andreas_p Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) σε προσφορά στο plaisio για κάποιες ώρες ακόμα στα 59 ευρώ. https://www.plaisio.gr/fotografia-video/akoustika/headphones/JBL-Headphones-C45bt-Mauro-JBLC45BTBLK.htm... επόμενη τιμή στα 99 ευρώ. https://www.skroutz.gr/s/16497296/JBL-C45BT.html?from=catspan&keyphrase=C45bt Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2019 από matrixxx αφαιρεση referral 2
DownUNDERground Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Τον περασμένο Νοέμβριο στα 50€ στα Mediamarkt πληροφοριακά.
Vaggelisioan Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Ρε παιδιά, εντελώς φιλικά αλλά πρέπει να σταματήσετε αυτό το ‘’πέρυσι’’ είχε 50 ευρώ, πρόπερσι είχε 20 ευρώ, και του χρονου θα εχει 1 ευρώ.. Εδώ μιλάμε για προσφορές που υπάρχουν ΑΥΤΗ τη στιγμή που μιλάμε σε σχέση με τις τιμές που παίζουν στην αγορά ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ. Ούτε πέρυσι ούτε πρόπερσι. Το ότι έπαιξε καααααποια στιγμή στο παρελθόν κατά 1,5,10,15 ευρώ φθηνότερα με τώρα δεν έχει καμία σημασία. Είναι σαν κάποιους που πουλάνε το IPhone 5 στα 200 επειδή κάποτε το αγόρασαν 600 ευρώ. Και πάλι (ξαναλέω) εντελώς φιλικά το λέω επειδή το έχω διαβάσει σε διάφορες αναρτήσεις στις προσφορές, ποσό μάλλον όταν κάτι τέτοιο δεν λέγεται για κάποιο προϊόν που ‘’έπαιξε’’ τιμολογιακά στην τάδε τιμή πριν λίγες μέρες αλλά λέγεται για προϊόντα που ‘επαιξαν’ πριν μήνες 9
DownUNDERground Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Ρε φίλε, εντελώς φιλικά κι εγώ, αλλά η ενόχληση που σου δημιουργεί η επιπλέον πληροφορία ποιά είναι; Σου πιάνει χώρο σε κανα δωμάτιο στο σπίτι αυτό που έγραψα ξέρω 'γω και σε εμποδίζει να κινηθείς; Να το πάρω ανάποδα: Ποιά η ανάγκη σου να ΜΗ γραφτεί δηλαδή; Σε εμποδίζει να αγοράσεις μήπως; Πραγματικά μου προκαλούν απορία τέτοιες παρεμβάσεις. Μήπως νοιώθεις ότι αντικρούω πουθενά το ότι είναι προσφορά;;; 9 1
chocorello Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Παιδιά θεωρώ πως είναι ανάλογα τη περίπτωση. πχ. 1 χρόνο μετά τη καταστροφή με τα εργοστάσια που επηρέασε τη παραγωγή σκληρών δίσκων δε θα είχε νόημα να πει κάποιος "τότε έκανε τόσο". Το αντίστοιχο και με τις μνήμες ή τις κάρτες γραφικών που εκτοξεύθηκαν. Γενικά καταλαβαίνω τη λογική και προσωπικά χαλιέμαι να βλέπω προϊόντα που θέλω να αγοράσω σε τιμές πιο ακριβές απ'ότι στο παρελθόν. Ωστόσο, θεωρώ πως δεν είναι άχρηστη πληροφορία και ούτε με αποτρέπει εν τέλη από το να αγοράσω. Ίσως να με βάλει σε σκέψεις για το κατά πόσο έχω άμεση ανάγκη το συγκεκριμένο προϊόν, το οποίο δεν είναι κακό. Το ιδανικό είναι να γνωρίζουμε γιατί στο παρελθόν έπαιξε τόσο χαμηλά ώστε να δικαιολογήσουμε τη μετέπειτα αύξηση και να επανεκτιμήσουμε την εκάστοτε νέα προσφορά με τη τωρινή τιμή του προϊόντος, όποτε αυτό είναι δυνατό. TLDR: καλό είναι να αναφέρεται η ιστορικά χαμηλή τιμή, χωρίς να αποτελεί απαραίτητα ανασταλτικός παράγοντας για αγορά. Αν το χρειάζεστε και έχει πολύ καλύτερη τιμή σήμερα από χθες, αγοράστε το. Περισσότερο γιατί το χρειάζεστε και λιγότερο γιατί έχει καλή τιμή, ή τουλάχιστον προσπαθήστε 😄 Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2019 από chocorello 2
stelios18120 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Συμφωνώ και με τους δυο σας γιατί είστε καλά παιδιά 👍👍😁 Όσοι πηραν πηραν. Neeeext 😁
Μακιαβέλλι Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 5 ώρες πριν, Vaggelisioan είπε Ρε παιδιά, εντελώς φιλικά αλλά πρέπει να σταματήσετε αυτό το ‘’πέρυσι’’ είχε 50 ευρώ, πρόπερσι είχε 20 ευρώ, και του χρονου θα εχει 1 ευρώ.. Εδώ μιλάμε για προσφορές που υπάρχουν ΑΥΤΗ τη στιγμή που μιλάμε σε σχέση με τις τιμές που παίζουν στην αγορά ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ. Ούτε πέρυσι ούτε πρόπερσι. Το ότι έπαιξε καααααποια στιγμή στο παρελθόν κατά 1,5,10,15 ευρώ φθηνότερα με τώρα δεν έχει καμία σημασία. Είναι σαν κάποιους που πουλάνε το IPhone 5 στα 200 επειδή κάποτε το αγόρασαν 600 ευρώ. Και πάλι (ξαναλέω) εντελώς φιλικά το λέω επειδή το έχω διαβάσει σε διάφορες αναρτήσεις στις προσφορές, ποσό μάλλον όταν κάτι τέτοιο δεν λέγεται για κάποιο προϊόν που ‘’έπαιξε’’ τιμολογιακά στην τάδε τιμή πριν λίγες μέρες αλλά λέγεται για προϊόντα που ‘επαιξαν’ πριν μήνες Κι όμως είναι χρήσιμη πληροφορία για κάποιους. Οκ όταν μιλάμε για το κραχ των καρτών γραφικών ίσως να μην έχει νόημα γιατί λίγο πολύ όλοι τα ξέραμε οπότε δεν είχε νόημα να λέμε για κάθε κάρτα ξεχωριστά ότι ακόμα και σε προσφορά ήταν πιο ακριβή από πέρσι. Ωστόσο σε τέτοιες προσφορές είναι καλό να ξέρουμε ότι ξαναπαιξαν χαμηλά γιατί κάποιος μπορεί να θέλει την προσφορά αλλά να μην την βιάζεται και να τον βολεύει να δαπανήσει χρήματα αργότερα, εφόσον παίζει συχνά πυκνά. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις