Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και έλεγα τι μου λείπει, τι μου λείπει.. ΑΧΑ! Call of Duty σε mobile.

Θυμάσται όταν έβγαιναν τίτλοι όπως Half-Life, Baldur's Gate, Mass Effect, Halo, Dragon Age ?

Επεξ/σία από PeterMay
Προσθήκη πληροφοριών
  • Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.

Δεν θα το παίξω,γιατί όταν νευριάσω δεν θα έχω το Dualshock 4 να το κοπανήσω και θα κοπανήσω το κινητό.Δεν συμφέρει.  😒

Δημοσ.

αηδιαστικό και εντελώς χαζό.

ας μου εξηγήσει καποιος, γτ αυτο το project να παει μπροστα;

ΟΚ, για παιχνιδια στρατηγικής, platform, puzzle κτλ το καταλαβαίνω...

FPS ομως? FPS???? παμε καλα;;;;

εδω το PUBG mobile δοκίμασα και στραβώθηκα, επαθα κραμπα ,το κινητό τρελάθηκε και ειχα ενα gameplay για τα σκουπίδια...

• Thanks 1
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, Tetrabitos είπε

Φαντάσου και ένας Ινδός αυτοκτόνησε έφηβος, γιατί του πήραν κινητό με 250€ οι γονείς ενώ αυτός ήθελε 450€ και πάνω με υγροψυξη για PUBG. Και για να τους την σπάσει στους γονείς του αυτοκτόνησε. Πάρτε τα γονείς, νίκησα!

Respawn στο επόμενο παιδί. 

3 λεπτά πριν, mader είπε

αηδιαστικό και εντελώς χαζό.

ας μου εξηγήσει καποιος, γτ αυτο το project να παει μπροστα;

ΟΚ, για παιχνιδια στρατηγικής, platform, puzzle κτλ το καταλαβαίνω...

FPS ομως? FPS???? παμε καλα;;;;

εδω το PUBG mobile δοκίμασα και στραβώθηκα, επαθα κραμπα ,το κινητό τρελάθηκε και ειχα ενα gameplay για τα σκουπίδια...

Αμα το κινητό δεν τραβάει λογικό, το στραβώθηκες σχετικό είναι εγώ πχ δεν στραβωνομουν όταν έπαιζα, κινητά με snapdragon 820,835,845,855,636,660 το παίζουν αξιοπρεπές με το gfx tool 1080p, medium settings, fps ultra. 

Λογικά και ο 675,710 για τα mtk, kirin κλπ δεν ξέρω μιας και τα gpu (mali) είναι πολύ κατώτερα από τους adreno 

Δημοσ.

Παίζω στο pc όταν έχω χρόνο, από τα εφηβικά μου χρόνια μέχρι σήμερα. Έχω δοκιμάσει να παίξω στο κινητό. Δεν ξέρω γιατί , αλλά ένιωθα καθυστερημένος όταν έπαιζα σε αυτό. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, PeterMay είπε

Και έλεγα τι μου λείπει, τι μου λείπει.. ΑΧΑ! Call of Duty σε mobile.

Θυμάσται όταν έβγαιναν τίτλοι όπως Half-Life, Baldur's Gate, Mass Effect, Halo, Dragon Age ?

Τότε ήταν πρωτοπόροι αλλά δεν τους ανάγκαζαν να βιαστούν να βγάλουν την επόμενη online.βλακεια με loot boxes.

Βέβαια δεν είχε φτάσει εκεί το e- εμπόριο που είναι σήμερα. Αλλά ήθελαν τότε να φτιάξουν αριστούργηματα.

Ενώ τώρα είμαστε γενικότερα ο,τι φαμε, ο,τι πιούμε και ο, τι αρπάξει ο κ@#ς μας

..

Άντε με το καλό να φαληρισει και αυτή όπως η blizzard-activision μετά την ανακοίνωση του Mobile Diablo. Ελπίζω να την τιμωρήσουν οι original "αρσενικά" παντελονατοι gamers.

Δημοσ.

Μ αρέσει που κάποιοι αναφέρεστε στο mobile gaming λες και ανακαλύφθηκε εχθές με το smartphones.Παντα υπήρχε βλέπε Gameboy,Nintendo ds, playstation vita,switch,φιδακι στα πρώτα κινητα,candy crash,anry birds κ.α.Το κακο ποιό είναι ότι έβγαλαν καλύτερα παιχνίδια και μπήκαν στο χορο EA, Activision και blizzard?Δεν είπε κανένας ότι αύριο θα καταργήσουμε τα PC και τις RTX.

• Like 3
Δημοσ.
3 ώρες πριν, valkon είπε

Ντάξει και το 40% ψήφιζε πασοκ κάποτε, για καλό μας το λες;

Ε τι για κακό? Ξάπλα και παιχνίδι. 

Δημοσ.

αφου δεν πετυχε στο pc ας το κανω κ στο κινητο στο μεταξι...εχει πιστα απο cod4 αρα....οχι κατι νεο..

Δημοσ.
7 ώρες πριν, aggelos87 είπε

Αν υπάρχει κάποιος που να παίζει σε κινητό τέτοια παιχνίδια ας μου απαντήσει παρακαλώ:

Πραγματικά σας βολεύει ο χειρισμός και το μέγεθος της οθόνης και μπορείτε να παίζεται με τις ώρες;;

Εμένα μου φαίνεται αδιανόητο, απλά παιχνιδάκια έχω δοκιμάσει να παίξω και στο μισάωρο πάνω τα νεύρα μου είχαν γίνει κρόσια

Εγω παντως εχω λιώσει στο pubg.ασε που παίζω και στη δουλεια 🤣🤣🤣

Δημοσ.
9 ώρες πριν, spyroskonst είπε

"mobile gaming" & "free to play" δεν πάνε μάζι στην ίδια πρόταση.

Γελάνε και οι πέτρες, τα βράχια και τα βοτσαλάκια.

Γιατί σε ποιο πρέπει να δώσεις λεφτά? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...