Exodia The Forbidden One Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 καθόμουνα και έβλεπα netflix και ξαφνικά βλέπω στην οθόνη να κόβει βόλτα είναι ζουζούνι στην αρχή το πέρασα για μυγάκι δεν ήταν όμως μυγάκι , από κοντά που το είδα έμοιαζε σαν μελισσούλα ή κάτι τέτοιο παρεμφερές μπορεί να κάνω και λάθος ξέρει κανείς να μου πει τι είναι
Narayan Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Για Beedrill μου φαίνεται, ας το επιβεβαιώσει και άλλος Trainer. 1
TheGrisGrisMan Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, Exodia The Forbidden One είπε καθόμουνα και έβλεπα netflix και ξαφνικά βλέπω στην οθόνη να κόβει βόλτα είναι ζουζούνι στην αρχή το πέρασα για μυγάκι δεν ήταν όμως μυγάκι , από κοντά που το είδα έμοιαζε σαν μελισσούλα ή κάτι τέτοιο παρεμφερές μπορεί να κάνω και λάθος ξέρει κανείς να μου πει τι είναι Δυστυχως δεν ξέρω τι έντομο είναι αλλά αν τυχόν χρειαστείς να σου δανεισω αυτό, πες μου... Btw: https://www.google.gr/amp/s/m.naftemporiki.gr/amp/story/398207/muga-skotonei-tis-melisses-metatrepontas-tis-se-zompi Λες;!; 😄 Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2019 από TheGrisGrisMan
Προτεινόμενες αναρτήσεις