manosnike Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Μόλις τώρα, Fabricated είπε Δες galaxy buds Και θα καταλάβεις τι μπορεί να κάνει Δες όμως και τι δεν μπορούν να κάνουν αυτά, ούτε μια μέρα δεν βγάζουν σε stby μέσα στην θήκη, ενώ τα AirPods και μια βδομάδα να τα έχεις παρατήσει με φουλ μπαταρία παραμένουν.. Αυτά από προσωπική χρήση φυσικά. Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2019 από manosnike 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 5 hours ago, Choulio said: Τι παραπανω εχουν τα Galaxy? Χάλια ήχο στις κλήσεις (μικρόφωνο και ποιότητα ήχου). 1
panosathns Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, whoever81 είπε 😄 Ναι ρε γούφερ 30W! Πολλά μπορεί να κάνει. Άλλα χρώματα, αλλαγές στο design, αισθητήρες για health κτλ., καλύτερη ποιότητα ήχου! μένει να δούμε τα reviews αλλά στο site γράφει "whether you’re playing games, listening to music, or enjoying podcasts, you’ll experience higher-quality sound" 😉 Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2019 από panosathns
Super Moderators billdanos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 11 minutes ago, panosathns said: μένει να δούμε τα reviews αλλά στο site γράφει "whether you’re playing games, listening to music, or enjoying podcasts, you’ll experience higher-quality sound" 😉 Αυτή η πρόταση έχει πριν και το "The H1 chip also drives voice-enabled Siri access and delivers up to 30 percent lower gaming latency", οπότε για κάποιον που ακούει μόνο μουσική, δε νομίζω πως θα δει τρομερή διαφορά στον ήχο! Αλλά ας περιμένουμε τα πρώτα reviews!
d4ydr33m3r Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Τι galaxy buds ρε παιδιά πλάκα κάνετε; Τα airpods έχουν τέλεια επαφη με το αυτι ξαπλώμενος να είσαι δεν ενοχλούν καθόλου.. Μια χαρά ήχος για ασύρματες ψειρες, ελαφριά και τέλεια εφαρμογή στο αυτι κάνουν για όλες τις δουλειές.. Πάντως και εγώ περίμενα περισσότερα από το νέο μοντέλο το μόνο θετικό εκεί το νέο chip για πιο γρήγορη σύνδεση και μεταβαση από μια συσκευή σε άλλη . Δεν βλέπω το λόγο να αλλάξω φυσικά για αυτά καλύτερα να μην μπαίνουμε και σε έξοδα.. Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2019 από d4ydr33m3r 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 10 minutes ago, d4ydr33m3r said: Τι galaxy buds ρε παιδιά πλάκα κάνετε; Τα airpods έχουν τέλεια επαφη με το αυτι ξαπλώμενος να είσαι δεν ενοχλούν καθόλου.. Μια χαρά ήχος για ασύρματες ψειρες, ελαφριά και τέλεια εφαρμογή στο αυτι κάνουν για όλες τις δουλειές.. Πάντως και εγώ περίμενα περισσότερα από το νέο μοντέλο το μόνο θετικό εκεί το νέο chip υπάρχουν για πιο γρήγορη σύνδεση και μεταβαση. Δεν βλέπω το λόγο να αλλάξω φυσικά για αυτά καλύτερα να μην μπαίνουμε και σε απλά έξοδα.. Η μετάβαση σε άλλες συσκευές ήταν το μόνο πρόβλημα που είχα εως τώρα με τα παλιά. Όταν ας πούμε ήθελα να τα συνδέσω με το mac ενώ πριν τα είχα στο iphone, μερικές φορές έτρωγε ένα σκάλωμα μέχρι να στείλει εκεί τον ήχο το macbook. Εγώ θα τα αλλάξω γιατί 2 χρόνια μετά έχω μια πτώση στην αυτονομία (τα χρησιμοποιώ καθημερινά). 1
Tasos19s Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, billdanos είπε Η μετάβαση σε άλλες συσκευές ήταν το μόνο πρόβλημα που είχα εως τώρα με τα παλιά. Όταν ας πούμε ήθελα να τα συνδέσω με το mac ενώ πριν τα είχα στο iphone, μερικές φορές έτρωγε ένα σκάλωμα μέχρι να στείλει εκεί τον ήχο το macbook. Εγώ θα τα αλλάξω γιατί 2 χρόνια μετά έχω μια πτώση στην αυτονομία (τα χρησιμοποιώ καθημερινά). Αλήθεια αυτό το πρόβλημα το αντιμετωπίζω κι εγώ Πως γίνεται ενώ είσαι σπίτι και έχεις συνδεμένα τα ακουστικά στο iPhone μετά να κανείς εναλλαγή στο iMac? Και μετά αν χτυπήσει το τηλέφωνο πως ξανά γίνεται να απαντήσεις στην κλήση από το iPhone χωρίς να τα μπερδεύεις και να χάνεις κλήσεις
LionRulesGR Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 13 ώρες πριν, panagi0tisgr είπε Οκ 200 ευρώ για το Siri. Που πέρα από ξυπνητήρι τα κάνει όλα λάθος 😋 Ζώ για την στιγμή που θα έρθει η ελληνική υλοποίηση της SiRi και θα γελάω που όλα θα γίνονται σε χρόνο dt χωρίς να αγγίζω το κινητό… AirPods μέχρι να σβήσει ο ήλιος ... 2 2
Fabricated Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Ρε παιδιά τόσο γρήγοροι είστε και αγοράσατε τα buds ήδη; μάλλον δεν σας άρεσαν τα airpods τόσο τελικά... Σε άλλα νέα, με τις γνώσεις που έχουμε από το άρθρο για το τί κάνουν τα airpods 2, και με την γνώση του τί κάνουν τα buds μπορείτε να βρείτε μια γωνία να κλάψετε 1
iganiats Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Ειλικρινά ρωτάω τι παραπάνω προσφέρουν τα galaxy buds;
hted Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Η καλύτερη αγορά που έχω κάνει. Πριν απο αυτά είχα καλά ενσύρματα τα οποία πλέον δεν τα χρησιμοποιώ. Ο ήχος δεν είναι εξαιρετικός αλλά η άνεση που παρέχουν δεν συγκρίνεται. Είναι πολύ δύσκολο να τα αξιολογήσει κάποιος αν δεν τα χρησιμοποιήσει πρώτα. Πχ οδηγείς και με double tap απαντάς στις κλήσεις. Με double tap στο αριστερό ακουστικό αλλάζεις τραγούδι αν παίζεις μουσική (οχι οταν οδηγείς φυσικά) . Εγώ τα έχω αφημένα στο γραφείο μου και όταν χτηπάει το τηλ απλά βάζω το ένα μόνο στο αυτί και λειτουργούν άψογα. 10 λεπτά πριν, Tasos19s είπε Αλήθεια αυτό το πρόβλημα το αντιμετωπίζω κι εγώ Πως γίνεται ενώ είσαι σπίτι και έχεις συνδεμένα τα ακουστικά στο iPhone μετά να κανείς εναλλαγή στο iMac? Και μετά αν χτυπήσει το τηλέφωνο πως ξανά γίνεται να απαντήσεις στην κλήση από το iPhone χωρίς να τα μπερδεύεις και να χάνεις κλήσεις Δυσκολεύεται αν τα αλλάζεις συσκευές. Το πρόβλημα είναι περισσότερο στο macos. Στο iOS δηλαδή αλλαγή απο iphone σε ipad δεν έχει πρόβλημα. Όσον αφορά για το πώς κάνεις την αλλαγή στο mac πηγαίνεις στο bluetooth και επιλέγεις connect τα airpods. Καλό είνα το bluetooth na to έχεις στο menu bar για να μην πηγαίνεις στα preferences.
Tasos19s Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 29 λεπτά πριν, hted είπε Η καλύτερη αγορά που έχω κάνει. Πριν απο αυτά είχα καλά ενσύρματα τα οποία πλέον δεν τα χρησιμοποιώ. Ο ήχος δεν είναι εξαιρετικός αλλά η άνεση που παρέχουν δεν συγκρίνεται. Είναι πολύ δύσκολο να τα αξιολογήσει κάποιος αν δεν τα χρησιμοποιήσει πρώτα. Πχ οδηγείς και με double tap απαντάς στις κλήσεις. Με double tap στο αριστερό ακουστικό αλλάζεις τραγούδι αν παίζεις μουσική (οχι οταν οδηγείς φυσικά) . Εγώ τα έχω αφημένα στο γραφείο μου και όταν χτηπάει το τηλ απλά βάζω το ένα μόνο στο αυτί και λειτουργούν άψογα. Δυσκολεύεται αν τα αλλάζεις συσκευές. Το πρόβλημα είναι περισσότερο στο macos. Στο iOS δηλαδή αλλαγή απο iphone σε ipad δεν έχει πρόβλημα. Όσον αφορά για το πώς κάνεις την αλλαγή στο mac πηγαίνεις στο bluetooth και επιλέγεις connect τα airpods. Καλό είνα το bluetooth na to έχεις στο menu bar για να μην πηγαίνεις στα preferences. Αυτό κάνω αλλά μετά για να ξανά συνδεθούν στο iPhone νομίζω θέλει να πας χειροκίνητα στις ρυθμίσεις και να πατήσεις σύνδεση Σε τέτοια περίπτωση εάν έχεις μια κλήση δεν μπορείς να απαντήσεις. Είναι ψιλό μπέρδεμα
Fotis13 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Τελεια τα Airpods με εχουν βολεψει πολυ ,σε διαδρομο δεν φευγουν ποτε . Τα τελευταια αρκετα χρονια παντα χρησιμοποιουσα ασυρματα ακουστικα plantronics , τα καλωδια τα σιχαινομαι πολυ αβολα ,μεχρι που εβγαλε η apple τα δικα της . Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2019 από Fotis13
hted Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 2 λεπτά πριν, Tasos19s είπε Αυτό κάνω αλλά μετά για να ξανά συνδεθούν στο iPhone νομίζω θέλει να πας χειροκίνητα στις ρυθμίσεις και να πατήσεις σύνδεση Σε τέτοια περίπτωση εάν έχεις μια κλήση δεν μπορείς να απαντήσεις. Είναι ψιλό μπέρδεμα Έτσι είναι. Αν είναι συνδεμένο στο imac πρέπει να πάς στο bluetooth του iphone να το ξανασυνδέσεις. Είναι άβολο αλλά τεχνικά δεν ξέρω πως θα γινόταν αλλιώς αφού είναι συνδεμένα σε άλλη συσκευή. 1 ώρα πριν, billdanos είπε Η μετάβαση σε άλλες συσκευές ήταν το μόνο πρόβλημα που είχα εως τώρα με τα παλιά. Όταν ας πούμε ήθελα να τα συνδέσω με το mac ενώ πριν τα είχα στο iphone, μερικές φορές έτρωγε ένα σκάλωμα μέχρι να στείλει εκεί τον ήχο το macbook. Εγώ θα τα αλλάξω γιατί 2 χρόνια μετά έχω μια πτώση στην αυτονομία (τα χρησιμοποιώ καθημερινά). και με τα καινούργια όταν αλλάζεις συσκευές πάλι δεν θα πρέπει manually να τα συνδέσεις ; Απο οτι κατάλαβα δεν θα είναι αυτόματο.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 1 hour ago, hted said: και με τα καινούργια όταν αλλάζεις συσκευές πάλι δεν θα πρέπει manually να τα συνδέσεις ; Απο οτι κατάλαβα δεν θα είναι αυτόματο. Ναι δεν αλλάζει κάτι σε αυτό. Απλά λέει πως η όλη διαδικασία θα γίνεται πολύ πιο γρήγορα με το νέο chip.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα