agriogatos13 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Γεια σας παιδιά!Έχω μια απορία εργασιακής φύσεως:Δουλεύω ημιαπασχόληση σε μαγαζί Σαββατοκύριακα και Τετάρτες απογεύματα και αποφάσισα να δεχτώ μια άλλη εργασία,,πρωινή ημιαπασχόληση από Δευτέρα έως Σάββατο,4 ώρες την ημέρα.Ξέρετε αν προκύψει θέμα με τα ένσημα;Δηλαδή θα μου μπαίνουν κανονικά και από τους 2 εργοδότες ή θα έχω θέμα με το ΙΚΑ;;Και με τους δυο έχω υπογράψει συβάσεις εργασίας,όλα νόμιμα.
GREGORYMO Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 ΨΑΞΤΟ, αλλά δεν νομίζω επειδή οι ώρες είναι ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ.
logistoulis Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Αν δεν ξεπερνάς το επιτρεπτό όριο που μπορείς να εργάζεσαι μες στη μέρα/βδομάδα δεν θα έχεις κανένα θέμα Βέβαια μετά έχουμε το θέμα ότι θα δουλεύεις 7 μέρες την εβδομάδα.. Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2019 από logistoulis
greekparot Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Κανένα απολύτως πρόβλημα δεν θα έχεις. Ισα ισα ο ΕΦΚΑ θα έχει έσοδα από τις εισφορές (ένσημα).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα