adi32 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Ακόμα και για λεωφορεία έδιναν διπλώματα και γέμιζαν τους δρόμους εγκληματίες. Αφέθηκαν ελεύθεροι αφού ήταν ειλικρινεστατοι και υποστήριξαν ότι αυτό γινόταν απο παλιά απλά για να βγάζουν το ψωμάκι τους https://www.protothema.gr/greece/article/874613/eleutheroi-oi-ennea-katigoroumenoi-gia-ta-plasta-diplomata-odigisis/ 1 1
panoskatos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Εγκληματίες. Δεν καταλαβαίνω το δικαστικό σύστημα της χώρας. Αφέθηκαν ελεύθεροι γιατί το παραδέχτηκαν? Από αύριο θα βγάζω μαύρο χρήμα θα κάνω περιουσία ,θα εκδιδω πλαστά έγραφα τα οποία θα έχουν την σφραγίδα του κράτους και με πλήρη ανευθυνότητα θα βγάζω ίσως επικίνδυνους οδηγούς που μπορεί να αφαιρέσουν και ζωές. Δεν γ@μιεται αν με πιάσουν μετά από χρόνια. Θα το παραδεχτώ και η ζωή συνεχίζεται... Πιο ξεφτίλες οι δικαστικοί από τους ψευτο απατεώνες. Μπράβο δίκαιο της χώρας. Μια καθαρίστρια που έκανε παραποίηση στο απολυτήριο του δημοτικού για να πιάσει δουλειά σαν καθαρίστρια και να μεγαλώσει το παιδί της οι δικαστές την έριξαν στην φυλάκα. Ντρέπομαι και λυπάμαι.. Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2019 από panoskatos 6 1
Joshua21 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Clickbait ο τίτλος, και εσείς τσιμπάτε... Δεν αθωώθηκε κανείς, αφέθηκαν προσωρινά(μέχρι να γίνει η δίκη) ελεύθεροι, και μάλιστα με περιοριστικούς όρους και εγγύηση. Προφυλάκιση(δλδ προσωρινή κράτηση πριν τη δίκη) μπορεί να υπάρξει μόνο όταν υπάρχει κάποιος λόγος, πχ ο κατηγορούμενος να υπήρξε φυγόδικος στο παρελθόν ή να υπάρχουν υποψίες πως θα επαναλάβει το έγκλημα για το οποίο κατηγορείται. 7
NikosKallithea Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Το 80% των διπλωμάτων στην ελλαδα είναι είτε πλαστά είτε άκυρα 1
kostaskalamatas Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 και με αυτους που πηραν τα διπλωματα και κυκλοφορουν εκει εξω, τι θα γινει? 1
NikosKallithea Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Και ο όρος "πλαστά" δεν είναι σωστός, Απλώς τον κόλλησαν εκεί για να κάνουν εντύπωση. . Τα διπλώματα αυτά εχουν εκδοθεί "παράτυπα" από το Υπουργείο Συγκοινωνιών, Αυτός είναι ο σωστός τίτλος, οπως δηλαδή και το σύνολο των διπλωμάτων. Απλά Υπάρχουν τρείς κατηγορίες. Μία μικρή κατηγορία που δεν πήγε καθόλου στις εξετάσεις. Μία μεγάλη κατηγορία που πήγε στις εξετάσεις και λάδωσε τους εξεταστές. Εντάξει υπάρχει μία άλλη μικρή κατηγορία, που το πήρε με εξετάσεις(και σιγα τις εξετάσεις) Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2019 από NikosKallithea
Joshua21 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 45 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Το 80% των διπλωμάτων στην ελλαδα είναι είτε πλαστά είτε άκυρα Πως προκύπτει αυτό? 41 λεπτά πριν, kostaskalamatas είπε και με αυτους που πηραν τα διπλωματα και κυκλοφορουν εκει εξω, τι θα γινει? Λογικά θα τους τα ακυρώσουν, εφόσον βέβαια γνωρίζουν ποια ακριβώς είναι τα διπλώματα που εκδόθηκαν παράτυπα. Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2019 από Joshua21
andrapos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Πριν από 10-15 χρόνια που βγάζαμε δίπλωμα εγώ και οι φίλοι μου οι περισσότεροι το πήραν με λάδωμα που το πρότειναν απ' τις σχολές και ένας το πήρε και χωρίς να δώσει ούτε γραπτά.Εγώ και κάνα δυο άλλοι που θέλαμε να το πάρουμε με την αξία μας στο τέλος πληρώσαμε και την επανεξέταση και το λάδωμα.Δεν ξέρω αν έτσι γίνεται παντού και αν γίνεται ακόμα.Εμένα με είχε προειδοποιήσει ο δάσκαλος ότι χωρίς λάδι δεν θα το πάρω και όντως με κόψανε με αστείο τρόπο.Αφού τα είχα κάνει όλα σωστά, ερωτήσεις,οδήγηση,παρκάρισμα,οπισθογωνιες κλπ φτάνω σε ένα στοπ.Κοιτάω και ερχόταν ένα αμάξι από άλλη σχολή οδηγών αλλά ήταν πολύ μακριά και πήγαινε με 20.Μου λέει ο ένας εξεταστής στρίψε και πάρκαρε,ξεκινάω λοιπόν και μου λέει κοπηκες γιατί πέρασες το stop,έπρεπε να περιμένεις να περάσει ο άλλος.Την επόμενη φορά κάναμε απλά ένα κύκλο το τετράγωνο,ούτε παρκάρισμα,ούτε οπισθογωνιες,ούτε ερωτήσεις.Ο κολλητός μου πήρε από άλλη σχολή δίπλωμα και δεν ήξερε να ξεκινάει το αυτοκίνητο.Μια φορά είχε έρθει σπίτι μου και μου λέει κάτι έπαθε το αμάξι και δεν τσουλαει,ήρθα με πρώτη γιατί έβαζα δευτερα και κρεμαγε.Ο τύπος οδηγούσε με χειρόφρενο.Και βγαίνουν τώρα και λένε στις ειδήσεις ότι πιάσανε να βγάζουν μουφα διπλώματα και πρέπει να μας φανεί και περίεργο;Το λάδωμα είναι τόσο διαδεδομένο που ακόμα και κάποιοι αστυνομικοί, εισαγγελείς,πολιτικοί θα έχουν βγάλει έτσι δίπλωμα.Επρεπε να φτάσει 2019 για να το καταλάβουν; 3 1
ParhsG Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 9 ώρες πριν, andrapos είπε Πριν από 10-15 χρόνια που βγάζαμε δίπλωμα εγώ και οι φίλοι μου οι περισσότεροι το πήραν με λάδωμα που το πρότειναν απ' τις σχολές και ένας το πήρε και χωρίς να δώσει ούτε γραπτά.Εγώ και κάνα δυο άλλοι που θέλαμε να το πάρουμε με την αξία μας στο τέλος πληρώσαμε και την επανεξέταση και το λάδωμα.Δεν ξέρω αν έτσι γίνεται παντού και αν γίνεται ακόμα.Εμένα με είχε προειδοποιήσει ο δάσκαλος ότι χωρίς λάδι δεν θα το πάρω και όντως με κόψανε με αστείο τρόπο.Αφού τα είχα κάνει όλα σωστά, ερωτήσεις,οδήγηση,παρκάρισμα,οπισθογωνιες κλπ φτάνω σε ένα στοπ.Κοιτάω και ερχόταν ένα αμάξι από άλλη σχολή οδηγών αλλά ήταν πολύ μακριά και πήγαινε με 20.Μου λέει ο ένας εξεταστής στρίψε και πάρκαρε,ξεκινάω λοιπόν και μου λέει κοπηκες γιατί πέρασες το stop,έπρεπε να περιμένεις να περάσει ο άλλος.Την επόμενη φορά κάναμε απλά ένα κύκλο το τετράγωνο,ούτε παρκάρισμα,ούτε οπισθογωνιες,ούτε ερωτήσεις.Ο κολλητός μου πήρε από άλλη σχολή δίπλωμα και δεν ήξερε να ξεκινάει το αυτοκίνητο.Μια φορά είχε έρθει σπίτι μου και μου λέει κάτι έπαθε το αμάξι και δεν τσουλαει,ήρθα με πρώτη γιατί έβαζα δευτερα και κρεμαγε.Ο τύπος οδηγούσε με χειρόφρενο.Και βγαίνουν τώρα και λένε στις ειδήσεις ότι πιάσανε να βγάζουν μουφα διπλώματα και πρέπει να μας φανεί και περίεργο;Το λάδωμα είναι τόσο διαδεδομένο που ακόμα και κάποιοι αστυνομικοί, εισαγγελείς,πολιτικοί θα έχουν βγάλει έτσι δίπλωμα.Επρεπε να φτάσει 2019 για να το καταλάβουν; Και εμενα το ιδιο μου ειχε τυχει. Ειχε τυχει να χαλασει το ac και με το που μπηκε τσαντιστηκε και εβριζε.
adi32 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Νομίζω ότι είπαν ότι θα βρουν το μπελά τους κι αυτοί που λαδωσαν. Είναι πάρα πολύ εύκολο να καταλάβεις αν κάποιος έχει λαδωσει για να πάρει το δίπλωμα. Συνήθως κυκλοφορεί με κλειστούς καθρέπτες, με σβηστά φώτα τη νύχτα, σταματάει όπου βρει, παρκάρει μισή ώρα σε χώρο που μπαίνει αεροπλάνο.... Τα πράγματα είναι απλά. Κανονικές εξετάσεις σε πραγματικές συνθήκες, φυλακή σε όσους λαδωνουν και λαδωνονται και συμβατικά αυτοκίνητα της αστυνομίας που να καταγράφουν παρανομίες. Την πρώτη φορά απλή σύσταση, τη δεύτερη πρόστιμο την τριτη αφαίρεση διπλώματος και ξανά εξετάσεις
gia_nnis Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Στις 20/3/2019 στις 12:48 ΜΜ, andrapos είπε Πριν από 10-15 χρόνια που βγάζαμε δίπλωμα εγώ και οι φίλοι μου οι περισσότεροι το πήραν με λάδωμα που το πρότειναν απ' τις σχολές και ένας το πήρε και χωρίς να δώσει ούτε γραπτά.Εγώ και κάνα δυο άλλοι που θέλαμε να το πάρουμε με την αξία μας στο τέλος πληρώσαμε και την επανεξέταση και το λάδωμα.Δεν ξέρω αν έτσι γίνεται παντού και αν γίνεται ακόμα.Εμένα με είχε προειδοποιήσει ο δάσκαλος ότι χωρίς λάδι δεν θα το πάρω και όντως με κόψανε με αστείο τρόπο.Αφού τα είχα κάνει όλα σωστά, ερωτήσεις,οδήγηση,παρκάρισμα,οπισθογωνιες κλπ φτάνω σε ένα στοπ.Κοιτάω και ερχόταν ένα αμάξι από άλλη σχολή οδηγών αλλά ήταν πολύ μακριά και πήγαινε με 20.Μου λέει ο ένας εξεταστής στρίψε και πάρκαρε,ξεκινάω λοιπόν και μου λέει κοπηκες γιατί πέρασες το stop,έπρεπε να περιμένεις να περάσει ο άλλος.Την επόμενη φορά κάναμε απλά ένα κύκλο το τετράγωνο,ούτε παρκάρισμα,ούτε οπισθογωνιες,ούτε ερωτήσεις.Ο κολλητός μου πήρε από άλλη σχολή δίπλωμα και δεν ήξερε να ξεκινάει το αυτοκίνητο.Μια φορά είχε έρθει σπίτι μου και μου λέει κάτι έπαθε το αμάξι και δεν τσουλαει,ήρθα με πρώτη γιατί έβαζα δευτερα και κρεμαγε.Ο τύπος οδηγούσε με χειρόφρενο.Και βγαίνουν τώρα και λένε στις ειδήσεις ότι πιάσανε να βγάζουν μουφα διπλώματα και πρέπει να μας φανεί και περίεργο;Το λάδωμα είναι τόσο διαδεδομένο που ακόμα και κάποιοι αστυνομικοί, εισαγγελείς,πολιτικοί θα έχουν βγάλει έτσι δίπλωμα.Επρεπε να φτάσει 2019 για να το καταλάβουν; Να πουμε κατι πιο σημαντικο.. Ακομα και με το σπαθι του να το παρει καποιος η οδηγηση που εχει αποκομισει απο τα μαθηματα ειναι τοσο τυποποιημενη που θεωρειται αποφοιτος Δημοτικου..!!! Δεν ξερω πως ειναι στο εξωτερικο αλλα το σωστο ειναι ο οδηγος να περναει δοκιμασιες: 1)Οδηγηση σε κυκλοφοριακη συμφορηση.. 2)Οδηγηση σε κατασταση εκτατης αναγκης,με αλαρμ! Θα ελεγα και οδηγηση στην εθνικη αλλα αν ειναι καλος στα πιο πανω πιστευω οτι ειναι αχρειαστο.. Δεν ειναι λιγοι αυτοι που πηραν το διπλωμα με την αξια τους αλλα τελικα δεν οδηγησαν ποτε λογω ανασφαλειας..!!! 1
Doubt Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 11 λεπτά πριν, gia_nnis είπε 2)Οδηγηση σε κατασταση εκτατης αναγκης,με αλαρμ! Το ότι συμβαίνει (σπάνια ευτυχώς) δεν σημαίνει πως προβλέπεται και στον ΚΟΚ. Μόνο ασθενοφόρα, πυροσβεστική, αστυνομία δικαιούνται να τα κάνουν αυτά. 1
NikosKallithea Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 23 λεπτά πριν, gia_nnis είπε 1)Οδηγηση σε κυκλοφοριακη συμφορηση.. 2)Οδηγηση σε κατασταση εκτατης αναγκης,με αλαρμ! Θα ελεγα και οδηγηση στην εθνικη Αυτά που γράφεις αν μη τι άλλο είναι επικίνδυνα
gia_nnis Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 31 λεπτά πριν, Doubt είπε Το ότι συμβαίνει (σπάνια ευτυχώς) δεν σημαίνει πως προβλέπεται και στον ΚΟΚ. Μόνο ασθενοφόρα, πυροσβεστική, αστυνομία δικαιούνται να τα κάνουν αυτά. 21 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Αυτά που γράφεις αν μη τι άλλο είναι επικίνδυνα Γιατι ειστε απολυτοι??? Μπορει να γινει σε μικροτερο βαθμο... Δηλαδη πως το φανταζεστε.. Με 80χλμ μεσα στην πολη και σφηνες..!!!😄 Ακομα και σε προσομοιωτή θα βοηθουσε πολυ για να δουν σε τι επιπεδο βρισκεται ο καθε εξεταζομενος...
kogba Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, gia_nnis είπε Γιατι ειστε απολυτοι??? Μπορει να γινει σε μικροτερο βαθμο... Δηλαδη πως το φανταζεστε.. Με 80χλμ μεσα στην πολη και σφηνες..!!!😄 Γιατί όταν γίνει το κακό, πολύ απλά, θα φταις. Το ίδιο συμβαίνει και με τα οχήματα έκτακτης ανάγκης, τους καταλογίζονται κάποια ελαφρυντικά και μειωμένες ποινές, αλλά και πάλι, ΦΤΑΙΝΕ. Ο νομοθέτης δεν δίνει άφεση αμαρτιών, επιτρέπει περισσότερες ελευθερίες, αλλά ανάφερει ξεκάθαρα ότι, σε περίπτωση ατυχήματος, ο οδηγός φέρει ευθύνη. Κατανοητό; Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2019 από kogba
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα