Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω μετακομίσει εδώ κ ένα μήνα στην Γερμανία οικογενειακώς και δεν έχω δει ούτε επεισόδιο τηλεοπτικής σειράς ή ταινία. Θα ήθελα να μάθω αν το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι νόμιμο ή θα φέρει ο ταχυδρόμος κανά ωραίο χαρτάκι με κάνα  πρόστιμο 4ψήφιο!!

Ευχαριστώ πολύ για όποιον απαντήσει. 

Δημοσ.

Το hola ειναι "malware"
https://www.quora.com/I-need-to-do-some-massive-web-data-collection-How-is-Luminati-different-from-Tor-or-a-proxy-network

Δεν ξερω πως ακριβως λεγεται αυτο που κανει, γιαυτο εβαλα τη λεξη malware σε εισαγωγικα. Αν δεν σε απασχολουν τα οσα λεγονται, οπως πχ δεν απασχολουν ενα φιλο μου που το χρησιμοποιει για το laola, καντο.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, doctor444 είπε

Έχω μετακομίσει εδώ κ ένα μήνα στην Γερμανία οικογενειακώς και δεν έχω δει ούτε επεισόδιο τηλεοπτικής σειράς ή ταινία. Θα ήθελα να μάθω αν το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι νόμιμο ή θα φέρει ο ταχυδρόμος κανά ωραίο χαρτάκι με κάνα  πρόστιμο 4ψήφιο!!

Χρησιμοποίησε το cyberflix tv είναι το ίδιο με το Terrarium.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Το πρόβλημα δεν είναι το s/w (λύσεις υπάρχουν διαθέσιμες για viewing tv serries/movies online) αλλά το "δημοκρατικό" πολίτευμα της Γερμανίας. Καλού κακού βάλε VPN (αν και θα πέσει throtling λογικά απ΄ότι γνωρίζω στην VPN encrypted κίνηση ....). Απ' ότι διάβαζα, θέλουν να πoινικοποιήσουν και την χρήση TΟR σε αυτή την "δημοκρατική" γωνιά.....και μή χείροτερα.....

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 21/3/2019 στις 1:24 ΠΜ, doctor444 είπε

Με free VPN δεν κανεις τιποτα. Ασε που οπως σου ειπε ο αλλος το hola κανει leak ολη τη δραστηριοτητα σου και μπορει να βρεθεις μπλεγμενος. Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να αγορασεις ενα VPN γιατι η προσωπικη σου ασφαλεια νομιζω οτι κοστιζει πολυ περισσοτερο απο τα 3 ευρω το μηνα που κοστιζει μια συνδρομη VPN. Οσο για το Cyberflix ειναι το καλυτερο μεν αλλα ΜΟΝΟ η εκδοση του Dr.Venture.

Επεξ/σία από CyberKid

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...