσα να πω το ίδιο για σένα αλλά τα apple fanboys γενικά δεν... Δεν πειράζει ίσως έχεις κάποιο άλλο προτέρημα. Δεν ξέρω, να ονειρεύεσαι;

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, Fabricated είπε

Μακάρι να μπορούσα να πω το ίδιο για σένα αλλά τα apple fanboys γενικά δεν... Δεν πειράζει ίσως έχεις κάποιο άλλο προτέρημα. Δεν ξέρω, να ονειρεύεσαι;

Τα ρέστα σου. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...