Teots20 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Πότε πληρώνεται η δίμηνη παράταση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eu@ Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 4 ώρες πριν, Teots20 είπε Πότε πληρώνεται η δίμηνη παράταση; 26/2 λενε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Στις 26/1/2021 στις 2:36 ΜΜ, Maknight είπε Δεν μου το είπαν στον ΟΑΕΔ, Έκανα τις ενεργειες ηλεκτρονικά για την σύζυγο μου και εγκρίθηκε.. Έχεις ιδέα πότε εγκρίνεται ή έστω απορρίπτεται ?! Κοντεύω ένα μήνα σχεδόν από την αίτηση για το επίδομα μακροχρόνιων ανέργων και ακόμα τίποτα. Τουλάχιστον αν απορριφθεί να έκανα την αίτηση για το 200άρι (ειδικό επίδομα μετά τη λήξη της τακτικής) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CCCR Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 πληρωθηκε κανεις που του τελειωσε το επιδομα ιανουαριο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kokotas16 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Μέχρι και σήμερα που ρώτησα δεν έχουν καμμία ενημέρωση για το πότε θα γίνει η πληρωμή. Στις 20/2/2021 στις 2:53 ΜΜ, CCCR είπε πληρωθηκε κανεις που του τελειωσε το επιδομα ιανουαριο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eu@ Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Στις 20/2/2021 στις 12:35 ΠΜ, korakios είπε Έχεις ιδέα πότε εγκρίνεται ή έστω απορρίπτεται ?! Κοντεύω ένα μήνα σχεδόν από την αίτηση για το επίδομα μακροχρόνιων ανέργων και ακόμα τίποτα. Τουλάχιστον αν απορριφθεί να έκανα την αίτηση για το 200άρι (ειδικό επίδομα μετά τη λήξη της τακτικής) Από τη στιγμή που έχεις κανεις αίτηση δε το χανεις κ έξι μηνες να περάσουν. Απλά αργούν στα πάντα τώρα. Υπομονή. Θα ενημερωθεί η κατάσταση της αίτησης στο προφίλ στη σελίδα του ΟΑΕΔ ευχομαι να εγκριθεί 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CCCR Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 μαλλον για μαρτιο θα πανε οι παρατασεις, αυτο τον ποκεμον ο χατζηδακης οπου παει πουτ@@@α τα κανει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
partblah1990 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Θέλω να ρωτήσω αν για την τακτική επιδότηση ανεργίας (κοινοί άνεργοι) θα χρειαστεί να καταθέσω και βεβαίωση ότι ο εργοδότης μου έχει εξοφλήσει τις ασφαλιστικές εισφορές για τους 2 τελευταίους μήνες ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eu@ Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 3 ώρες πριν, partblah1990 είπε Θέλω να ρωτήσω αν για την τακτική επιδότηση ανεργίας (κοινοί άνεργοι) θα χρειαστεί να καταθέσω και βεβαίωση ότι ο εργοδότης μου έχει εξοφλήσει τις ασφαλιστικές εισφορές για τους 2 τελευταίους μήνες ; Ναι το ζητάνε!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Από 15 Ιουνίου μέχρι και 28 Φεβρουαρίου δουλεύω με σύμβαση, 8 ώρες,. 5 φορές, κλασικά. Μετά όμως όχι γιατί θα γίνει ισχυρό downsize στην δουλειά μου. Δικαιούμαι κάτι ή τίποτα; Ρωτάω να δω τις επιλογές μου χαχα Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2021 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 13 ώρες πριν, JohnyV είπε Από 15 Ιουνίου μέχρι και 28 Φεβρουαρίου δουλεύω με σύμβαση, 8 ώρες,. 5 φορές, κλασικά. Μετά όμως όχι γιατί θα γίνει ισχυρό downsize στην δουλειά μου. Δικαιούμαι κάτι ή τίποτα; Ρωτάω να δω τις επιλογές μου χαχα 8 μήνες δουλειάς, μείον 2 τελευταίοι , λογικά 6 μήνες ταμείο + 1 ειδικό βοήθημα μετά τη λήξη . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 6 ώρες πριν, korakios είπε 8 μήνες δουλειάς, μείον 2 τελευταίοι , λογικά 6 μήνες ταμείο + 1 ειδικό βοήθημα μετά τη λήξη . Σε ευχαριστώ πολύ, να σου πω δεν περίμενα κάτι, πως λέγεται το ειδικό βοήθημα που λες να το κοιτάξω; Ευχαριστώ 😁👋 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 52 λεπτά πριν, JohnyV είπε Σε ευχαριστώ πολύ, να σου πω δεν περίμενα κάτι, πως λέγεται το ειδικό βοήθημα που λες να το κοιτάξω; Ευχαριστώ 😁👋 http://www.oaed.gr/lexe-tes-taktikes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekbusters Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 Πόσο καιρό σας πήρε να σας απαντήσουν για το επίδομα μακροχρόνια ανέργων; γιατί εμένα μετά από 3 βδομάδες καμμια ενημέρωση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsioulak Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 1 ώρα πριν, greekbusters είπε Πόσο καιρό σας πήρε να σας απαντήσουν για το επίδομα μακροχρόνια ανέργων; γιατί εμένα μετά από 3 βδομάδες καμμια ενημέρωση Μετά τους 2 μήνες πάρε τους κάνα τηλέφωνο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα