voltmod Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Η Microsoft από ότι φαίνεται ετοιμάζεται για να διαθέσει στους χρήστες την chromium-based έκδοση του browser Microsoft Edge. Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει στην συγκεκριμένη κίνηση τον περασμένο Δεκέμβριο και από τότε δεν έχει σταματήσει να εργάζεται για να φέρει εις πέρας το εγχείρημα. Παρόλα αυτά, δεν είχαμε δει και πολλά μέχρι σήμερα αν και συχνές διαρροές επιβεβαίωναν ότι ο νέος browser βρίσκεται υπό ανάπτυξη. Την προηγούμενο εβδομάδα έγινε γνωστό ότι η Microsoft ετοιμάζει μία ξεχωριστή ιστοσελίδα για τα πρόσθετα και τις επεκτάσεις της νέας έκδοσης του browser της, ενώ η εταιρεία οριστικοποίησε επίσης και τους συνδέσμους για το κατέβασμα του Edge, που είναι διαθέσιμος για κατέβασμα, αλλά όχι για όλους μας. Για την ώρα, ο chromium-based Microsoft Edge είναι διαθέσιμος μόνο για τους υπαλλήλους της Microsoft ή για τους premium πελάτες Azure. Παρόλα αυτά, λαμβάνοντας υπόψη ότι τα download links λειτουργούν για ορισμένους, η διάθεση του browser στο ευρύ κοινό δεν πρόκειται να αργήσει. Λογικά, περιμένουμε την Microsoft να ανακοινώσει ότι ο νέος Edge είναι διαθέσιμος πρώτα για τους Insiders, και αργότερα για όλους τους υπόλοιπους. MSPowerUser Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gnsX Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Σε Android θα περιμένω να δω τα extensions, αν και δύσκολα θα αφήσω τον Opera. Σε Windows, Linux δεεεεεεεν το κόβω να προσπαθώ καν. Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2019 από gnsX 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Για λίγους θα είναι ούτως ή άλλως, για ελάχιστους, για τον προγραμματιστή του και τον CEO. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papajohnnnn Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Θα μεινω στο Brave! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Μια χαρά είναι. Τώρα θα είναι και 100% συμβατός και δεν θα είναι και google... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Αναφορά σε κείμενο Παρόλα αυτά, λαμβάνοντας υπόψη ότι τα download links λειτουργούν για ορισμένους, η διάθεση του browser στο ευρύ κοινό δεν πρόκειται να αργήσει. Λογικά, περιμένουμε την Microsoft να ανακοινώσει ότι ο νέος Edge είναι διαθέσιμος πρώτα για τους Insiders, και αργότερα για όλους τους υπόλοιπους. Δεν ξέρω αλλά σε εμένα μια χαρά κατέβασε το MicrosoftEdgeSetup.exe Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Istros Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Για λίγους.Οι υπολοιποι έχουμε τον γνήσιο chrome 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mhlogiatros Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) - Βαρέθηκα τον γνήσιο θέλω κάτι νeo και για VIP . Internet Explorer 6 Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2019 από Mhlogiatros Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δεν είμαι εγώ λίγος; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
domus71 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 20 λεπτά πριν, coffeex είπε Δεν ξέρω αλλά σε εμένα μια χαρά κατέβασε το MicrosoftEdgeSetup.exe Το link δουλεύει, setup δεν κάνει όμως... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Extol3D Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 VPN, BSD Firewall, Chromium Ungoogled και ξερό ψωμί. Οι υπόλοιποι have fun logging/ debugging στο Telemetry στο spaghetti code του Sundar Pichai 🚯 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 4 λεπτά πριν, domus71 είπε Το link δουλεύει, setup δεν κάνει όμως... Δεν μπήκα καν στο κόπο να δοκιμάσω την εγκατάσταση γιατί .... ο συνδυασμός chromium based edge είναι για kinky άτομα 😂 οπότε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bahamut_zero Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δλδ ειναι λατι σαν τον brave? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maarinos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Για όσους δεν δουλεύει το link, MicrosoftEdgeSetup Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gnsX Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, coffeex είπε Δεν μπήκα καν στο κόπο να δοκιμάσω την εγκατάσταση γιατί .... ο συνδυασμός chromium based edge είναι για kinky άτομα 😂 οπότε Ναι αλλά μπορεί τώρα να παίζει στις παρουσιάσεις τους, που ξέρεις; Ένα ένα τα βήματα!! Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2019 από gnsX Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα