christospvl Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Καλησπερα φιλες και φιλοι του Insomnia, Θα ηθελα να επιστησω τη προσοχη σας σε ενα θεμα που εχω με το ταμπλετ..Το εχω λοιπον 2 χρονια ολα πηγαιναν αψογα μεχρι που μια μερα σταματησε να φορτιζει και δεν ξανα ανοιξε.. Οκει λεω η μπαταρια φταιει.. Αγοραζω αλλη τη συνδεω αναβει ολα πηγαιναν καλα και οταν πηγα να το φορτισω εσβηνε .. και δεν φορτιζε... Τι προσπαθησα 1. Εβγαλα τα καλωδια της μπαταριας και τα συνδεσα απευθειας πανω στα γυμνα του φορτιστη .. πχ στο connector εχει 5 καλωδια 2 μαυρα 2 κοκκινα 1 κιτρινο μιας και η μπαταρια ειναι διπλη .. οποτε αφησα τα καλωδια κανονικα πανω στη πλακετα απλα τα εκαψα και εβαλα τον φορτιστη πανω.. Τιποτα δεν αναψε οτι φορτιζει 2.Ελεγξα θυρα φορτισης παιρνει κανονικα 5 Volts οταν φορτιζει αρα δε μεταδιδει το ρευμα στη μπαταρια 3.Ελεγξα ταση μπαταριας καθως φορτιζα και εμεινε αμεταβλητη και επισης προσπαθησα να τη φορτισω χωρις αποτελεσμα με το φορτιστη χωρις τη μητρικη του ταμπλετ 4.Δε φορτιζει απο τον υπολογιστη απο τη θηρα ανταλλαγης δεδομενων γιατι ειναι μονο για μεταφορα αρχειων.. Καμια Ιδεα? Λογικα εχω ξεχασει πραγματα γιατι εκανα ενα καρο δοκιμες αφου εχω αρχισει να πιστευω οτι ειναι σε επιπεδο μικρο τσιπ το λαθος Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tz_aristotelis Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Μάλλον κάηκε η πλακέτα φόρτισης. (Κύκλωμα φόρτισης). Αν το τάμπλετ είναι ακριβό πήγαινε σε αντιπροσωπεία. Αν είναι φθηνό προσπάθησε να βρεις αν πουλάνε τέτοιο κύκλωμα πχ στο AliExpress. Επίσης μπορείς να το πας σε βαρβατο ηλεκτρονικό (αν υπάρχουν στην Ελλάδα) . Τέλος το πουλάς για ανταλλακτικά αν το πάρει κανένας!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexandros_D Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 1ον η μπαταρία τι τάση έχει; 2ον τι έκανες; έβαλες τα καλώδια του φορτιστή πάνω στην πλακέτα ή απευθείας στην μπαταρία; (η μπαταρία δίνει 3,7v στο tablet ενώ ο φορτιστής 5v αν έβαλες τον φορτιστή πάνω στην πλακέτα πιθανών δεν έκαψες τίποτα γιατί έχει μια ανοχή το κύκλωμα αλλά δεν θα άνοιγε έτσι και αλλιώς. Αλλο η μπαταρία - άλλο ο φορτιστής Επίσης αν σύνδεσες πάνω στον φορτιστή απευθείας την μπαταρία, πάλι δεν θα φορτίσει, γιατί χρειάζεται κύκλωμα φόρτιστης (το πιο πιθανό είναι να υπερθερμανθεί και να "σκάσει") 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christospvl Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Παιδια συγνωμη που απαντω τωρα απλα δε μου ηρθαν ποτε οι ειδοποιησεις οτι απαντησε καποιος και ετυχε να το δω.. Τραγικο.. @tz_aristotelis κοιτα μετα απο πολυ κοπο τελικα καταφερα για κατι δευτερα να το κανω να φορτισει βαζοντας τα καλωδια στη πισω μερια του USB στη πλακετα.. κοινως πρεπει να εχει χαλασμενη θηρα USB .. ΑΛΛΑ μονος δεν μπορω να την αλλαξω θελει τρελη δουλεια.. και γνωσεις που δεν κατεχω (το προσπαθησα και απλα χαλασα τελειως τη θηρα) το ταμπλετ δεν ειναι τοσο ακριβο απλα εγω δεν εχω λεφτα να παρω αλλο και η αντιπροσωπεια μου λεει χωρις εγγυηση δε γινεται (δεν εχω μιας και ηταν δωρο απο εναν παππου στη βουλγαρια) και δε ξερω καν πως μοιαζει το κυκλωμα φορτισης @Alexandros_D Ακριβης ταση δε θυμαμαι γιατι ηταν πριν καιρο ομως αναβε κανονικα η μπαταρια απλα δε μπορουσα να το φορτισω..και οταν τη συνδεα και μετραγα τη ταση απ τη μητρικη παλι την ανιχνευε 3 κομμα κατι.. Οσο για το 2ο εβαλα τα καλωδια και πανω στη πλακετα και πανω στη μπαταρια .. Οταν τα εβαλα στη μπαταρια δε φορτισε οντως και την εβγαλα αμεσως και στη μητρικη για κατι δευτερα και μετα τιποτα... και προσπαθησα και με το φορτιστη του ταμπλετ στα 5V και 2.5 Amps και με κινητου στα 5V και 2 amps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christospvl Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Eνημερωση.. Η ταση της μπαταριας ειναι 3.76 Volts.. Ειναι στο 32% καταφερα και εβγαλα τελειως τη θηρα τη παλια και εβαλα τα καλωδια του φορτιστη πανω εκει στης θηρας..καμια ανταποκριση δυστυχως..και μετα απο ερευνα κατεληξα οτι δεν εχει κυκλωμα φορτισης το ταμπλετ μου..Ειναι πανω στη μπαταρια .. ειναι διπλη και εχει πανω τη πλακετα.. Δε φορτιζει παρολα αυτα .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexandros_D Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 11 ώρες πριν, christospvl είπε Eνημερωση.. Η ταση της μπαταριας ειναι 3.76 Volts.. Ειναι στο 32% καταφερα και εβγαλα τελειως τη θηρα τη παλια και εβαλα τα καλωδια του φορτιστη πανω εκει στης θηρας..καμια ανταποκριση δυστυχως..και μετα απο ερευνα κατεληξα οτι δεν εχει κυκλωμα φορτισης το ταμπλετ μου..Ειναι πανω στη μπαταρια .. ειναι διπλη και εχει πανω τη πλακετα.. Δε φορτιζει παρολα αυτα .. Το κύκλωμα φόρτισης είναι στο tablet. η πλακέτα η μικρή που είναι πάνω στην μπαταρία είναι για προστασία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mechpanos Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 10 ώρες πριν, christospvl είπε Eνημερωση.. Η ταση της μπαταριας ειναι 3.76 Volts.. Ειναι στο 32% καταφερα και εβγαλα τελειως τη θηρα τη παλια και εβαλα τα καλωδια του φορτιστη πανω εκει στης θηρας..καμια ανταποκριση δυστυχως..και μετα απο ερευνα κατεληξα οτι δεν εχει κυκλωμα φορτισης το ταμπλετ μου..Ειναι πανω στη μπαταρια .. ειναι διπλη και εχει πανω τη πλακετα.. Δε φορτιζει παρολα αυτα .. Ποιο τάμπλετ είναι; Αποκλείεται να μην υπάρχει κύκλωμα φόρτισης!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christospvl Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, mechpanos είπε Ποιο τάμπλετ είναι; Αποκλείεται να μην υπάρχει κύκλωμα φόρτισης!!! Παιδιά επειδή είδα στο ίντερνετ φωτογραφίες με κυκλώματα που ήταν αποσπώμενα δεν βρήκα κάτι στο ταμπλετ μου.. Είναι μια πλακέτα ενιαία.. Βάζω και φώτο να δείτε Spoiler https://ibb.co/xhDz41Y στο λινκ έχω βάλει φώτο της πλακέτας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mechpanos Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 42 λεπτά πριν, christospvl είπε Παιδιά επειδή είδα στο ίντερνετ φωτογραφίες με κυκλώματα που ήταν αποσπώμενα δεν βρήκα κάτι στο ταμπλετ μου.. Είναι μια πλακέτα ενιαία.. Βάζω και φώτο να δείτε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου https://ibb.co/xhDz41Y στο λινκ έχω βάλει φώτο της πλακέτας Βλέπω κάτι αρπαγμένες διόδους κοντά στην USB ή είναι ιδέα μου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christospvl Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Ααα αν εννοείς τη USB φόρτισης απλά είχε βύσμα USB το έβαλα αλλά δε μπορούσα να το αντικαταστησω https://www.skroutz.gr/s/10065946/Acer-Iconia-One-B3-A30-10-1-WiFi-16GB.html αυτο το ταμπλετ εχω Επεξ/σία 3 Απριλίου 2019 από christospvl Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexandros_D Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, christospvl είπε Ααα αν εννοείς τη USB φόρτισης απλά είχε βύσμα USB το έβαλα αλλά δε μπορούσα να το αντικαταστησω https://www.skroutz.gr/s/10065946/Acer-Iconia-One-B3-A30-10-1-WiFi-16GB.html αυτο το ταμπλετ εχω Με κόκκινο είναι το κύκλωμα φόρτισης κλπ. Με άσπρο οι δίοδοι που όντως στην φωτογραφία φαίνονται (καρβουνιασμένοι) Επίσης από εκεί που αφαίρεσες την θύρα usb φαίνεται ότι το ταλαιπώρησες πολύ... Επεξ/σία 3 Απριλίου 2019 από Alexandros_D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mechpanos Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Οπότενες πας για μητρική! Κανένα 40άρι...Πάρε μεταχειρισμένο κανένα τάμπλετ σε άριστη κατάσταση, καλύτερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coolerman Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Ανέβασε και μια καθαρή φωτό απο την περιοχή που είναι το micro usb(απο την κάτω πλευρά)..ίσως με την αποκόλληση έγινε ζημιά στα copper line pad. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christospvl Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Ερωτηση..Πως καταλαβαινετε οτι οι διοδοι ειναι καμμενοι παιδια? Οντως ειναι μαυρα αλλα δε μπορω να βρω στο google κατι για να καταλαβω.. Παντως λογικα δεν γινεται να φτιαχτει :/ μου ρθε ιδεα παιδια..μιας και το ταμπλετ ανοιγει κανονικα .. θα μπορουσα να παρω ενα τετοιο να το συνδεσω πανω στη μπαταρια για να φορτιζει?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
boombastik Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα