Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας. Έχω το Αsus tuf gaming rog fx505g laptop,το έχω 3 μήνες και ξαφνικα πριν 4 μέρες μου παρουσίασε το εξής πρόβλημα.
Καθώς το χρησιμοποιούσα ενώ το φόρτιζα αφαιρώ τον φορτιστεί (διότι η μπαταρία ήταν πλήρης) και δεν μπορούσα να χρησιμοποιήσω το ποντίκι, όλα ειχαν κολλήσει.Έχω τους τελεταίους drivers,έχω τσεκάρει για ιούς με το malware bytes, έχω σβήσει το power safe mode που έμπαινε αυτόματα.
Συνοψιζοντας, όσο το φορτίζω λειτουργεί κανονικά,όταν το αφαιρώ από την μπρίζα κολλάει. 
Τι μπορώ να κάνω ? Ευχαριστώ εκ των προτερων.

Δημοσ.

Εαν εχει εγγυηση το πας στην εγγυηση, καθως το κόλλημα αυτό υποδηλώνει ελλειπή τροφοδοσία από την μπαταρία.

Καλο θα ηταν πρωτα να κανεις και ενα clean format, μηπως και τα windows εχουν καποιο θεμα.

Εαν δεν εχει εγγυηση:

0) εχεις κανει φορματ, οποτε δεν ειναι προβλημα λογισμικου

α) δοκιμαζεις αλλη μπαταρια

β) εχει θεμα η μητρικη -μονο αν βρεις καποιον να την επισκευασει (δυσκολο πιστευω) - θα λυθει το προβλημα. Λογος για αλλη μητρικη δεν υπαρχει καθως, 1 θα ειναι επισκευασμενη-μεταχειρισμένη και θα κοστιζει μια μικρη περιουσια.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Markus είπε

Γειά σας. Έχω το Αsus tuf gaming rog fx505g laptop,το έχω 3 μήνες και ξαφνικα πριν 4 μέρες μου παρουσίασε το εξής πρόβλημα.
Καθώς το χρησιμοποιούσα ενώ το φόρτιζα αφαιρώ τον φορτιστεί (διότι η μπαταρία ήταν πλήρης) και δεν μπορούσα να χρησιμοποιήσω το ποντίκι, όλα ειχαν κολλήσει.Έχω τους τελεταίους drivers,έχω τσεκάρει για ιούς με το malware bytes, έχω σβήσει το power safe mode που έμπαινε αυτόματα.
Συνοψιζοντας, όσο το φορτίζω λειτουργεί κανονικά,όταν το αφαιρώ από την μπρίζα κολλάει. 
Τι μπορώ να κάνω ? Ευχαριστώ εκ των προτερων.

Επέστρεψε το στο κατάστημα για τεχνικό έλεγχο.

Οι μπαταρίες έχουν συνήθως 6 μήνες εγγύηση. Αν είναι ελαττωματική θα αντικατασταθεί, εκτός αν το πρόβλημα οφείλεται άλλου...

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, kormos είπε

Επέστρεψε το στο κατάστημα για τεχνικό έλεγχο.

Οι μπαταρίες έχουν συνήθως 6 μήνες εγγύηση.

Η asus εδινε παλια 1 ετος, αυτο για τον TS ωστε να διαβασει τους ορους εγγυησης για το συγκεκριμενο laptop.

Δημοσ.

Το ποντίκι δεν λειτουργεί όχι η μπαταρια χαχαχα φίλε μου εγώ χρησιμοποιώ ασύρματο ποντίκι και μου συμβαίνει συχνά αυτό όπως ακριβώς το ανάφερες... και απλά βγάζω το usb του ποντικιού και το ξανά τοποθετώ και ολά τζαμιιιιιιι ...

απλά το αναφέρω μην συμβεί σε κάποιον 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...