Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα ψάχνομαι μετά από καιρό για αγορά νέου μηχανικού πληκτρολογιου...το τελευταίο που είχα ήταν το trigger z (το 1ο που είχε βγει) και ήμουν απόλυτα ευχαριστημένος βέβαια έσπασα το space και κανα δυο χρόνια δεν αξιώθηκα να πάρω καινούριο.οποτε έφτασε ο καιρός.

επειδη ομως έχω καιρό να ασχολειθω και δεν ξέρω τι γίνετε μπορείτε να μου προτείνετε κανένα της προκοπής;;

Budget 100€ το πολύ.

εχω δει κατι motorspeed (αν τα λέω σωστά) που παίζουν σε πολύ χαμηλές τιμές...αξίζουν;

εγω σταμπαρα της coolermaster ck550 rgb στα 80€...έχετε καθόλου γνώμη για αυτό;;;

επισης μου άρεσε πολύ της  Corsair  k70 lux αλλα ξεφεύγω στην τιμή εκεί.

δεν με ενδιαφέρουν rgb φωτισμοί καθώς δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθούν ποτε (βασικά ελπιζω να απενεργοποιούνται και να μην είναι αναγκαστικό να είναι πάντα ανάμεσα σωστά;)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

HyperX Alloy FPS , απλό, λιτό, μινιμαλ σε σχεδιασμό με άψογα by default keycaps. 

- φωτισμό μόνο κόκκινο αλλά απενεργοποιείται αν θες.

Αλλιώς δες κάτι που να σου αρέσει σε Coolermaster.

Είμαι πρώην κάτοχος ενός CM QuickFire Rapid  και έχω να πω τα καλύτερα για τα CM σε θέμα αντοχής στο χρόνο.

Πλέον χρησιμοποιώ ενα hyperx alloy fps pro. Πρώτες εντυπώσεις θετικότατες εξίσου.

/σημείωση

τα CM που είδες φορανε Gateron Switch

το Hyper X Cherry Mx.

Για μένα καλύτερα Cherry

Επεξ/σία από 7nisiotis
  • Like 1
Δημοσ.

Πολύ ωραίο όντως..λογικά σε αυτό θα καταλήξω.ποιοι διακοπτες είναι καλύτεροι λέτε;;;

Δημοσ.

Cherry για 70-100-150€ 

Outemu για <50€

Τα Motospeed τα εχω δει σε ενα νετ καφε που εργάστηκα για μικρο διάστημα. Για κάτω από 45 ευρώ είναι καλά. 

39 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε

Αμα θες RGB

Το  RGB Alloy φοράει δυστυχώς Kailh σε αντίθεση με το απλό Alloy. Δε ξέρω πώς τα πηγαίνει στους διακόπτες μηχανικών πληκτρολογίων η εταιρεία. Είναι βέβαια πασίγνωστη για τους διακόπτες στα ποντίκια μεν. 

Στα χρήματα αυτά θα επέλεγα Cherry

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...