Προς το περιεχόμενο

Επίδομα ανεργίας ΟΑΕΔ

skrill

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, phanispal είπε

Η αίτηση ηλεκτρονικά έγινε, έτσι;

Καταχωρήθηκε το παιδί κατά τη συμπλήρωση και υποβολή;

Ναι φίλε μου ηλεκτρονικά έγινε και καταχωρήθηκε κανονικά μαζί με το αμκα κτλ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

https://www.neolaia.gr/2022/02/04/oaed-epidoma-mexri-733/

ΟΑΕΔ: Το επίδομα ανέρχεται σε 244,35 ευρώ και μπορεί να δοθεί έως και τρεις φορές τον χρόνο, δηλαδή ο άνεργος να πάρει συνολικά 733,05 ευρώ.

Άνεργοι εγγεγραμμένοι στον ΟΑΕΔ μπορούν να διεκδικήσουν ορισμένα ειδικά επιδόματα, εφόσον πληρούν τα απαραίτητα κριτήρια.

Ένα από αυτά είναι και το «Ειδικό Βοήθημα μετά από τρίμηνη παραμονή στο Μητρώο Ανέργων, το οποίο χορηγείται από τον ΟΑΕΔ σε ασφαλισμένους που είναι άνεργοι επί τρεις μήνες, αρκεί να έχουν πραγματοποιήσει το προηγούμενο έτος τουλάχιστον 60 ημέρες εργασίας.

Καλημέρα. 

Μόλις άλλαξε το ημερομίσθιο στην τελική απόφαση και μπήκε μέσα και η προσαύξηση. 

Καλή εβδομάδα να έχουμε! 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια ερωτηση για ενα φιλο που εκανε αιτηση για επιδομα ανεργιας ηλεκτρονικα.

Η αιτηση του δεν προχωραει εδω και 20 μερες απο οτι καταλαβα μπαινοντας με τους κωδικους του, γιατι δεν εχει συνταχτει ατομικο σχεδιο δρασης (ΑΣΔ). Αυτο δε γινεται πλεον ηλεκτρονικα μεσω απο το eservices? Μονο με ραντεβου μεσω myaoedlive? Επιτοπου στο υποκαταστημα του ΟΑΕΔ γινεται? Ευχαριστω

Επεξ/σία από gpapadakis

12 minutes ago, gpapadakis said:

Η αιτηση του δεν προχωραει εδω και 20 μερες απο οτι καταλαβα μπαινοντας με τους κωδικους του, γιατι δεν εχει συνταχτει ατομικο σχεδιο δρασης (ΑΣΔ). Αυτο δε γινεται πλεον ηλεκτρονικα μεσω απο το eservices? Μονο με ραντεβου μεσω myaoedlive? Επιτοπου στο υποκαταστημα του ΟΑΕΔ γινεται? Ευχαριστω

Το ΑΣΔ δε παίζει ρόλο στην εξέλιξη της αίτησης.

Η αίτηση για να ολοκληρωθεί κάνει μεταξύ 30-40 μέρες στους περισσότερους οαεδ, οπότε αναμονή και έλεγχος email (και σπαμ) γιατί κάποιες φορές ζητάνε επιπλέον δικαιολογητικά (εντελώς αυθαίρετα αλλά τέλος πάντων).

• Like 2

17 λεπτά πριν, gpapadakis είπε

Της γυναικας μου ολοκληρωθηκε και ενταχθηκε στο επιδομα σε 30 μερες ακριβως.

3 ιανουαριου την ειχα κανει την αιτηση και 3 φεβρουαριου την πηραν τηλεφωνο απο οαεδ για να της ζητησουν ασφαλιστικη ικανοτητα για τον μικρο.

Την στειλαμε μεσω mail και την ιδια μερα ολοκληρωθηκε η αιτηση.

Οποτε υπομονη!

• Like 1

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Παίδες μια απορία ημερομηνία πληρωμής έχω κάθε 27.αυτο το μήνα πέφτει Κυριακή θα πληρωθώ 25 ή την επόμενη Παρασκευή?

Ευχαριστώ :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, dalan2007 είπε

Παίδες μια απορία ημερομηνία πληρωμής έχω κάθε 27.αυτο το μήνα πέφτει Κυριακή θα πληρωθώ 25 ή την επόμενη Παρασκευή?

Ευχαριστώ :)

Oταν η ημερα πληρωμης πεφτει Κυριακη τοτε η πληρωμη γινετε την παρασκευη 2 μερες πριν, δηλαδη στην περιπτωση σου την παρασκευη 25 Φλεβαρη. Εαν επεφτε απο Δευτερα θα πηγαινε τη επομενη Παρασκευη στις 4 Μαρτιου.

Εαν εισαι σιγουρος οτι η ημερα πληρωμης σου πεφτει την κυριακη που λες(και οχι  Δευτερα πχ) τοτε θα πληρωθεις Παρασκευη στις 25.

Επεξ/σία από Pwpwpw
  • Thanks 1

• 1 μήνα μετά...

Καλησπέρα παίδες πληρώνομαι Παρασκευή(γίνεται η πρώτη κίνηση) και Δευτέρα είναι στο λογαριασμό (έχω alpha bank)

Εξαιτίας της αργίας μπήκαν σήμερα από τον ΟΑΕΔ υπάρχει περίπτωση να γίνει κανένα θαύμα και να τα δω αύριο?thanks

• 2 εβδομάδες αργότερα...

τελικα δευτερα μπηκαν :(

εχω και αλλη απορια...λενε ο οαεδ θα προπληρωσει το επιδομα μαζι με το δωρο Πασχα...αν πιασεις δουλεια τι γινεται?

δλδ βαζουν τα λεφτα σε εμενα 7 του μηνος αντι για 27...και στο διαστημα των 20 μερων πιανω δουλεια..θα ζητησουν λεφτα πισω?

Καλημέρα παιδιά. Ενώ μου ανοίγει το site του οαεδ μόλις βάζω στοιχεία δεν μπαίνει μέσα βγάζει ότι έχει κάποιο θέμα. 

Σε εσάς λειτουργεί; 

• 4 εβδομάδες αργότερα...

καλησπερα!

το περσινο ετος (2021) ειχα 118 ενσημα ( 88 ενσημα ειχα απο την δουλεια που ηταν εποχικο εως 30 σεπτεμβριου) νεοεβριο του 21 άρχισα σε αλλη δουλεια που ειμαι εως σημερα (φετος εχω εως και αυτο τον μηνα 91), ισως τον επομενο μηνα να εχω παρει απολυση(περικοπη προσωπικου) τι πιθανοτητες εχω για ταμειο? και τι χρονικο διαστημα?

δεν εχω ξανα μπει ταμειο 

υ,γ η πρωτη δουλεια ηταν 6ωρες 6ημερο , η δευτερη δουλεια ειναι 4ωρο 5ημερο λογικα παω για μισο επιδομα σωστα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...