Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω τα hyper x cloud 2 ακουστικά,τα έχω συνδέσει με xiaomi redmi note 4.Το παράξενο(για εμένα τουλαχιστον) είναι ότι όταν το συνδέω μεσω audio jack πρέπει να το πιέσω μια φορά πρώτα,ώστε να μην κάνει κλακ (κλακ κάνει όταν το πιέζω δύο φορές) και ύστερα από 3-4 δευτερόλεπτα ξέρω εγώ ακόμη μια ώστε να κάνει κλακ αλλιώς αν το πιέσω 2 φορές κατευθείαν θα λειτουργήσει για λίγα δευτερόλεπτα και μετά θα σταματησει.Ελπιζω να μην σας εκαψα έτσι όπως τα ειπα.,😁

Δημοσ.
Στις 20/3/2019 στις 7:39 ΜΜ, Brashida είπε

Έχω τα hyper x cloud 2 ακουστικά,τα έχω συνδέσει με xiaomi redmi note 4.Το παράξενο(για εμένα τουλαχιστον) είναι ότι όταν το συνδέω μεσω audio jack πρέπει να το πιέσω μια φορά πρώτα,ώστε να μην κάνει κλακ (κλακ κάνει όταν το πιέζω δύο φορές) και ύστερα από 3-4 δευτερόλεπτα ξέρω εγώ ακόμη μια ώστε να κάνει κλακ αλλιώς αν το πιέσω 2 φορές κατευθείαν θα λειτουργήσει για λίγα δευτερόλεπτα και μετά θα σταματησει.Ελπιζω να μην σας εκαψα έτσι όπως τα ειπα.,😁

Εχω τα Hyper-X Cloud Core.Σε Samsung κινητό παίζουν κανονικά.Για να παίξουν σε Sony κινητό πρέπει να είναι συνδεδεμένο το μικρόφωνο.Πού να το φανταστώ,το διάβασα στο Google.  🤔 Τσέκαρέ το.

Θα πιέσεις το βύσμα να κουμπώσει όσο πάει.

Δημοσ.

Το πιεζω το βύσμα μια φορά συνδεεται δεν αναγνωρίζει μικρόφωνο οπότε δουλεύει εφόσον δεν το έχω συνδεδεμένο το μικρόφωνο μετά όμως από λίγο κάνει κάτι κρςς και το πιέζω άλλη μια συνδέεται δουλεύει κανονικά παρόλο που δεν υπάρχει μικροφώνο.Τεσπα λεπτομέρειες

Δημοσ.
Στις 23/3/2019 στις 8:52 ΜΜ, Brashida είπε

Το πιεζω το βύσμα μια φορά συνδεεται δεν αναγνωρίζει μικρόφωνο οπότε δουλεύει εφόσον δεν το έχω συνδεδεμένο το μικρόφωνο μετά όμως από λίγο κάνει κάτι κρςς και το πιέζω άλλη μια συνδέεται δουλεύει κανονικά παρόλο που δεν υπάρχει μικροφώνο.Τεσπα λεπτομέρειες

Το παθαίνω και εγώ αυτό, η θήκη φταίει αν έχεις, χωρίς θήκη παίζουν μια χαρά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...