Mesu_dil Δημοσ. 10 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2020 Καλησπέρα! Εργάζομαι UK τα τελευταία 4 χρόνια (συνεχόμενα). Παραιτούμε και επιστρέφω Ελλάδα. Ξεκινάω δουλειά σε εργοδότη εντός Ελλάδος. Επειδή κρατάω μικρό καλάθι, αν ο εργοδότης του φυσήξει και με απολύσει μετά από 1-2-3 μήνες, έχω δικαίωμα για επίδομα ανεργίας απο ΟΑΕΔ ? Να συμπληρώσω οτι για τα χρόνια εργασίας μου στο UK είχα κάνει μεταφορά φορολογικής κατοικίας και δήλωση μόνιμης κατοικίας στο εξωτερικό. Κανείς παρόμοια εμπειρία? Σήμερα πήρα τηλέφωνο στον ΟΑΕΔ, μίλησα με 3 διαφορετικά άτομα τα οποία δεν με βοήθησαν και δεν μου δώσανε καθαρή απάντηση επειδή δεν ήξεραν. Τα φώτα σας.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Metaksas Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Γεια σας παιδια, Κατάθεση αίτησης 09/06 ηλεκτρονικά για επίδομα ελεύθερου επαγγελματία , και ένταξη στην επιδότηση 07/07 ξερει κανείς ποτε θα πάρω το επίδομα? Και αν μετραει απο την στιγμή π έκανα την αίτηση η όταν εντάχθηκα στην επιδότηση? Ευχαριστώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logokrimenos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Έχω μια θεωρητική ερώτηση. Εστω οτι δουλευεις καπου 3.5 χρονια, παραιτησε και πας σε αλλη δουλειά αμεσως. Απο την αλλη δουλεια τα πράγματα δεν πάνε καλα και απολυεσαι πανω στο 2μηνο. Δικαιούσαι ταμείο ανεργιας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsioulak Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 55 λεπτά πριν, logokrimenos είπε Έχω μια θεωρητική ερώτηση. Εστω οτι δουλευεις καπου 3.5 χρονια, παραιτησε και πας σε αλλη δουλειά αμεσως. Απο την αλλη δουλεια τα πράγματα δεν πάνε καλα και απολυεσαι πανω στο 2μηνο. Δικαιούσαι ταμείο ανεργιας? Ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
George56 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Members 1 7 μηνύματα Αναφορά ανάρτησης Δημοσ. πριν από 12 ώρες το επιδομα μακροχρονιας ανεργιας 12+ 400ε τρεχει? πως γινεται η αιτηση? στο gov.gr μετα σε παει μεσω pistopoihshw στο oaed.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Ξέρει κανείς τι γίνεται με το έκτακτο επίδομα 400€ σε μακροχρόνια ανέργους? Μπαίνω εκεί που λέει η σελίδα αλλά δεν υπάρχει κάτι για να επιλέξεις https://www.alfavita.gr/koinonia/337643_oaed-epidoma-400-eyro-pote-tha-ginei-i-pliromi-poioi-einai-oi-dikaioyhoi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boubis1411 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, adi32 είπε Ξέρει κανείς τι γίνεται με το έκτακτο επίδομα 400€ σε μακροχρόνια ανέργους? Μπαίνω εκεί που λέει η σελίδα αλλά δεν υπάρχει κάτι για να επιλέξεις https://www.alfavita.gr/koinonia/337643_oaed-epidoma-400-eyro-pote-tha-ginei-i-pliromi-poioi-einai-oi-dikaioyhoi Μακροχρόνια ποιους εννοεί; Εγώ που απολύθηκα τον Αύγουστο με πιάνει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, Boubis1411 είπε Μακροχρόνια ποιους εννοεί; Εγώ που απολύθηκα τον Αύγουστο με πιάνει; Όχι (12 μηνες) , δες για τρίμηνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boubis1411 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 56 λεπτά πριν, korakios είπε Όχι (12 μηνες) , δες για τρίμηνα Τι εννοείς; τι να δω για τρίμηνα και που ακριβώς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 8 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε Τι εννοείς; τι να δω για τρίμηνα και που ακριβώς; http://www.oaed.gr/trimene-paramone Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Metaksas Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Παιδιά για το δώρο μάθαμε τπτ; Εγω ήμουν ελεύθερος επαγγελματίας κ παίρνω το βοήθημα ελεύθερων επαγγελματιών από τον Οκτώβρη, δικαιούμαι δώρο η είναι μόνο για το ιδιωτικό τομέα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boubis1411 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 37 λεπτά πριν, korakios είπε http://www.oaed.gr/trimene-paramone Κάτσε εγώ παίρνω ταμείο κανονικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 6 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε Κάτσε εγώ παίρνω ταμείο κανονικά Αν δεν λήγει Σεπτέμβριο – Δεκέμβριο ,δεν δικαιούσαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boubis1411 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 4 λεπτά πριν, korakios είπε Αν δεν λήγει Σεπτέμβριο – Δεκέμβριο ,δεν δικαιούσαι Δεν λήγει φέτος φίλε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, Boubis1411 είπε Δεν λήγει φέτος φίλε Τουλάχιστον παίρνεις ταμείο , μη σκας κιόλας, υπάρχουν και άλλοι που δεν παίρνουν τίποτα και δουλειές που δεν υπήρχαν ήδη ,τώρα είναι χειρότερα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα