Tenshi Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, mordred είπε Άρα δεν είναι αποκλειστικό προνόμιο των RTX το rt? Απλά χρειάζεται ένα driver update... Μάλιστα... Γελάνε και τα τσιμέντα... Όπως δέν ήταν αποκλειστικό προνόμιο το Gsync.Οι χρήστες "Gsync" φορητών δε, είχαν την δυνατότητα χωρίς καν να υπάρχει το module στο μηχάνημά τους. Πραγματικά δέν ξέρω αν οι καταναλωτές θα έπρεπε να χαίρονται ή να καταφύγουν σε μαζικές μηνύσεις... Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2019 από Tenshi 3
Darthrevan7 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, Istros είπε Ευγε στην Nvidia για την κίνηση αυτή αν και θα κόψει πωλήσεις από τις RTX Δεν το νομίζω, γιατί είναι το dlss στην μέση. Άλλο να έχεις μια μη rtx και να πέφτουν τα fps με rtx on, κι άλλο να έχεις μια rtx και με υποστήριξη dlss να έχεις ίδια ακόμη και καλύτερα fps με rtx on.
John-lamia Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Για την σειρά 9 έχουμε κανένα νέο; Θα δώσουν driver για τις gtx 9xxx series? 1
mordred Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 49 λεπτά πριν, Tenshi είπε Όπως δέν ήταν αποκλειστικό προνόμιο το Gsync.Οι χρήστες "Gsync" φορητών δε, είχαν την δυνατότητα χωρίς καν να υπάρχει το module στο μηχάνημά τους. Πραγματικά δέν ξέρω αν οι καταναλωτές θα έπρεπε να χαίρονται ή να καταφύγουν σε μαζικές μηνύσεις... Τι εννοείς ότι το gsync δεν ήταν αποκλειστικό προνόμιο; Δε πρέπει οι οθόνες να έχουν το gsync module? Δε γνωρίζω γι αυτό ρωτάω. Εδώ παρουσίασαν μια κάρτα με ,και καλά, το main feature rt for the masses... Και τώρα απλά σου λένε ότι ήταν απλά ένα driver update και ότι και καλά οι rtx είναι γρηγορότερες στο rt; Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2019 από mordred
Tenshi Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, mordred είπε Τι εννοείς ότι το gsync δεν ήταν αποκλειστικό προνόμιο; Δε πρέπει οι οθόνες να έχουν το gsync module? Δε γνωρίζω γι αυτό ρωτάω. Απο τον Ιανουάριο με τον 417.71 driver , τα Freesync panels αναγνωρίζονται ώς Gsync compatible. Ναι,μερικά προγενέστερα panel έχουν θεματάκια άλλα στα νεότερα fs2 δέν υπάρχει καμία διαφορά με τα αντίστοιχα Gsync.
mordred Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, Tenshi είπε Απο τον Ιανουάριο με τον 417.71 driver , τα Freesync panels αναγνωρίζονται ώς Gsync compatible. Ναι,μερικά προγενέστερα panel έχουν θεματάκια άλλα στα νεότερα fs2 δέν υπάρχει καμία διαφορά με τα αντίστοιχα Gsync. Α ναι σωστά... Εγώ νόμιζα ότι οι κάρτες απλά υποστήριζαν και freesync... Μιλάμε για τραγικότητες... Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2019 από mordred
Stamer Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, John-lamia είπε Για την σειρά 9 έχουμε κανένα νέο; Θα δώσουν driver για τις gtx 9xxx series? Σιγά μη δώσουν για maxwell. Αλλά και τι να το έκανες, θα σέρνεται φαντάζομαι, εδώ σέρνεται στις turing. Έτσι κι αλλιώς είναι πολύ ανώριμη τεχνολογία ακόμα και ακόμα περισσότερο με ανώριμο gaming compatibility. Μέχρι να ωριμάσει θα βγει και νέα γενιά... 2 1
vfragos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 3 ώρες πριν, mordred είπε Άρα δεν είναι αποκλειστικό προνόμιο των RTX το rt? Απλά χρειάζεται ένα driver update... Μάλιστα... Γελάνε και τα τσιμέντα... Αυτό κατάλαβες; Καταρχήν το RTX θα τρέχει σε μια minimum υλοποιήση σε μη RTX κάρτες και με πολύ χειρότερες επιδόσεις. Όλο αυτό γίνεται για να καθιερωθεί η τεχνολογία RTX και να ασχοληθούν οι game developers να φτιάξουν παιχνίδια που να την υποστηρίζουν.
mordred Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 23 λεπτά πριν, vfragos είπε Αυτό κατάλαβες; Καταρχήν το RTX θα τρέχει σε μια minimum υλοποιήση σε μη RTX κάρτες και με πολύ χειρότερες επιδόσεις. Όλο αυτό γίνεται για να καθιερωθεί η τεχνολογία RTX και να ασχοληθούν οι game developers να φτιάξουν παιχνίδια που να την υποστηρίζουν. Το θέμα είναι πως το παρουσίασαν... Σαν κάτι καινοτόμο που το έχεις μόνο με τις rtx. Προφανώς έχεις δίκιο ότι το έκαναν γιατί κανείς δεν ασχολήθηκε...
vfragos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 4 λεπτά πριν, mordred είπε Το θέμα είναι πως το παρουσίασαν... Σαν κάτι καινοτόμο που το έχεις μόνο με τις rtx. Προφανώς έχεις δίκιο ότι το έκαναν γιατί κανείς δεν ασχολήθηκε... Μα ουσιαστικά μόνο με τις RTX θα το έχεις σε ολοκληρωμένο και πραγματικά playable επίπεδο. Συν ότι οι RTX έχουν και το DLSS (που για εμένα είναι ακόμα πιο σημαντικό από το RTX) που αυτό από τα λίγα που ξέρω είναι καθαρά θέμα hardware.
D.Luffy Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 5 λεπτά πριν, mordred είπε Το θέμα είναι πως το παρουσίασαν... Σαν κάτι καινοτόμο που το έχεις μόνο με τις rtx. Προφανώς έχεις δίκιο ότι το έκαναν γιατί κανείς δεν ασχολήθηκε... Πρακτικά μόνο στις rtx το έχεις σε playable υλοποίηση. Στις gtx ούτε καν αξίζει να το ενεργοποιήσει κάποιος. Εδώ θα γονατίζει η 1080Ti... αναρωτιέμαι τι θα κάνουν οι υπόλοιπες Pascal. Σαν καινοτομία παρουσίαζαν τα dedicated cores για ray tracing της σειράς rtx, όχι ότι το ray tracing είναι κάτι καινοτόμο από μόνο του. Το ray tracing ως τεχνολογία υπάρχει από το 1968. Απλώς με τις rtx γίνεται playable. Και εφόσον αυτή τη στιγμή είναι οι μόνες κάρτες στην αγορά που όντως μπορεί να το χρησιμοποιήσει κάποιος χωρίς να παίζει στα 15 fps, είναι καινοτομία. 4 ώρες πριν, Stamer είπε Διαφωνώ με πολλούς που υποστηρίζουν οτι η nvidia βάζει RT σε pascal για να το δει ο άλλος, να μείνει με το στόμα ανοιχτό (έλεος) και να τρέξει να αγοράσει rtx! Μή σας πω οτι θα γίνει και το αντίθετο... οι περισσότεροι που δεν ξέρουν και πολλά ή δεν ασχολούνται μπορεί απλά να προτιμήσουν pascal εκεί που θα πήγαιναν για turing. Πόσο εύκολα πάντως πολλοί είναι μαρκετινγκ μαστερς! Τα έχουν καταλάβει όλα! Και αυτό παίζει... Βασικά δεν ξέρω αν φταίει η nvidia που τα έκανε σκατά με το marketing ή ο κόσμος που δεν αφιερώνει 5 λεπτά για ένα μικρό research και νομίζει ότι το ray tracing είναι κάποια τεχνολογία της nvidia που είναι "συμβατή" μόνο με τις καινούργιες κάρτες. 2
nikos5800 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Το αν θα ποιανει 15fps θα το μάθουμε τον Απρίλιο που θα βγουν οι drivers Rt low +high ρυθμίσεις σε 1080p τα 30fps νομίζω θα το έχω άνετα στο metro exodus (το πιο απαιτητικό ray tracing game)με την gtx 1080 Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2019 από nikos5800
D.Luffy Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, nikos5800 είπε Το αν θα ποιανει 15fps θα το μάθουμε τον Απρίλιο που θα βγουν οι drivers Rt low +high ρυθμίσεις σε 1080p τα 30fps νομίζω θα το έχω άνετα στο metro exodus (το πιο απαιτητικό ray tracing game)με την gtx 1080 Το Metro Exodus πάντως δεν έχει "low" στις ρυθμίσεις για RT. Έχει high, ultra, και... off. Και αυτό γιατί το engine χρησιμοποιεί το rt σε συνδυασμό με global illumination, όχι απλώς μερικές σκιές στο Tomb Raider ή αντανακλάσσεις στο BFV. Επίσης αυτά τα δυο settings high και ultra στο Metro, έχουν πολύ μικρή διαφορά μεταξύ τους σε επιδόσεις. Θα δούμε. Για μένα μακάρι να είχαν playable framerate οι Pascal γιατί αυτό θα έδεινε έναυσμα στους devs να ενσωματώσουν πιο γρήγορα την τεχνολογία σε περισσότερα παιχνίδια. Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2019 από D.Luffy
nikos5800 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, D.Luffy είπε Το Metro Exodus πάντως δεν έχει "low" στις ρυθμίσεις για RT. Έχει high, ultra, και... off. Και αυτό γιατί το engine χρησιμοποιεί το rt σε συνδυασμό με global illumination, όχι απλώς μερικές σκιές στο Tomb Raider ή αντανακλάσσεις στο BFV. Θα δούμε. Για μένα μακάρι να είχαν playable framerate οι Pascal γιατί αυτό θα έδεινε έναυσμα στους devs να ενσωματώσουν πιο γρήγορα την τεχνολογία σε περισσότερα παιχνίδια. Παντως αν σύμφωνα με τα benchmark η rtx 2060 με rt high+ultra ρυθμίσεις βγάζει 59fps σε 1080p Πιστευω υπάρχει ελπίδα θα δούμε τον Απρίλιο Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2019 από nikos5800
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα