Προς το περιεχόμενο

Επίδομα ανεργίας ΟΑΕΔ

skrill

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα!

Εργάζομαι UK τα τελευταία 4 χρόνια (συνεχόμενα). Παραιτούμε και επιστρέφω Ελλάδα. Ξεκινάω δουλειά σε εργοδότη εντός Ελλάδος. Επειδή κρατάω μικρό καλάθι, αν ο εργοδότης του φυσήξει και με απολύσει μετά από 1-2-3 μήνες, έχω δικαίωμα για επίδομα ανεργίας απο ΟΑΕΔ ?

Να συμπληρώσω οτι για τα χρόνια εργασίας μου στο UK  είχα κάνει μεταφορά φορολογικής κατοικίας και δήλωση μόνιμης κατοικίας στο εξωτερικό.

Κανείς παρόμοια εμπειρία? Σήμερα πήρα τηλέφωνο στον ΟΑΕΔ, μίλησα με 3 διαφορετικά άτομα τα οποία δεν με βοήθησαν και δεν μου δώσανε καθαρή απάντηση επειδή δεν ήξεραν.

Τα φώτα σας..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Γεια σας παιδια, Κατάθεση αίτησης 09/06 ηλεκτρονικά για επίδομα ελεύθερου επαγγελματία , και ένταξη στην επιδότηση 07/07 ξερει κανείς ποτε θα πάρω το επίδομα? Και αν μετραει απο την στιγμή π έκανα την αίτηση η όταν εντάχθηκα στην επιδότηση? Ευχαριστώ.

• Thanks 1

• 1 μήνα μετά...

Έχω μια θεωρητική ερώτηση. Εστω οτι δουλευεις καπου 3.5 χρονια, παραιτησε και πας σε αλλη δουλειά αμεσως. Απο την αλλη δουλεια τα πράγματα δεν πάνε καλα και απολυεσαι πανω στο 2μηνο. Δικαιούσαι ταμείο ανεργιας? 

55 λεπτά πριν, logokrimenos είπε

Έχω μια θεωρητική ερώτηση. Εστω οτι δουλευεις καπου 3.5 χρονια, παραιτησε και πας σε αλλη δουλειά αμεσως. Απο την αλλη δουλεια τα πράγματα δεν πάνε καλα και απολυεσαι πανω στο 2μηνο. Δικαιούσαι ταμείο ανεργιας? 

Ναι.

• 2 μήνες μετά...
  •  
  •  
  • Members
  • 1
  • 7 μηνύματα

το επιδομα μακροχρονιας ανεργιας 12+

400ε

τρεχει? πως γινεται η αιτηση?

στο gov.gr μετα σε παει μεσω pistopoihshw στο oaed.gr

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Ξέρει κανείς τι γίνεται με το έκτακτο επίδομα 400€ σε μακροχρόνια ανέργους? Μπαίνω εκεί που λέει η σελίδα αλλά δεν υπάρχει κάτι για να επιλέξεις 

https://www.alfavita.gr/koinonia/337643_oaed-epidoma-400-eyro-pote-tha-ginei-i-pliromi-poioi-einai-oi-dikaioyhoi

2 ώρες πριν, adi32 είπε

Ξέρει κανείς τι γίνεται με το έκτακτο επίδομα 400€ σε μακροχρόνια ανέργους? Μπαίνω εκεί που λέει η σελίδα αλλά δεν υπάρχει κάτι για να επιλέξεις 

https://www.alfavita.gr/koinonia/337643_oaed-epidoma-400-eyro-pote-tha-ginei-i-pliromi-poioi-einai-oi-dikaioyhoi

Μακροχρόνια ποιους εννοεί; 

Εγώ που απολύθηκα τον Αύγουστο με πιάνει; 

Παιδιά για το δώρο μάθαμε τπτ; Εγω ήμουν ελεύθερος επαγγελματίας κ παίρνω το βοήθημα ελεύθερων επαγγελματιών από τον Οκτώβρη, δικαιούμαι δώρο η είναι μόνο για το ιδιωτικό τομέα;

Μόλις τώρα, Boubis1411 είπε

Δεν λήγει φέτος φίλε 

Τουλάχιστον παίρνεις ταμείο , μη σκας κιόλας, υπάρχουν και άλλοι που δεν παίρνουν τίποτα και δουλειές που δεν υπήρχαν ήδη ,τώρα είναι χειρότερα....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...