tz_aristotelis Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Καλημέρα - Καλησπέρα Διαβάζω κατά καιρούς σε αγγελίες για "σημαδια" σε bezels και frame που έγιναν από την θήκη. Έχω κινητό τύπου smartphone από τα πρώτα που βγήκαν και πάντοτε είχε θήκη. Από τις φθηνότερες μέχρι τις πιο θωρακισμένες. Αγαπημένη μου συνήθεια είναι από τότε έως και σήμερα όλη την ώρα να βάζω και να βγάζω την θήκη. Μέσα έξω, μέσα έξω όλη την ώρα. Ουδέποτε μα ουδέποτε δεν έγινε ποτέ γρατζουνιά ούτε εκδορά ούτε τίποτε. Βλέπω κατά καιρους σε αγγελίες να πωλούνται κινητά σε άριστη κατάσταση με γρατζουνιες που έγιναν (?) από την θήκη. Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάτι τέτοιο είναι δυνατόν και αν έχει κάποιος παρόμοια εμπειρία. Υποπτευομαι ότι οι γρατζουνιες οι εκδορες και οι αποχρωματισμοι γίνονται μόνο την περίοδο που ΔΕΝ υπήρχε θήκη. Φθορές από θήκη δεν είναι ας πούμε "παραπληροφόρηση"?? Θα ήθελα την γνώμη σας.
Geocheats2 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Έχω τέτοιου τύπου θήκη η οποία είναι σκληρό εφαρμοστο πλαστικό και την παίζω όπως εσύ, ότι σκονουλα έχει μπει μέσα μου έχει προκαλέσει πολύ μικρούς αποχρωματισμός στο μαύρο χρώμα της συσκευής. Τώρα για τους άλλους δεν γνωρίζω, αλλά αν αποφασίσω να δώσω αυτό το κινητό θα γράψω τα σημάδια ειναι από την θήκη αλλά θα κατεβάσω και ένα 20άρικο την τιμή. Μπορεί να μην τα προκάλεσα εγώ τα σημάδια αλλά δεν σημαίνει ότι δεν ευθύνομαι. Βέβαια άλλο πράγμα οι γρατζουνιές αυτές είναι από πέσιματα αλλά οι μικρές τελίτσες αποχρωματισμου τουλάχιστον σε εμένα οφείλονται στην θήκη. 1
vagtech Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Ναι φίλε μου γινεται αν "πετύχει" ο συνδυασμός κινητού - θήκης. Πχ σε iPhone 7 (ευαίσθητο παρα πολύ στη βαφή των μπεζελ), που δεν μου χε πεσει ποτέ κάτω, είχε σημάδια από την θήκη. 1
emperor4her Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 ναι και εμενα μου εχει τυχει. ειδικα αν εχεις πλαστικες θηκες και οχι καουτσουκ. 1
dpolal Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, tz_aristotelis είπε Καλημέρα - Καλησπέρα Διαβάζω κατά καιρούς σε αγγελίες για "σημαδια" σε bezels και frame που έγιναν από την θήκη. Έχω κινητό τύπου smartphone από τα πρώτα που βγήκαν και πάντοτε είχε θήκη. Από τις φθηνότερες μέχρι τις πιο θωρακισμένες. Αγαπημένη μου συνήθεια είναι από τότε έως και σήμερα όλη την ώρα να βάζω και να βγάζω την θήκη. Μέσα έξω, μέσα έξω όλη την ώρα. Ουδέποτε μα ουδέποτε δεν έγινε ποτέ γρατζουνιά ούτε εκδορά ούτε τίποτε. Βλέπω κατά καιρους σε αγγελίες να πωλούνται κινητά σε άριστη κατάσταση με γρατζουνιες που έγιναν (?) από την θήκη. Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάτι τέτοιο είναι δυνατόν και αν έχει κάποιος παρόμοια εμπειρία. Υποπτευομαι ότι οι γρατζουνιες οι εκδορες και οι αποχρωματισμοι γίνονται μόνο την περίοδο που ΔΕΝ υπήρχε θήκη. Φθορές από θήκη δεν είναι ας πούμε "παραπληροφόρηση"?? Θα ήθελα την γνώμη σας. Και σε μένα το ίδιο. Η θήκη, πολύ φθηνή και από σκληρό πλαστικό, έχει προκαλέσει κάτι σαν θάμπωμα στην πλάτη, συμβαίνει.
tz_aristotelis Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 48 λεπτά πριν, dpolal είπε Και σε μένα το ίδιο. Η θήκη, πολύ φθηνή και από σκληρό πλαστικό, έχει προκαλέσει κάτι σαν θάμπωμα στην πλάτη, συμβαίνει. Ναι θάμπωμα συμφωνώ ίσως αποχρωματισμό, αλλά κάτι πιο extreme νομίζω είναι αδύνατον.
dpolal Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, tz_aristotelis είπε Ναι θάμπωμα συμφωνώ ίσως αποχρωματισμό, αλλά κάτι πιο extreme νομίζω είναι αδύνατον. Σε μένα φαίνεται σαν θάμπωμα, άλλος μπορεί να το δεί σαν γρατζουνιά, υποκειμενικό είναι αλλά η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Είναι κάτι που συμβαίνει όμως, δεν είναι απίθανο. Για τα ποιό extreme που λες δεν γνωρίζω τί έχεις υπόψιν σου. Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2019 από dpolal
tz_aristotelis Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Νομίζω ότι οι πολύ σκληρές θήκες που γρατζουνανε έχουν καταργηθεί. Τώρα όλες είναι μαλακές tpu silicon κλπ. Ποτέ ένα μαλακό δεν πληγώνει ένα σκληρό. Ίσως λίγο το χρώμα. Δεν αμφισβητω κανενός την αξιοπιστία αλλά πήγα πρόσφατα να αγοράσω κινητό το οποίο είχε βουλιαγμενο frame και ο πωλητής έλεγε ότι ήταν από την θήκη. Έλεος. Αν η θήκη δεν κάνει σπάει, δεν βουλιάζει το frame. Κοιτάω και αγγελίες γενικότερα και βλέπω ρημαγμένα κινητά και καλά από θήκες. Είναι παραπλανητικό κατά την γνώμη μου Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2019 από tz_aristotelis
emperor4her Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, tz_aristotelis είπε Νομίζω ότι οι πολύ σκληρές θήκες που γρατζουνανε έχουν καταργηθεί. Τώρα όλες είναι μαλακές tpu silicon κλπ. Ποτέ ένα μαλακό δεν πληγώνει ένα σκληρό. Ίσως λίγο το χρώμα. Δεν αμφισβητω κανενός την αξιοπιστία αλλά πήγα πρόσφατα να αγοράσω κινητό το οποίο είχε βουλιαγμενο frame και ο πωλητής έλεγε ότι ήταν από την θήκη. Έλεος. Αν η θήκη δεν κάνει σπάει, δεν βουλιάζει το frame. Κοιτάω και αγγελίες γενικότερα και βλέπω ρημαγμένα κινητά και καλά από θήκες. Είναι παραπλανητικό κατά την γνώμη μου Αλλο βουλιαγμα, αλλο γρατσουνια, αλλο ξεθωριασμα στο χρωμα. μονο το τελευταιο μπορει να προκληθει απο θηκη, ισως και γρατσουνια αλλα οχι κατι πολυ εντονο. το βουλιαγμα ειναι απο τουμπα, ισως και με τη θηκη, αλλα απλα απο θηκη δεν γινετε! Στο v30 μου, φορουσα μια θηκη απο ebay, πλαστικη, πολυ λεπτη. ε μου επεσε με τη θηκη, και χτυπησε στη γωνια και μονο. παρολο που η θηκη δεν εσπασε, το bezel βουλιαξε απο μεσα. Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2019 από emperor4her
tz_aristotelis Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, emperor4her είπε Αλλο βουλιαγμα, αλλο γρατσουνια, αλλο ξεθωριασμα στο χρωμα. μονο το τελευταιο μπορει να προκληθει απο θηκη, ισως και γρατσουνια αλλα οχι κατι πολυ εντονο. το βουλιαγμα ειναι απο τουμπα, ισως και με τη θηκη, αλλα απλα απο θηκη δεν γινετε! Στο v30 μου, φορουσα μια θηκη απο ebay, πλαστικη, πολυ λεπτη. ε μου επεσε με τη θηκη, και χτυπησε στη γωνια και μονο. παρολο που η θηκη δεν εσπασε, το bezel βουλιαξε απο μεσα. Έπεσε, δεν το έκανε η θήκη. Απο ότι έχω καταλάβει μια θήκη το χειρότερο που μπορεί να κάνει είναι θάμπωμα η αμυχη ελάχιστη στην χειρότερη. Όποιος λοιπόν λέει και υποστηρίζει βουλιαγματα σπασίματα γρατζουνιες κλπ από θήκη παραπλανά.
stelios18120 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Αυτοί που λένε για ξεβαμα από θήκη η γρατσουνιές,μου θυμίζουν τους άλλους που το έχουν ανοίξει το κινητό,το έχουν χαρεί μέρες ολόκληρες και μετά λένε το άνοιξα απλά να δω αν δουλεύει,είναι αδουλευτο,έχει μια φόρτιση και άλλα τέτοια όμορφα 😂😂
lek88 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Μου έχει τύχει κ εμένα με πλαστική θήκη που είχα στο lg g2 μου. Είχε γεμίσει δεξιά κ αριστερά γρατζουνιές. Η θήκη ήταν κουμπωτη και κράταγε την συσκευή μόνο από τα δύο πλαϊνά μέρη. Κακή αγορά....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα