Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετά τις αναβαθμίσεις στα iPad Air, iPad mini και iMac –εντωμεταξύ η εταιρεία ανακοίνωσε μειώσεις στις τιμές διάφορων «upgrade parts» των MacBook- η Apple ανακοίνωσε και τα νέα AirPods, που επιδεικνύουν μεγαλύτερη αυτονομία και μπορούν να συνοδεύονται από θήκη ασύρματης φόρτισης.  

Τα νέα AirPods έρχονται με την κανονική «standard» θήκη ή με τη νέα θήκη με τεχνολογία ασύρματης φόρτισης. Τα νέα AirPods επιδεικνύουν αυτονομία για «περισσότερες από 24 ώρες» και η νέα wireless charging case ταιριάζει με οποιαδήποτε συμβατή με Qi ασύρματη βάση φόρτισης χρησιμοποιείτε ήδη για την φόρτιση του iPhone σας (αν είναι από τα τελευταία).

Τα νέα ασύρματα ακουστικά της Apple ενσωματώνουν το σχεδίασης Apple chip «H1» που αναπτύχθηκε ειδικά για ακουστικά με στόχο τις ταχύτερες συνδέσεις, την καλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας καθώς και για την hands-free λειτουργία «Hey Siri». Αυτό σημαίνει ότι η 2η γενιά των ασύρματων ακουστικών της Apple θα βρίσκεται πάντα σε αναμονή για τις φωνητικές εντολές σας (για πραγματοποίηση κλήσεων, οδηγίες πλοήγησης, ρύθμιση της έντασης του ήχου ή εναλλαγή μεταξύ των μουσικών κομματιών κ.ά). Το νέο chip «Η1» επίσης υπόσχεται βελτιωμένο συγχρονισμό και δύο φορές ταχύτερη μετάβαση μεταξύ συσκευών, όπως από τη συσκευή iOS στο Apple Watch σας για παράδειγμα.   

AirPods2.jpg.21cd29e0521448b8d5601fe71606bcf8.jpg

Τα 2ης γενιάς AirPods στοιχίζουν όσο και τα παλαιότερα με τη στάνταρντ θήκη, δηλαδή $159 ενώ με την θήκη ασύρματης φόρτισης στοιχίζουν $40 περισσότερα, στα $199. Αν θέλετε να «αναβαθμίσετε» τα προηγούμενης γενιάς με την αγορά μόνο της θήκης με την ασύρματη φόρτιση τότε θα αποχωριστείτε $79.

9to5mac

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μην το κάνετε πάλι android / iphone το θέμα.

Στα ακουστικά τώρα.  Εγώ που πήρα τα air pods μου χουν λύσει τα χέρια όταν είμαι έξω.

Συνήθως δεν αναζητείς την καλύτερη ποιότητα όταν είσαι με το τηλέφωνο στο χέρι έξω.

Τα χρησιμοποιούσα και στη δουλειά αλλά τώρα πήρα marshall και είμαι πλέον καλυμμένος.

Λίγο φθηνότερα θα μπορούσαν να είναι, αλλα οκ Apple είναι, πάντα έτσι θα ναι οι τιμές.

Τώρα για κόσμο που είναι πιο "μέσα" στο οικοσύστημα, είναι ακόμη καλύτερα τα ακουστικά.

• Like 4
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, sezebo είπε

Επιτέλους πότε θα σκοτώσει το lighting ?? Θέλουμε USB C

Θέλεις. Μίλα για τον εαυτό σου. Εγώ προτιμώ το Lightning. Το αισθάνομαι πολύ πιο sturdy και "σαφές" στο βάλε- βγάλε από το USB-C. Κάθε φορά που βάζω το φορτιστή του laptop μου (USB-C) φοβάμαι μη σπάσω τίποτα, γιατί το νιώθω να σκαλώνει κάπου.

Πιθανολογώ βέβαια πως κάποια στιγμή, όπως λες, θα "σκοτώσει" το Lightning.

Θα προτιμούσα όμως να "άνοιγε" το Lightning και ο USB-IF να το υϊοθετούσε, αντί για το USB-C.

• Like 7
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Yiannis87 είπε

Έλα πες μας για τα ακουστικά. Είναι απλά ακουστικά που κάνουν 200 ευρώ όσο δηλαδή 50gb icloud για 20 χρόνια

Δεν τα εχω, δεν εχω κατι να πω. Σκεφτομαι να τα αγορασω. Οποτε θα προτιμουσα να μην διαβαζω σελιδες ολοκληρες με εντελως ασχετες συζητησεις αλλα σχολια απο οσους εχουν τα προηγουμενα και γενικα αποψεις πανω στα ακουστικα

Επεξ/σία από Choulio
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Choulio είπε

Δεν τα εχω, δεν εχω κατι να πω. Σκεφτομαι να τα αγορασω. Οποτε θα προτιμουσα να μην διαβαζω σελιδες ολοκληρες με εντελως ασχετες συζητησεις αλλα σχολια απο οσους εχουν τα προηγουμενα και γενικα αποψεις πανω στα ακουστικα

Καλοξόδευτα, ελπίζω να μην σου βγάλουν θέμα. Οπότε αποχωρώ για να σου πουν άλλοι χρήστες την εμπειρία τους.

Εγώ σου είπα απλά πως έδωσα πάνω από 10 φορές αυτά τα χρήματα και πήρα κάτι ελαττωματικό από την Apple.  Ελπίζω να είμαι η εξαίρεση, γιατί τουλάχιστον το aftersales στην Ελλάδα με την istorm είναι ανύπαρκτο... Συγνώμη αν μονοπώλησα το ενδιαφέρον αλλά ίσως και κάποιος άλλος σε αντίστοιχη περίπτωση να κάνει το ίδιο αν "χάσει" 2k σε  ελαττωματική συσκευή μέσα στο 3μήνο.

Επεξ/σία από Yiannis87
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αστεία πράγματα. Μετά από 2 ολόκληρα χρόνια η Αpple προσφέρει ουσιαστικά το ίδιο ακριβώς προϊόν. A sorry τώρα έχει μία ώρα μπαταρία περισσότερο, wireless charging και Hey Siri 😄 No thanks.

Επεξ/σία από whoever81
  • Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, whoever81 είπε

Αστεία πράγματα. Μετά από 2 ολόκληρα χρόνια η Αpple προσφέρει ουσιαστικά το ίδιο ακριβώς προϊόν με αμελητέες αλλαγές. Wireless charging και Hey Siri 😄 No thanks.

Ακουστικα ειναι, τι ηθελες να κανει; Να βαλει γουφερ;

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Predatorkill είπε

😄 Ναι ρε γούφερ 30W!

Πολλά μπορεί να κάνει. Άλλα χρώματα, αλλαγές στο design, αισθητήρες για health κτλ., καλύτερη ποιότητα ήχου!

Επεξ/σία από whoever81
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, whoever81 είπε

Αστεία πράγματα. Μετά από 2 ολόκληρα χρόνια η Αpple προσφέρει ουσιαστικά το ίδιο ακριβώς προϊόν. A sorry τώρα έχει μία ώρα μπαταρία περισσότερο, wireless charging και Hey Siri 😄 No thanks.

Ε νταξει δεν μπορεις να την κατηγορησεις για κατι εδω. Ανανεωσε το προιον στην ιδια τιμη χωρις ανακοινωσεις χωρις τίποτα. Ουτε καν το ονομα αλλαξε. Ακόμα Airpods λεγονται.. Δεν τα λεει καν Airpods 2 ας πουμε..

Επεξ/σία από Choulio
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Predatorkill είπε

Δες galaxy buds Και θα καταλάβεις τι μπορεί να κάνει 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, whoever81 είπε

😄 Ναι ρε γούφερ 30W!

Πολλά μπορεί να κάνει. Άλλα χρώματα, αλλαγές στο design, αισθητήρες για health κτλ., καλύτερη ποιότητα ήχου!

Αισθητήρες για health στα αυτιά; Να μετράνε τι ακριβώς, το επίπεδο κώφωσης ή αν χρειάζονται καθαρισμό; 😛

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...