madrivermadonus Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Καλησπέρα Θέλω αντί να αγοράσω ένα NAS και παράλληλα να αξιοποιήσω ένα εξωτερικό δίσκο usb που έχω να δω αν μπορώ να συνδεσω στο speedport του ΟΤΕ ένα ρουτερ με usb οπως αυτο https://www.e-shop.gr/netis-mw5230-3g-4g-wireless-n-300mbps-router-p-PER.617958 το οποίο να βάλω στο δίκτυό μου οχι ομως για routing αλλα απλώς ως μια δικτυακή συσκευή την οποία θα έχω για file share. Το έχει επιχειρήσει κανείς; θα έχω λέτε κάποιο πρόβλημα; Ευχαριστώ
M@dB0x Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Τα ρουτερ δεν εχουν τις δυνατοτητες που εχουν τα nas. Αν βαλεις ενα μικρο πισι ομως ειναι καλυτερο και απο νας.
achilles_g_ Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Το speedport δεν έχει USB υποδοχή για να συνδέσεις τον δίσκο;
donblunts Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, madrivermadonus είπε Καλησπέρα Θέλω αντί να αγοράσω ένα NAS και παράλληλα να αξιοποιήσω ένα εξωτερικό δίσκο usb που έχω να δω αν μπορώ να συνδεσω στο speedport του ΟΤΕ ένα ρουτερ με usb οπως αυτο https://www.e-shop.gr/netis-mw5230-3g-4g-wireless-n-300mbps-router-p-PER.617958 το οποίο να βάλω στο δίκτυό μου οχι ομως για routing αλλα απλώς ως μια δικτυακή συσκευή την οποία θα έχω για file share. Το έχει επιχειρήσει κανείς; θα έχω λέτε κάποιο πρόβλημα; Ευχαριστώ Sorry, what? Να έχεις το ρούτερ σαν μια απλή δικ. συσκευή; Αν δεν θέλεις να ρουτάρεις, ποιός ο λόγος; Τι ακριβώς θες να κάνεις; Ένα απλό share του δίσκου πάνω απ'το δίκτυο δεν σε βολεύει; Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2019 από donblunts
madrivermadonus Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, achilles_g_ είπε Το speedport δεν έχει USB υποδοχή για να συνδέσεις τον δίσκο; οχι 15 λεπτά πριν, donblunts είπε Sorry, what? Να έχεις το ρούτερ σαν μια απλή δικ. συσκευή; Αν δεν θέλεις να ρουτάρεις, ποιός ο λόγος; Τι ακριβώς θες να κάνεις; Ένα απλό share του δίσκου πάνω απ'το δίκτυο δεν σε βολεύει; απλο share θελω απλων αρχειων. εναλλακτικη ειναι να βαλω ενα παλιο pc να κανει τον file server αλλα προτιμω την αλλη λυση. μικρα σχετικα αρχεια. οχι ταινιες κτλ. Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2019 από madrivermadonus
donblunts Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 15 ώρες πριν, madrivermadonus είπε οχι απλο share θελω απλων αρχειων. εναλλακτικη ειναι να βαλω ενα παλιο pc να κανει τον file server αλλα προτιμω την αλλη λυση. μικρα σχετικα αρχεια. οχι ταινιες κτλ. Και για απλό Share αρχείων θα πάρεις ολόκληρο ρούτερ; Κάνε share τον δίσκο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα