i love rock Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) καλησπέρα εδώ και καιρό δουλεύω σε mojave ένα ποντίκι ασύρματο που πήρα από amazon και δούλευε μια χαρα όλη μέρα χωρίς κανένα πρόβλημα. Πριν απο 4 μέρες άρχισε να μην πιανει καθόλου το ποντίκι και γενικά να μην ανταποκρίνεται κάποια στιγμές . Για να είμαι σίγουρος γιατί δουλεύω αρκετές ώρες σε αυτό το μηχάνημα έβαλα ένα ποντίκι απ τα windows corsair harpoon rgb με καλώδιο , και παρατηρώ ότι γίνεται το ίδιο ...Βέβαια λίγο καλύτερα αλλα παλι τρώει μικρες καθυστερήσεις .... η καμια φορά από μόνος του με μια μικρή κίνηση ο κέρσορας μεγεθύνεται . Τι πιστεύετε οτι είναι ..Έχει να κάνει με τα dpi κάτι ; Δυστυχώς δεν έχω άλλο ποντίκι να κάνω δοκιμές . Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2019 από i love rock Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lamargos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Αυτές τις μέρες άλλαξες κάτι άλλο στο μηχάνημά σου? Πρόγραμμα ή περιφερειακό; Αντίστοιχα προβλήματα είχα και εγώ για κάποιο καιρό με το ασύρματο ποντίκι μου αλλά το εντόπισα στο usb hub 3.0, που είχα και δημιουργούσε παρεμβολές. Βέβαια, εσύ ανέφερες ότι αντίστοιχα προβλήματα εμφάνισε και το ενσύρματο ποντίκι, που δοκίμασες.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα