Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
  1. Βρίσκεις και νοικιάζεις χωράφια (οι τιμές είναι εξευτελιστικές)
  2. Καλλιεργείς φαρμακευτική κάνναβη
  3. Παράλληλα έχεις κάνει ήδη το deal για άμεση πώληση της παραγωγής σου στο εξωτερικό (κυρίως)
  4. Είσαι πάντα ενημερωμένος για επιδοτήσεις κτλ και έτσι ελαχιστοποιείς το κεφάλαιο της τσέπης σου και άρα, το ρίσκο
  • Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, haris013 είπε

εχει βγει κάποια εγκύκλιος ή πρόγραμμα για startup επιχειρήσεις φέτος;

Σύμφωνα με το όσα μου είπε ο λογιστής, δίνουν επιδότηση για να ανοίξεις κάτι πάνω στο οποίο έχεις πτυχίο ΑΕΙ προς το παρόν με την προϋπόθεση να έχεις κάρτα ανεργίας νομίζω 3 χρόνια  αν θυμάμαι καλα. Αλλά από Σεπτέμβρη θα βγουν κ άλλα προγράμματα 

• Like 1
Δημοσ.

Θεωρούνται και τα τυροπιτάδικα startups;

7 ώρες πριν, greekbusters είπε

Σύμφωνα με το όσα μου είπε ο λογιστής, δίνουν επιδότηση για να ανοίξεις κάτι πάνω στο οποίο έχεις πτυχίο ΑΕΙ προς το παρόν με την προϋπόθεση να έχεις κάρτα ανεργίας νομίζω 3 χρόνια  αν θυμάμαι καλα. Αλλά από Σεπτέμβρη θα βγουν κ άλλα προγράμματα 

Γιατί ως γνωστό, ο επί 3 χρόνια άνεργος , έχει λεφτά στην άκρη να επενδύσει...

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Lanike71 είπε

Θεωρούνται και τα τυροπιτάδικα startups;

Γιατί ως γνωστό, ο επί 3 χρόνια άνεργος , έχει λεφτά στην άκρη να επενδύσει...

Καλά εδώ στο άλλο πρόγραμμα είχαν βγάλει για νέες επιχειρήσεις και επιχειρηματικότητα και τα πήρανε δικηγορικά και ιατρικά γραφεία ανοιχτά από το ... 1851.

Γενικά μην βασιστείτε και πααάρα πολύ σε προγράμματα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάνε έναρξη επαγγέλματος και δήλωσε έδρα Βουλγαρία. 

Νοίκιασε και μια αποθήκη, βρες ένα τσακάλι λογιστή Βούλγαρο που να μιλάει και ελληνικά και κάνε εισαγωγέ ότι μπορείς να φανταστείς από έξω. 

Οι Εισφορές σε εφορία και ασφαλιστικά ταμεία είναι αστείες σε σχέση με την Ελλάδα 

Εγω ψηνόμουν άσχημα αλλά δεν είχα / ούτε έχω το κεφάλαιο για ένα τέτοιο άνοιγμα.. έψαχνα συνεργάτη.. Αλλά δεν. 

Σκοπός ήταν να φέρνω από Κίνα Laptop Parts με το κιλό, και να φτιάξω ένα μικρό eshop το οποίο θα δραστηριοποιείται χοντρικά αλλά κ με λιανική έτσι ώστε να καλύψω όλο το φάσμα πελατών 

Με την κατάλληλη διαφήμιση κ της προσιτές τιμές θα ήμουν τζετ. 

Η ιδέα μου ήρθε καθώς έψαχνα οικονομικούς τρόπους να επισκευάζω φορητούς φίλων / γνωστών κτλπ που πάσχουν από τα συνήθη 

*Dc jack *πληκτρολόγια * οθόνες *cpu  *μπαταρίες *fans τα οποία υπάρχουν παντού και είναι αναλώσιμα αλλά πρακτικά στην Ελλάδα τα περισσότερα πανάκριβα. 

Ίσως και να είναι ναυάγιο η ιδέα 💡 

Αλλα:

Σε μια περίπτωση επισκευής συγκρίνα τιμές και έκανα παραγγελία πρώτη φορά μια οθόνη ενός φορητού, όταν παρέλαβα είδα ότι ήταν επώνυμη (LG) και το ακριβές μοντέλο που φορούσε τότε ο φορητός με την μόνη διαφορά ότι η τιμή ήταν - 50%

Οπότε ήμασταν όλοι ευχαριστημένοι και ο φίλος που έφτιαξε το φορητό του (εννοείται του είχα πει ότι είναι από Κίνα) αλλά κ εγώ που έβγαλα ένα μεροκάματο. 

Εδώ να πω ότι δεν ήταν το όριο από Κίνα 21ε για τελωνείο. 

Επιστρέφοντας στην πραγματικότητα

Στην Ελλάδα δεν αξίζει να έχει κανείς πλέον ούτε μια ρίζα ελιά στο όνομα του.

Με λίγα λόγια, και θα μιλήσω για την δική μου περιοχή

κάποτε ανθιζαν οι δουλειές και τα μαγαζιά και ο κόσμος είχε χρήμα να ξοδέψει. 

Τώρα είμαστε για τα βασικά και περνάμε ίσα ίσα.. Δική μου γνώμη δεν αξίζει να κάνεις τίποτα. 

Επεξ/σία από Mr^Robot
Δημοσ.

Θα εκανα κατι αναλογο με τον φιλο επανω,η θα επαιρνα αδεια τοπικης τηλεοπτικης εμβελειας  κ θα επαιζα τηλεπωλησεις μεχρι να σβησει το φως του ηλιου.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Digital marketing!

πρωτότυπο ε;  :-)

Τζόγος

Επισκευές (irepair ifixit κλπ)

Παραγωγή: τοπικά προϊόντα

Οτιδήποτε με τον τουρισμό

Οι ασφάλειες (Ασφαλιστής/μεσιτης)

Η μάσα είχε πάντα ζεστό χρημα. Δεν περιμένεις ουτε τις επιταγές, ουτε την επιδότηση ούτε κανέναν αλλο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...