Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.

Πότε προτείνετε να ξεκινήσουμε να τρώμε φράουλες;

Εννοώ πότε είναι η εποχή τους, έτσι ώστε να μην τρώμε πολλά φάρμακα από τεχνητά πρώιμες φράουλες;

Δημοσ.

φιλε οτι και να κανεις φαρμακο θα φας και μαλιστα λογο φλουδας οσο και να πλυνεις δεν το γλυτωνεις γιαυτο τις βλεπεις και τεραστιες και ανοστες,εγω εβαλα μερικες ριζες (μπορεις και στο μπαλκονι ) και καθε χρονο παιρνω λιγες αλλα καλες

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τρως μόνο βιολογικές όποτε και αν βγουν.

Οτιδήποτε άλλο θα είναι γεμάτο Εντομοκτόνα…

Κεράσια και φράουλες είναι τα περισσότερο μολυσμένα από εντομοκτόνα φρούτα…

Επεξ/σία από bromiaris
Δημοσ.

Εγώ που δοκίμασα κάτι μεγάλες τώρα ήταν άνοστες οπότε θα έλεγα τον άλλο μήνα.

Παλιά είχαμε αγοράσει φραουλιές και βγάζανε κάτι λίγες αλλά μετά απο χρόνια ξεράθηκαν. Δεν ξαναβρήκα πουθενά να πάρω πάλι.

Δημοσ.

Μακριά από τις φράουλες που κυκλοφορούν αυτή την εποχή στις λαϊκες. Είναι ψεκασμένες με πολλά φυτοφάρμακα. Κοντά στο Πάσχα είναι η περίοδος που βγαίνουν οι καλές

• Thanks 2
Επισκέπτης
Δημοσ.

Ήδη έχουν βγει στην αγορά, αλλά είναι ακόμα ανώριμες, σε μια εβδομάδα θα είναι πιο κόκκινες και πιο γλυκές.

Δημοσ.

Πάντως επειδή πάω λαική 3-4 φορές την εβδομάδα, βλέπω ότι φέτος οι τιμές στις φράουλες είναι χώμα.

Δηλαδή έχουν ήδη 1 ευρώ το κεσεδάκι!

• Like 1
Δημοσ.

Δυστυχώς επειδή τρελαίνομαι για τις φράουλες, έχω πλακωθεί παρόλα τα αρνητικά που ακούγονται.

18 λεπτά πριν, skiabox είπε

Πάντως επειδή πάω λαική 3-4 φορές την εβδομάδα, βλέπω ότι φέτος οι τιμές στις φράουλες είναι χώμα.

Δηλαδή έχουν ήδη 1 ευρώ το κεσεδάκι!

Έχει σημασία πόσα γραμμάρια είναι το κεσεδάκι. Στα super market παίζουν στα 3-3.5 το κιλό. Στην λαική πόσο έχει το κιλό;

Δημοσ.

Παιζουν προσφορες σε ΣΜ στα 2.5€/κιλο (ειχα παρει πριν 10-15 μερες απο Κρητικο και ηταν πολυ καλες) και απο λαικη πηρα την Παρασκευη στα 2€ το κιλο (14.30 το μεσημερι) πολυ καλες,κοκκινες μεσα και γευστικες.Πριν κανα 20ημερο στη λαικη Παγκρατιου ενας που πουλαει σαπια γενικα εδινε 3 κεσεδακια με μικρες με 1€...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...