Homecinemakias Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 34 λεπτά πριν, cloud13 είπε Δε μπορω με ολους τους Ελληναρες που ενα αποτελεσμα r&d εκατομμυριων το βαφτιζουν με μια φωτο ''αηδία'' σε 1 δευτερολεπτο. Ακομα και αν αποτυχει και αυτο και οποιοδηποτε αλλο σχεδιο-μοντελο, αν δεν πειραματιστουν-καινοτομησουν-σκεφτουν out of the box οπως θελετε πειτε το, θα ειχαμε ακομα νοκια 3210 και τη μαχη των γραμμαριων στοςυ κατασκευαστες (για οσους ειναι 30+). Λιγη σκεψη πριν τη μπαρουφα κυριοι. PS slide μηχανισμο ειχε και το 7110 με βιαιο μαλιστα ανοιγμα στο πορτακι για οσους το θυμουνται. Το χρησιμοποιουσα και ως ψυχαναγκαστικο αγχολυτικο που λεει ο λογος ολη μερα και δεν επαθε ποτε του τιποτα. Ειναι ολα θεμα ποιοτητας κατασκευης. Πραγματικά, αυτό το οτι θα χαλάσει με το άνοιξε-κλείσε που θα κάνουμε, το οτι το αναμασάνε όλοι και συνεχώς, σε κάθε συσκευή που παρουσιάζεται με αυτή την "πατέντα" , πραγματικά είναι για να σηκώνεις τα χέρια ψηλά! Εαν γινόταν με ηλεκτρονικό τρόπο, τότε να τους έδινα και ένα δίκιο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, cloud13 είπε Δε μπορω με ολους τους Ελληναρες που ενα αποτελεσμα r&d εκατομμυριων το βαφτιζουν με μια φωτο ''αηδία'' σε 1 δευτερολεπτο. Ακομα και αν αποτυχει και αυτο και οποιοδηποτε αλλο σχεδιο-μοντελο, αν δεν πειραματιστουν-καινοτομησουν-σκεφτουν out of the box οπως θελετε πειτε το, θα ειχαμε ακομα νοκια 3210 και τη μαχη των γραμμαριων στοςυ κατασκευαστες (για οσους ειναι 30+). Λιγη σκεψη πριν τη μπαρουφα κυριοι. PS slide μηχανισμο ειχε και το 7110 με βιαιο μαλιστα ανοιγμα στο πορτακι για οσους το θυμουνται. Το χρησιμοποιουσα και ως ψυχαναγκαστικο αγχολυτικο που λεει ο λογος ολη μερα και δεν επαθε ποτε του τιποτα. Ειναι ολα θεμα ποιοτητας κατασκευης. Συμφωνω σε ολα αν και κατα την γνωμη μου η pop up selfie ειναι το καλυτερο σχεδιο προς στιγμην. Γραφικα αυτα ποθ γραφονται οτι θα χαλασουν μηχανισμοι κτλ(ειδικα απο αξιοπιστες εταιριες) Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2019 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trelos_ Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δώσε πόνο άντε να δούμε ποιος θα βρει τη λύση το μόνο που δεν είδαμε ακόμα είναι camera σε module Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
falagan Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Τώρα πάει το πιγούνι πάμε για αυτί! τουλάχιστον είναι κάτι New Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PeterMay Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Βλεπω xenon??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GBorb Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Καντε και μια τρυπουλα εκει που ειναι οι καμερες να περασουμε το κινητο σε λουρακι ή μπρελοκ Οτι ναναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spectaculator Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Η ιδέα με το εξόγκωμα είναι χάλια! Η άλλη με το slide out είναι πολύ καλή και όμορφη η συσκευή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PCharon Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δηλαδή ο ψυχαναγκαστικός αγοραστής που σπάζεται με εγκοπές και σταγόνες θα ανεχτεί πλαϊνό εξόγκωμα; Μπα.... 😛 Συγχαρητήρια για κάθε τί τολμηρό πάντως, μου θυμίζει εποχές NOKIA που χαζεύαμε κάθε νέα συσκευή σκεπτόμενοι«ΤΙ'Ν'ΑΥΤΟ-ΡΕ». Το ειρωνικό είναι πως η κάμερα δεν μπορεί να γίνει ιδιαίτερα μικρή διότι η διάμετρος του φακού μετράει για τη σύλληψη του απαραίτητου φωτός και πρέπει να τον ανεχτείς να υπάρχει κάπου ανεξάρτητα αν η τεχνολογία μικραίνει όλα τα υπόλοιπα. Κι άμα θες να προσθέσεις και 5-6, φέξε μου και γλύστρισε το design... Με το ζόρι παντρειά. Εκτός αν βγει καμιά επαναστατική τεχνολογία κατασκευής οθόνης που την κάνει πχ κατά μέρος διάφανη κι από κάτω κρύβει αισθητήρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Istros Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Η λύση είναι απλη.Αγοραζεις μια θήκη με καθρέπτη και βγάζεις τέλειες selfie με την κύρια κάμερα.Ουτε notch,slide,αυτιά κ.α. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stafaf Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Α ρε νοτσάρα, τρέλανες τους Κινέζους και εφαρμόζουν κάθε λογής κουλαμάρα για να δείξουν ινοβέϊσο. 14 λεπτά πριν, Istros είπε Η λύση είναι απλη.Αγοραζεις μια θήκη με καθρέπτη και βγάζεις τέλειες selfie με την κύρια κάμερα.Ουτε notch,slide,αυτιά κ.α. Ψέματα; Θυμάσαι τα παλιά κινητά με το μικροσκοπικό fisheye καθρεπτάκι κάτω απ' το φακό; Μια χαρά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cloud13 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Kwsths67 είπε Μην πας στην εντελως αντιθετη κατευθυνση ομως με την μια, γιατι καταληγεις να κανεις αυτο που κραζεις. Δεν γινεται να συγκρινεις κινητα πλαστικουρες που οταν ημουν εγω 10 χρονων παιζαμε στην πλατεια ποιος θα πεταξει το nokia του πιο ψηλα και τα σκαγαμε στο τσιμεντο και δεν ειχανε παθει τιποτα. Για παρε ενα κινητο σημερα και πετα το 20 μετρα στον αερα και αστο να σκασει σε πλακακια να σου πω εγω ποσα κομματια θα γινει. Το γιατι το 7110 δεν επαθε τιποτα απο ενα slider μηχανισμο δεν λεει τιποτα για τα σημερινα κινητα που ειναι ευθραυστα, φτιαγμενα απο γυαλι, και οι πλακετες τους και οι οθονες τους σπανε με το παραμικρο. Το να εισαγεις κινουμενα μερη σε ενα συμπαγες αντικειμενο, φτιαγμενο απο γυαλι, ειναι κακη ιδεα, ειδικα οταν το κανεις για μια γαμω selfie καμερα. Το να σχεδιαζεις ενα ολοκληρο κινητο βαση ΜΙΑΣ καμερας, ειναι επισης ηλιθιο και σε καταληγει στα σχεδια που βλεπεις πιο πανω. Πρωτα σχεδιαζεις το κινητο και τα βασικα του και μετα ολα τα αλλα, αυτοι σχεδιασανε ολο το κινητο βαση της μπροστινης καμερας. Και δεν κραζω μονο αυτους, το Mi Mix 3 τα ιδια εκανε. Α και ακομα πιο λυπηρο ειναι οτι αυτα τα κινητα τα δειχνουν σαν "concept" ενω ηδη εχουν υλοποιηθει απο αλλες εταιριες και εχουν πουληθει στην αγορα. Αν βγαιναν αυτα τα 2 σχεδια ενα ολοκληρο χρονο πριν, μπορει να τα ελεγα "innovation" αλλα τωρα εχουμε μπει σχεδον απριλιο 2019... Αρε φιλε το G6 ηταν ομορφο κινητο, industrial design, συμπαγες στο χερι και χοντροκομμενο, μ'αρεσε. Θα το ειχα αγορασει τοτε αν η καμερα του δεν ηταν 2 χρονων πριν επιπεδο, και δεν ειχε τον 821 που ηταν για πεταμα σε σχεση με τον 835. Αν ειχαν φτιαξει αυτα τα 2 πραγματα θα ηταν ενα απο τα καλυτερα κινητα εβερ. Δεν παω σε καμια εντελως αντιθετη κατευθυνση. Σιχαινομαι και εγω το notch (σε απαντηση στον αλλο φιλο) αλλα δεν εχει σημασια αν δεν αρεσει σε μενα σε σενα και σε αλλους. Αφου υπαρχει αγορα που το στηριζει καλως και υπαρχει επιχειρηματικα. Επισης ειναι ασχετο εντελως αν αντεγραψε καποιος καποιον. Ο πρωτος για να το κανει αυτο καινοτομησε ή έστω έκανε κατι το νέο, που δινει με τη σειρα του εναυσμα για ακομα καλυτερο και παει λεγοντας. Ετσι πανε αυτα. Επισης δεν ξερεις καν την υλοποιηση του slide που μπορει να ειναι τερμα ανθεκτικη! PS εχω το G6 και ειναι ακριβως οπως τα λες +το μαπα skin τςη LG που μικροlagαρει σε εφαρμογες συστηματος ανα φασεις. Με τον 835 και καθαρο android θα ηταν μονοπωλιο. Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2019 από cloud13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, cloud13 είπε Δε μπορω με ολους τους Ελληναρες που ενα αποτελεσμα r&d εκατομμυριων το βαφτιζουν με μια φωτο ''αηδία'' σε 1 δευτερολεπτο. Ακομα και αν αποτυχει και αυτο και οποιοδηποτε αλλο σχεδιο-μοντελο, αν δεν πειραματιστουν-καινοτομησουν-σκεφτουν out of the box οπως θελετε πειτε το, θα ειχαμε ακομα νοκια 3210 και τη μαχη των γραμμαριων στοςυ κατασκευαστες (για οσους ειναι 30+). Λιγη σκεψη πριν τη μπαρουφα κυριοι. PS slide μηχανισμο ειχε και το 7110 με βιαιο μαλιστα ανοιγμα στο πορτακι για οσους το θυμουνται. Το χρησιμοποιουσα και ως ψυχαναγκαστικο αγχολυτικο που λεει ο λογος ολη μερα και δεν επαθε ποτε του τιποτα. Ειναι ολα θεμα ποιοτητας κατασκευης. Ελληναρας εισαι και εσυ που λες ετσι τους αλλους ετσι.Οτι rd και να εχουν κανει,δεν αναιρει το γεγονος οτι ειναι αντιαισθητικο. Το ενα ειναι ενα slide προς το πλαι και το αλλο ενα εξογκομα αηδια. Η meizu δηλαδη πως καταφερνει και με ενα bezel απειροελαχιστο ,χωραει μεσα καμερες αισθητηρες και τα παντα. Γιατι δεν ακολουθουν αυτο το δρομο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cloud13 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, Dantε είπε Ελληναρας εισαι και εσυ που λες ετσι τους αλλους ετσι.Οτι rd και να εχουν κανει,δεν αναιρει το γεγονος οτι ειναι αντιαισθητικο. Το ενα ειναι ενα slide προς το πλαι και το αλλο ενα εξογκομα αηδια. Η meizu δηλαδη πως καταφερνει και με ενα bezel απειροελαχιστο ,χωραει μεσα καμερες αισθητηρες και τα παντα. Γιατι δεν ακολουθουν αυτο το δρομο? Γιατι δε ρωτησανε τον Dante πριν κινηθουν σε αυτην την κατευθυνση. Αυτο που δεν καταλαβαινεις και θιγεσαι και απο πανω ειναι οτι ασχετα αν σου αρεσει κατι η οχι, ο πειραματισμος και οι νεες προτασεις ειναι ο μονος τροπος σοβαρης εξελιξης τεχνολογικα και αισθητικα. Εσυ που το λες αηδια απο μια φωτο και το Basic concept πριν μαθεις καλα καλα απο τι φτιαχνεται, φυσικα και εισαι ο ελληναρας που δεν κρινει καν απο τον τιτλο του βιβλιου αλλα απο το χρωμα μη σου πω κιολας. Chill. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, cloud13 είπε Γιατι δε ρωτησανε τον Dante πριν κινηθουν σε αυτην την κατευθυνση. Αυτο που δεν καταλαβαινεις και θιγεσαι και απο πανω ειναι οτι ασχετα αν σου αρεσει κατι η οχι, ο πειραματισμος και οι νεες προτασεις ειναι ο μονος τροπος σοβαρης εξελιξης τεχνολογικα και αισθητικα. Εσυ που το λες αηδια απο μια φωτο και το Basic concept πριν μαθεις καλα καλα απο τι φτιαχνεται, φυσικα και εισαι ο ελληναρας που δεν κρινει καν απο τον τιτλο του βιβλιου αλλα απο το χρωμα μη σου πω κιολας. Chill. Ο πειραματισμος δεκτος αλλα και ο καταναλωτης εχει το δικαιωμα να κρινει.Δεν ηξερα να ρωτησω σενα για να πω τη προσωπικη μου αποψη επι του θεματος. Οπως ολοι λενε οτι ειναι χαλια το notch αλλα πανε και αγοραζουν κινητα και εχει γεμισει η αγορα με αυτα,τουλαχιστον εγω δε πηγα και αγορασα.Εκανα κατι δηλαδη στη πραξη και δεν εμεινα στα λογια. Απο τι φτιαχνεται δε με ενδιαφερει.Αυτο που βλεπω δε μου αρεσει,τοσο απλο.Τι παραπανω να δεις δηλαδη ,για να αναλυσεις το οτι ειναι ασχημο?Μη μου το παιζετε και επιστημονες δηλαδη.Ολες οι εταιρειες το νεο notch προσπαθουν να βγαλουν για να πουλησουν. Θα παιρνεις δηλαδη εσυ κινητο με ενα εξογκωμα στο πλαι? Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2019 από Dantε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cloud13 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, Dantε είπε Ο πειραματισμος δεκτος αλλα και ο καταναλωτης εχει το δικαιωμα να κρινει.Δεν ηξερα να ρωτησω σενα για να πω τη προσωπικη μου αποψη επι του θεματος. Οπως ολοι λενε οτι ειναι χαλια το notch αλλα πανε και αγοραζουν κινητα και εχει γεμισει η αγορα με αυτα,τουλαχιστον εγω δε πηγα και αγορασα.Εκανα κατι δηλαδη στη πραξη και δεν εμεινα στα λογια. Απο τι φτιαχνεται δε με ενδιαφερει.Αυτο που βλεπω δε μου αρεσει,τοσο απλο.Τι παραπανω να δεις δηλαδη ,για να αναλυσεις το οτι ειναι ασχημο?Μη μου το παιζετε και επιστημονες δηλαδη.Ολες οι εταιρειες το νεο notch προσπαθουν να βγαλουν για να πουλησουν. Θα παιρνεις δηλαδη εσυ κινητο με ενα εξογκωμα στο πλαι? Eγω παντως διαβαζοντας το αρθρο 3 φορες δεν ειμαι σιγουρος αν το εξογκωμα θα ειναι μονιμο η slide out. Αν δεις καλα την τελευταια φωτο φαινεται επαφη και οχι ενιαιο κομματι που ισως στηριζει αυτο που λεω. Σε καθε περιπτωση ουτε εγω τρελαθηκα και η λογικη λεει οτι μαλλον θα παει και απατο αλλα δε σημαινει οτι ακομα δεν τον ειδαμε Γιαννη τον βαφτισαμε. Αμα δηλαδη το slider στο δωσει 500 ευρω με τον 855 και 8gb ram το 5G δικτυο και τιμια μπαταρια εσυ πες οχι. Εγω θα πω ευχαριστω παντως. Το μονο που λεω με λιγα λογια ειναι κρινε οταν εχεις τις πληροφοριες και οχι με το καλημερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα