merkon Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Τιποτα δεν ανοιγεις, πεταμα χρηματων θα ειναι με την κατασταση στην Ελλαδα. Τα κρατας στην ακρη για ωρα αναγκης και ψαχνεις για καποια δουλεια να βγαζεις τα προς το ζην ή φευγεις εξωτερικο, ειδικα εφοσον εχεις πτυχια κλπ. 1
papoys1 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Θα αγόραζα ένα κανάλι , μία μεγάλη ΠΑΕ και θα έκανα μπίζνες με το Δημόσιο.Εξασφαλισμένες δουλειές. Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2019 από papoys1 4
mylo Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 6 ώρες πριν, papoys1 είπε Θα αγόραζα ένα κανάλι , μία μεγάλη ΠΑΕ και θα έκανα μπίζνες με το Δημόσιο.Εξασφαλισμένες δουλειές. Ιβάν εσύ;
haris013 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 εταιρία με ασχολία τα it services (advanced it services, infrastructure, cloud,security,gdpr, erp/crm κλπ) θα επιχειρούσατε αν είχατε το κατάλληλο background ή είναι πολύ εξειδικευμένο για ελλάδα;
ProponitisTouKanape Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 23 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Μάσα, καφέ Ολα τα άλλα ειναι αποτυχία Πρωτοτυπο 1
NikosKallithea Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 3 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε Πρωτοτυπο Κάποια επένδυση να ξέρεις δεν ειναι θέμα πρωτοτυπίας, είναι απλά το δόλωμα για να μαζέψεις όσο το δυνατόν περισσότερο χρήμα σε σχέση με αυτά που έδωσες. 2 ώρες πριν, Archantwn είπε Escape rooms Είχε ανοίξει ένα σχεδόν δίπλα μου και σε 4 μήνες έκλεισε
G.bar Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Ο,τι και να ανοίξεις πρέπει να υπολογίσεις οτι τα μισά ακριβώς είναι φόροι. Οπότε αν θες να έχεις 30.000 το χρόνο τσέπη, πρέπει να βγαζεις 60.000 και να δουλευεις μόνος σου. Αν έχεις και προσωπικό αφαιρείς απο τα 30.000.
greekbusters Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Φέτος πολλοί φίλοι και γνωστοί μου άνοιξαν επιχείρηση φέτος, Κολλητός μου άνοιξε ρακομελαδικο και πάει σχετικά καλά, βγαίνουν τα έξοδα. Φίλη μου άνοιξε μαγαζί με νύχια, όπου στην περιοχή υπήρχαν ανά τετράγωνο και από ένα, και όπως ήταν αναμενόμενο δεν έχει πολύ δουλειά Γνωστή μου άνοιξε μαγαζί με φυσικούς χυμούς σε κεντρικότατο σημείο, αλλά δεν πάει καλά. Οπότε ναι, οτιδήποτε περί φαγητού είναι σχετικά καλύτερο από τα υπόλοιπα. Εν τω μεταξύ είναι και περίοδος επιδοτήσεων, και το σκέφτομαι και εγώ για κάτι δεύτερο.
haris013 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, greekbusters είπε Φέτος πολλοί φίλοι και γνωστοί μου άνοιξαν επιχείρηση φέτος, Κολλητός μου άνοιξε ρακομελαδικο και πάει σχετικά καλά, βγαίνουν τα έξοδα. Φίλη μου άνοιξε μαγαζί με νύχια, όπου στην περιοχή υπήρχαν ανά τετράγωνο και από ένα, και όπως ήταν αναμενόμενο δεν έχει πολύ δουλειά Γνωστή μου άνοιξε μαγαζί με φυσικούς χυμούς σε κεντρικότατο σημείο, αλλά δεν πάει καλά. Οπότε ναι, οτιδήποτε περί φαγητού είναι σχετικά καλύτερο από τα υπόλοιπα. Εν τω μεταξύ είναι και περίοδος επιδοτήσεων, και το σκέφτομαι και εγώ για κάτι δεύτερο. εχει βγει κάποια εγκύκλιος ή πρόγραμμα για startup επιχειρήσεις φέτος;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα