Προς το περιεχόμενο

Axon S και Axon V: Δύο πρωτότυπες ιδέες από την ZTE για να αποφύγει το «notch»

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τουλαχιστον απο τα render,φαινεται να ειναι μονιμο εξογκωμα.

Μπορει να ειναι και ενα concept για να ψαρεψουν κοσμο οπως εκανε και η meizu με το zero και πηγε ακλαφτο.

Οπως και να χει,θεωρω πως προς το παρον το μονο bezeless συστημα που αξιζει,ειναι με τη pop up καμερα.

Βεβαια δε με ενοχλει να εχει και ενα μικρο bezel για να εχει τους αισθητηρες,ακουστικα κτλ,οπως στο meizu 16.Και πιο φθηνο θα τους βγει ,γιατι δε χρειαζεται να βαζουν περιεργες και ακριβες τεχνολογιες και εξισου ομορφο ειναι.

Κατ εμε ολη η νοοτροπια των smartphone βεβαια εχει ξεφυγει με τις συσκευες τηλεχειριστηρια απο αποψη μηκους και αναλογιας οθονης.

Δε βρισκεις συσκευη μικρη να παρεις.

Κοιτα εδω bezel δηλαδη και χωρις notch και βλακειες.

spacer.png

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Κάμερες πάνω΄κάμερες κάτω, κάμερες αριστερά και δεξιά κάμερες σε εγκοπή.... Θα αρχίσουμε να αναπολούμε τα παλιά κινητά με τα πορτάκια που έκαναν τη δουλειά για την οποία κατασκευάστηκαν, τις κλήσεις.

49 λεπτά πριν, TsoliasGR είπε

Τελικα πολυ μπροστά η kodak....η πρωτη που εβαλε σε συνχρονο τηλεφωνο εξογκωμα για καμερα αν και αυτο ηταν στην πλατη......χιχιχι...

Το είχε μιά φίλη μου αυτό και τις το κλέψαν στο λεοφωρείο. Δεν πρέπει να κυκλοφόρισαν και πολλά τέτοια

Στον αγώνα του "εμείς δεν έχουμε notch" έχουμε δει ότι αηδία βάζει ο νους. Παιδιά, απλά βάλτε notch, please. Μέχρι να μπορέσετε να το εξαφανίσετε πραγματικά, αποδεχτείτε το ή απλά μεγαλώστε τα περιθώρια. Φτάνει, έχουν καεί τα μάτια μας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, Fulgore είπε

Μονο που δεν ισχυει αυτο που λες γιατι το ''προβλημα του notch''οι ιδιες οι εταιρειες το δημιουργησαν επειδη πηγαν να αντιγραψουν την γνωστη Apple.

Ε όχι και ανακάλυψη της Apple το notch.

Essential PΗ-1: https://www.gsmarena.com/_essential_ph_1-8710.php

Επεξ/σία από DeSilender
  • Like 1

Μόλις τώρα, DeSilender είπε

Ε όχι και ανακάλυψη της Apple το notch.

Essential Phone: https://www.gsmarena.com/_essential_ph_1-8710.php

Ναι αυτο ειναι το notch σταγονα,οι εταιρειες το notch της Apple σχεδιαστικα αντεγραψαν.

Μακαρι ολα τα Android κινητα να βγαινανε εξ αρχης μονο με το παραπανω για notch.

1 λεπτό πριν, Fulgore είπε

Ναι αυτο ειναι το notch σταγονα,οι εταιρειες το notch της Apple σχεδιαστικα αντεγραψαν.

Μακαρι ολα τα Android κινητα να βγαινανε εξ αρχης μονο με το παραπανω για notch.

Whatever makes your world go round.
Όλοι την Apple αντιγράφουν.

9 λεπτά πριν, DeSilender είπε

Whatever makes your world go round.
Όλοι την Apple αντιγράφουν.

Δυστυχώς έτσι είναι. Μπορεί 1- 2 κατασκευαστές να εμπνευστούν από αυτό, αλλά αυτό είναι όλο. Θα πρέπει μία μεγάλη εταιρεία να βγάλει κάτι προς τα έξω για να ξεκινήσει το "κύμα". Αν δεν έβαζε η Apple το notch δε θα 'χαμε 50 κινητά με notch σήμερα, ούτε θα γινόταν αυτός ο πόλεμος για να το εξαλείψουν. Θα 'χαμε το PH-1 και δυο- τρία ακόμα, και προφανώς δε θα μιλούσαμε σε κάθε thread για notches, chins και τρύπες.

Για αυτό μου αρέσει το σκεπτικό των Apple και Samsung, ή τουλάχιστον το βρίσκω σωστό. Η πρώτη σκέφτηκε ότι για να βάλει όλα τα components που θέλει, πρέπει να έχει αυτό το notch, η δεύτερη το μόνο που χρειαζόταν ήταν η μπροστά κάμερα και σου έκοψε ακριβώς αυτό. Τώρα κάτι άλλες εταιρείες που βάζουν απλά notch για να "δείχνουν 2019" ενώ ή το πάνω μέρος τους ή/και το κάτω έχουν αρκετό bezel/chin για να χωρέσουν όλα, δε θα το καταλάβω ποτέ (τρανό παράδειγμα τα Xiaomi, όπου στο ίδιο chin με Mi8/pocophone υπάρχει το Mi Mix 2/2s ΧΩΡΙΣ notch).

Το τρελό πάρτι γίνεται στη μεσαία και τη μικρή κατηγορία: notch με bezels και chin που προκαλεί αηδία σε όποιον έχει έστω και λίγη αισθητική, πέραν κάποιων εξαιρέσεων (όπως το εκπληκτικά όμορφο Honor 8x). Δείτε τα τελευταία Motorola, Nokia και Xiaomi, με τα 2 πρώτα να έχουν τόσο χώρο ώστε γράφουν και... το όνομα της εταιρείας μπροστά!

Προσωπικά δε με ενοχλεί το notch αν όντως υπάρχει λόγος να υπάρχει, αλλά σχεδιαστικά θα προτιμούσα ένα S9+/Note 9, με ελάχιστα περιθώρια πάνω/κάτω και χωρίς "τρύπες".

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να κανω εγω μια ερωτηση ρε παιδες γιατι κραζουμε το Mimix3; Αυτο δεν ειναι με το slider; Τι το κακο εχει δλδ; Δεν εννοω σαν συσκευη εννοω για το design μονο. Εμενα μου φανηκε πολυ ομορφο και λειτουργικο και το slider αρκετα καλα εκτελεσμενο. Γενικα η ολη φαση με το notch εχει καταντησει λιγο αηδια και επισης ειμαι ενας απο δαυτους που δεν χρησιμοποιουν ΠΟΤΕ την μπροστα καμερα, και μετα βιας τις πισω. Γιατι δεν κυκλοφορουν 1 variation απο τα οσα-τοσα εχουνε βγει χωρις μπροστα καμερα και ενα screen to body ratio κοντα στο 100% με ξεπερνα. Οσο και αν δεν μου πολυαρεσουν βεβαια το επομενο μου κινητο μαλλον θα ειναι το Note 7 pro (Xiaomi) που εχει αυτο το σχεδιασμο. C'est la vie. (Αν μπορει καποιος να προτεινει κατι αλλο midrange σε αυτα τα χρηματα-δυνατοτητες ειμαι ολος αυτια, δεν με νοιαζει ιδιαιτερα η καμερα μιας και σπανιως τις χρησιμοποιω, καλη οθονη και γρηγορο σχετικα).

Επεξ/σία από tsibosp

Έχω την εντύπωση ότι ξέμειναν από ιδέες... Το πλαϊνό slide δεν ξέρω καν κατά πόσο βολεύει... Και το καρούμπαλο κατ εμέ.... Άσχημο! Αν κάποιος δεν θέλει "να χει" μπροστινή κάμερα... Παίζει καπου μεταξύ Vivo και MIX 3....Ή Z5 pro gt.... 

Το να μην έχω καθόλου στο κινητό selfie camera δεν ξέρω κατά πόσο υπάρχει σαν επιλογή... Ίσως με πιάνετε αδιάβαστο! 😂😂😂

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...