Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν βοηθάει στο παραπάνω ερώτημά μου, στην απόφαση γράφει ότι ενεργοποιείται το δικαίωμα επιδότησης από 8/5. Αυτό, όμως, είδα ότι πέφτει Κυριακή. Υπάρχει πιθανότητα να μπει το 1ο επίδομα μεθαύριο στις 6/5 Παρασκευή;

Δημοσ.

Τελικά σήμερα θα μπουν. Το γράφω να βοηθήσω σε περίπτωση που κάποιος άλλος έχει παρόμοια απορία. Ενώ έγραφε ενεργοποίηση στο δικαίωμα επιδότησης Κυριακή 8/5 τελικά το επίδομα μπήκε σήμερα Παρασκευή 6/5.

• Like 1
Δημοσ.

Γνωρίζει κανείς τι γίνεται με το επίδομα ανεργίας του Μαϊου? Υποτίθεται η πληρωμή θα γινόταν 9-13 Μαΐου αλλα δεν εχει μπει κάτι.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Σχετικά με το εφάπαξ επιδομα 300€ εφόσον συντάξεις ΑΣΔ, τι ισχύει τελικά; το κάνεις και μπαίνουν τα χρήματα στην τράπεζα; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

έχει μπει σε κανεναν το επιδομα ανεργίας ιουνιου? Ειναι γνωστές οι καθυστέρησεις?

Της μπήκαν κανονικά της αδερφής μου τους δύο προηγούμενους μήνες (δελτιο ενεργο έως 5/2023) αλλά τώρα δεν μπηε ακομα κατι και διαβασα ότι στη χειροτερη ήταν μέχρι 10 του μηνα

Επεξ/σία από ParafronGR
Δημοσ.

ParafronGR, μπήκε κανονικά χθες στις 10/6 το επίδομα. Μήπως πρέπει να κάνει παρουσία επιδοτούμενου άνεργου στο e services; Αν μπει με το προφίλ της λογικά θα το δει κάτω στις επιλογές. Αν ισχύει αυτό, και κάνει ηλεκτρονική παρουσία, θα μπει τον άλλον μήνα μαζί με το επόμενο  Πάντως μπορεί να τους στείλει email. Μην ανησυχείς, απαντάνε 🙂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, psgamer είπε

ParafronGR, μπήκε κανονικά χθες στις 10/6 το επίδομα. Μήπως πρέπει να κάνει παρουσία επιδοτούμενου άνεργου στο e services; Αν μπει με το προφίλ της λογικά θα το δει κάτω στις επιλογές. Αν ισχύει αυτό, και κάνει ηλεκτρονική παρουσία, θα μπει τον άλλον μήνα μαζί με το επόμενο  Πάντως μπορεί να τους στείλει email. Μην ανησυχείς, απαντάνε 🙂

είναι καινούργιο κόλπο αυτό? έπαιρνε ανεργία για κάνα 3μηνο το 18 δεν είχε κάνει ποτέ δήλωση, οπότε τώρα τον έφαγε γιατί ήταν μεχρι τις 3/6 να δηλώσει το "παρών". 

Τώρα τι κάνουμε? Μέσω της υπευθυνης δήλωσης που γράφει στο site στις οδηγίες λύνεται το θέμα?

Τα χρήματα τα έχασε για τον Ιούνιο ή τον Ιούλιο θα τα πάρει μαζεμένα?

edit: δεν είδαμε φως στο site και στείλαμε email στον ΟΑΕΔ Καλλιθέας με όλα τα δικαιολογητικά (ΑΦΜ, ΑΔΤ) & ό,τι άλλο μπορεί να χρειαστούν και από Δευτέρα έχει τηλ. Ελπίζω σε σύντομη επίλυση 

Επεξ/σία από ParafronGR
Δημοσ.

Ναι, αν λυθεί το λάθος θα μπούνε μαζεμένα τον ερχόμενο μήνα 👍🏻
(Καλά κάνατε και στείλατε email. Θα απαντήσουν σίγουρα μέσα στην εβδομάδα)

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 12/6/2022 στις 12:13 ΜΜ, psgamer είπε

Ναι, αν λυθεί το λάθος θα μπούνε μαζεμένα τον ερχόμενο μήνα 👍🏻
(Καλά κάνατε και στείλατε email. Θα απαντήσουν σίγουρα μέσα στην εβδομάδα)

όντως, φιλε μου, είχες δίκιο και απάντησαν Δευτέρα πρωί πρωί ενώ στείλαμε το mail ξημερώματα Κυριακής. Το θέμα είναι ότι ζήτησαν υπεύθυνη δήλωση + αναφορά του ΑΦΜ σto mail για να το στείλουν στον προϊστάμενο, αλλά εδω και μια βδομάδα τίποτα. ούτε έχει ανανεωθει κάτι στη σελίδα του ΟΑΕΔ και στο τηλ δεν απαντανε.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, ParafronGR είπε

όντως, φιλε μου, είχες δίκιο και απάντησαν Δευτέρα πρωί πρωί ενώ στείλαμε το mail ξημερώματα Κυριακής. Το θέμα είναι ότι ζήτησαν υπεύθυνη δήλωση + αναφορά του ΑΦΜ σto mail για να το στείλουν στον προϊστάμενο, αλλά εδω και μια βδομάδα τίποτα. ούτε έχει ανανεωθει κάτι στη σελίδα του ΟΑΕΔ και στο τηλ δεν απαντανε.

Τότε μένει να κλείσεις ηλεκτρονικό ραντεβού με τον ΟΑΕΔ της περιοχής που ανήκεις. Από κοντά, λογικά, θα διευθετηθεί το ζήτημα :

https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/ex-apostaseos-exuperetese-politon/elektroniko-aitema-rantebou-se-uperesies-tou-organismou-apaskholeses-ergatikou-dunamikou-oaed

Δημοσ.
Στις 22/6/2022 στις 11:08 ΠΜ, psgamer είπε

Τότε μένει να κλείσεις ηλεκτρονικό ραντεβού με τον ΟΑΕΔ της περιοχής που ανήκεις. Από κοντά, λογικά, θα διευθετηθεί το ζήτημα :

https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/ex-apostaseos-exuperetese-politon/elektroniko-aitema-rantebou-se-uperesies-tou-organismou-apaskholeses-ergatikou-dunamikou-oaed

δυστυχώς, φιλε μου, τον ήπιαμε.

πηγε χθες από κοντά στον ΟΑΕΔ και της είπαν ότι θα πάρει Ιούλιο - Αυγουστο στις πληρωμές του Αυγούστου μετά από ηλεκτρονική παρουσία (η επόμενη ημερομηνία είναι 8-9/2022) και για τον Ιούνη που δεν της μπήκε ποτέ πρέπει να κάνουμε ένσταση που θα πάρει έως 5 μήνες για να δώσουν το "οκ" .

Το πιο κουφό που μας είπαν ήταν ότι όσον αφορά την ένσταση, θα εξετάσουν αν όντως δεν δούλευε το διάστημα αυτό κι ίσως γι'αυτό δεν της μπήκαν τα λεφτά ενώ η ίδια η υπάλληλος πριν από λίγα λεπτά είπε μόνη της ότι δεν μπήκα ν τα λεφτά επειδή δεν έκανε ηλεκτρονική παρουσια. Ελλάς το μεγαλειο σου

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Το επίδομα ανεργίας αν ήσουν ημιαπασχόληση , πόσο είναι καθαρά; 

Mικτές αποδοχές σύμβασης 356.50

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους!

Προέκυψε απόλυση στη δουλειά που ήμουν, υπέγραψα στα χαρτιά και κατέθεσα στην ψηφιακή πλατφόρμα του ΟΑΕΔ τα έγγραφα (Καταγγελία σύμβασης Αορίστου Χρόνου,  Βεβαίωση Εργοδότη και IBAN λογαριασμού) και η ημερομηνία καταγραφής ήταν 30/06/2022.

Πρέπει να κάνω κάτι άλλο; Πως μπορώ να ελέγξω αν έχει επιβεβαιωθεί η αίτηση μου και αν τελικά θα πάρω το επίδομα;

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Epitaph6663 είπε

Καλημέρα σε όλους!

Προέκυψε απόλυση στη δουλειά που ήμουν, υπέγραψα στα χαρτιά και κατέθεσα στην ψηφιακή πλατφόρμα του ΟΑΕΔ τα έγγραφα (Καταγγελία σύμβασης Αορίστου Χρόνου,  Βεβαίωση Εργοδότη και IBAN λογαριασμού) και η ημερομηνία καταγραφής ήταν 30/06/2022.

Πρέπει να κάνω κάτι άλλο; Πως μπορώ να ελέγξω αν έχει επιβεβαιωθεί η αίτηση μου και αν τελικά θα πάρω το επίδομα;

Θα γίνει έλεγχος από τον ΟΑΕΔ της περιοχής σου και θα φανεί μέσα στο site του ΟΑΕΔ. Να μπαίνεις καθημερινά τουλάχιστον μία φορά στο site για να δεις αν έχει εγκριθεί ή όχι. Μπορείς να πάρεις και ένα τηλέφωνο για να μάθεις την πορεία ή αν λείπει κάποιο χαρτί, αν όμως σηκώσει κάποιος το τηλ

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...