Joshua21 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 57 λεπτά πριν, gia_nnis είπε Να πουμε κατι πιο σημαντικο.. Ακομα και με το σπαθι του να το παρει καποιος η οδηγηση που εχει αποκομισει απο τα μαθηματα ειναι τοσο τυποποιημενη που θεωρειται αποφοιτος Δημοτικου..!!! Δεν ξερω πως ειναι στο εξωτερικο αλλα το σωστο ειναι ο οδηγος να περναει δοκιμασιες: 1)Οδηγηση σε κυκλοφοριακη συμφορηση.. 2)Οδηγηση σε κατασταση εκτατης αναγκης,με αλαρμ! Θα ελεγα και οδηγηση στην εθνικη αλλα αν ειναι καλος στα πιο πανω πιστευω οτι ειναι αχρειαστο.. Δεν ειναι λιγοι αυτοι που πηραν το διπλωμα με την αξια τους αλλα τελικα δεν οδηγησαν ποτε λογω ανασφαλειας..!!! 3) Να κάνει το γύρο της πίστας των Μεγάρων σε λιγότερο από 1:30, και των Σερρών σε λιγότερο από 1:40! 1
gia_nnis Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 2 λεπτά πριν, kogba είπε Γιατί όταν γίνει το κακό, πολύ απλά, θα φταις. Το ίδιο συμβαίνει και με τα οχήματα έκτακτης ανάγκης, τους καταλογίζονται κάποια ελαφρυντικά και μειωμένες ποινές, αλλά και πάλι, ΦΤΑΙΝΕ. Ο νομοθέτης δεν δίνει άφεση αμαρτιών, επιτρέπει περισσότερες ελευθερίες, αλλά ανάφερει ξεκάθαρα ότι, σε περίπτωση ατυχήματος, ο οδηγός φέρει ευθύνη. Κατανοητό; Δηλαδη αν του πουν οι εξεταστες σε καποιο σημειο.. πηγαινε πιο γρηγορα.. πχ Ειναι πανω στην Κηφισιας με 3 λωριδες και βαδιζει δεξια να παει μεσαια ή αριστερη προκειμενου να περασει καποια αυτοκινητα ειναι κακο? Αυτο να γινει κατ εκτιμηση των εξεταστων οταν υπαρχουν μπροστα εμποδια-αυτοκινητα που πανε σαν κοτες...
papoys1 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Ναι γιατί όλοι όσοι το πήραν κανονικά είναι σέβονται τον ΚΟΚ και οδηγούνε με σύνεση και προσοχή. 2
kogba Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, gia_nnis είπε Δηλαδη αν του πουν οι εξεταστες σε καποιο σημειο.. πηγαινε πιο γρηγορα.. πχ Ειναι πανω στην Κηφισιας με 3 λωριδες και βαδιζει δεξια να παει μεσαια ή αριστερη προκειμενου να περασει καποια αυτοκινητα ειναι κακο? Αυτο να γινει κατ εκτιμηση των εξεταστων οταν υπαρχουν μπροστα εμποδια-αυτοκινητα που πανε σαν κοτες... Όχι φυσικά. Εγώ άλλο κατάλαβα, ότι πρότεινες να οδηγούν παρόμοια με ένα όχημα ανάγκης. Δεν ισχυρίζεται κανείς ότι το δίπλωμα σε κάνει τέλειο οδηγό η ότι οι εξετάσεις είναι επαρκείς και δεν χρήζουν βελτιώσεων.Μια βασική πιστοποίηση οδήγησης είναι
gia_nnis Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 11 λεπτά πριν, kogba είπε Όχι φυσικά. Εγώ άλλο κατάλαβα, ότι πρότεινες να οδηγούν παρόμοια με ένα όχημα ανάγκης. Δεν ισχυρίζεται κανείς ότι το δίπλωμα σε κάνει τέλειο οδηγό η ότι οι εξετάσεις είναι επαρκείς και δεν χρήζουν βελτιώσεων.Μια βασική πιστοποίηση οδήγησης είναι Λαθος δικο μου ετσι οπως το εχω γραψει.. Γενικα να βαλουν πραγματα που να αποκαλυπτουν την αντιληψη και την ικανοτητα του εξεταζομενου.. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Όταν παιρνει κάποιος δίπλωμα οδήγησης,νόμιμα φυσικά,τότε του δίνεται η άδεια να αρχισει να μαθαίνει να οδηγάει, επειδή πολύ απλα ακόμα δεν έχει την παραμικρή ιδέα. Δυστηχως πάρα πολλοί παρεμενουν στο νηπιακό αυτό επίπεδο για πάντα.
Tompgr Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Συμφωνώ με τον jmmys από πάνω, εκτός το ότι οι εξετάσεις για δίπλωμα είναι αστείες, πόσοι οδηγοί παρακολουθούν κάποιο σχολείο ασφαλούς οδήγησης αυτοκινήτου ή μηχανής; Σχεδόν κάνεις, ακόμα και αυτοί που πάνε είναι σταγόνα στον ωκεανό. Κανονικά θα έπρεπε η διαδικασία απόκτησης διπλώματος να περιλαμβάνει κάποια στάδια πχ πρώτο δίπλωμα, μεσαίο και τελικό. Και το σημαντικότερο απ όλα να υπάρχει τήρηση των νόμων και αυστηρές ποινές σε παραβιάσεις ερυθρού σηματοδοτη στοπ κλπ. Είναι αστείο να βλέπεις στην εθνική οδό (ειδικά σε εξόδους εορτών) περιπολικά με αναμένο τον φάρο να "εκφοβιζουν" τους υποψήφιους παράνομους. Επίσης κάμερες στα φανάρια και πολιτικά αυτοκίνητα της αστυνομίας επιβάλλεται να υπάρχουν σε μια χώρα με πιθικους πίσω από τα τιμόνια. ΥΓ: αυτή η μόδα με τις μαύρες φιμέ μεμβρανες πάνω στις πινακίδες μόνο εγώ την βλέπω κανένας αστυνομικός;
adi32 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Εγώ βλέπω ότι η αστυνομία δεν κάνει απολύτως τίποτα. Καθημερινά ακομα και μπροστά σε περιπολικά περνάνε κόκκινα, στοπ, κυκλοφορούν γέροι με σαραβαλα 40 ετιας που είναι έτοιμα να σκορπίσουν, διπλές σειρές στα φανάρια...... Καθημερινά βλέπω έναν σε μηχανάκι ο οποίος καπνίζει και έχει και το παιδάκι του επάνω. Μια μέρα πέρναγε 100 μπροστά του και τους έκανα σήμα να τον δουν αλλά χαμπάρι Οι δρόμοι έχουν γίνει ζούγκλα και κανείς δε νοιάζεται Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2019 από adi32 2
Mhlogiatros Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Είναι προφανές ότι πέρα από τα τυπικά γραφειοκρατικα κανενός υπευθύνου δεν ιδρώνει το αυτί . Εκτός αν τους πλακώσουν τίποτα λόμπι όπως τότε με τους γουναράδες και τα νοικιαρικα που πνίγουν τα νησιά κάθε καλοκαίρι .Εκεί να δεις πως τα παίρνουν πίσω και τα μισά μέτρα ασφάλειας που κάνανε 10 χρόνια να βγάλουν . Συνέχεια να κάνουν μικροπολιτικη υποκρισία παντού . Αρκεί να τα παίρνουν από τα παράβολα και όλα καλά - και με το νέο σύστημα φαίνεται οτι ανοίγουν διάπλατα νέα παράθυρα . Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2019 από Mhlogiatros
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Κάτι μου λέει ότι πέτυχα κάποιο από τα πλαστά σήμερα.. Μα το Ν ΕΞΩ απο το αμάξι?
k_w_t Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Στις 21/3/2019 στις 6:09 ΜΜ, papoys1 είπε Ναι γιατί όλοι όσοι το πήραν κανονικά είναι σέβονται τον ΚΟΚ και οδηγούνε με σύνεση και προσοχή. Βρε παππου ξεχνας ποσοι εκαναν το στρατιωτικο διπλωμα σε επαγγελματικο πριν 1992... Ολοι με το διπλωμα του στρατου ξελασπωναν.. Εκει να δειτε φονιαδες... ασε που οι πιο πολλοι εγιναν ταξιτζηδες.... Σαν παππους επρεπε να το θυμασαι...
papoys1 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, k_w_t είπε Βρε παππου ξεχνας ποσοι εκαναν το στρατιωτικο διπλωμα σε επαγγελματικο πριν 1992... Ολοι με το διπλωμα του στρατου ξελασπωναν.. Εκει να δειτε φονιαδες... ασε που οι πιο πολλοι εγιναν ταξιτζηδες.... Σαν παππους επρεπε να το θυμασαι... Αυτό ίσχυε μέχρι πριν λίγα χρόνια αλλά τουλάχιστον στο στρατό μάθαιναν τα στοιχειώδη..Όταν ήμουν εγώ νέος 1 , 2 στους 10 το έπαιρναν κανονικά. Όποιος είχε λεφτά κανένα πρόβλημα αλλά και να μην είχε άλλος με δυο τενεκέδες τυρί,άλλος με ένα τενεκέ λάδι άλλος με ένα αρνί και ένα κατσίκι , αν ήταν και ηλικιωμένος με μοσχαράκι και πάει λέγοντας. Εγώ πάντως το πήρα κανονικά γιατί δεν είχα ούτε λεφτά,ούτε ζωντανά , ούτε ελιές. Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2019 από papoys1 1
adsl2+ Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Όποιος θέλει να μάθει περισσότερα ,εδώ :http://www.iaveris.gr/
Klausx Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Πρέπει να αλλάξει το σύστημα και να γίνονται πιο συχνά κάθε 10 χρόνια π.χ ξανά εξετάσεις. Παραβιάσεις ΣΤΟΠ / Ερυθρού σηματοδότη καθημερινά με άπειρα τρακαρίσματα, θα έπρεπε σε αυτές τις περιπτώσεις να υπάρχουν επιπτώσεις και όχι με ένα κάλεσμα στην ασφαλιστική να λύνονται όλα..
kogba Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Κατέχω όλα τα διπλώματα (περίπου, υπάρχουν και ειδικά) . Από μηχανής έως Ε κατηγορίας. Όταν πήρα το Γ, ο δάσκαλος της σχολής με πήρε να με συγχαρεί, γιατί ήμουν "ο μοναδικός της σχολής που δεν πλήρωσε". Μόνο σε ένα το πήρα με τη δεύτερη φορά και αυτό γιατι, ενώ με ειχε προειδοποιήσει ο δάσκαλος να πληρώσω στο συγκεκριμένο, εγώ δεν, και έπειτα από 30' συνεχούς οδήγησης, με έκοψαν για αστείο λόγο. Την επόμενη μου το είπε καθαρά, ότι θα ξανακοπω, αν δεν πληρώσω, ασχέτως πόσο τυπικός και σωστός είμαι, οπότε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα