Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Θέλω αντί να αγοράσω ένα NAS και παράλληλα να αξιοποιήσω ένα εξωτερικό δίσκο usb που έχω να δω αν μπορώ να συνδεσω στο speedport του ΟΤΕ ένα ρουτερ με usb οπως αυτο https://www.e-shop.gr/netis-mw5230-3g-4g-wireless-n-300mbps-router-p-PER.617958  το οποίο να βάλω στο δίκτυό μου οχι ομως για routing αλλα απλώς ως μια δικτυακή συσκευή την οποία θα έχω για file share.

Το έχει επιχειρήσει κανείς; θα έχω λέτε κάποιο πρόβλημα;

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Τα ρουτερ δεν εχουν τις δυνατοτητες που εχουν τα nas. Αν βαλεις ενα μικρο πισι ομως ειναι καλυτερο και απο νας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, madrivermadonus είπε

Καλησπέρα

Θέλω αντί να αγοράσω ένα NAS και παράλληλα να αξιοποιήσω ένα εξωτερικό δίσκο usb που έχω να δω αν μπορώ να συνδεσω στο speedport του ΟΤΕ ένα ρουτερ με usb οπως αυτο https://www.e-shop.gr/netis-mw5230-3g-4g-wireless-n-300mbps-router-p-PER.617958  το οποίο να βάλω στο δίκτυό μου οχι ομως για routing αλλα απλώς ως μια δικτυακή συσκευή την οποία θα έχω για file share.

Το έχει επιχειρήσει κανείς; θα έχω λέτε κάποιο πρόβλημα;

Ευχαριστώ

Sorry, what?

Να έχεις το ρούτερ σαν μια απλή δικ. συσκευή; Αν δεν θέλεις να ρουτάρεις, ποιός ο λόγος;
Τι ακριβώς θες να κάνεις;
Ένα απλό share του δίσκου πάνω απ'το δίκτυο δεν σε βολεύει;

Επεξ/σία από donblunts
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, achilles_g_ είπε

Το speedport δεν έχει USB υποδοχή για να συνδέσεις τον δίσκο; 

οχι

15 λεπτά πριν, donblunts είπε

Sorry, what?

Να έχεις το ρούτερ σαν μια απλή δικ. συσκευή; Αν δεν θέλεις να ρουτάρεις, ποιός ο λόγος;
Τι ακριβώς θες να κάνεις;
Ένα απλό share του δίσκου πάνω απ'το δίκτυο δεν σε βολεύει;

απλο share θελω απλων αρχειων.  εναλλακτικη ειναι να βαλω ενα παλιο pc να κανει τον file server αλλα προτιμω την αλλη λυση.

μικρα σχετικα αρχεια. οχι ταινιες κτλ.

Επεξ/σία από madrivermadonus
Δημοσ.
15 ώρες πριν, madrivermadonus είπε

οχι

απλο share θελω απλων αρχειων.  εναλλακτικη ειναι να βαλω ενα παλιο pc να κανει τον file server αλλα προτιμω την αλλη λυση.

μικρα σχετικα αρχεια. οχι ταινιες κτλ.

Και για απλό Share αρχείων θα πάρεις ολόκληρο ρούτερ;
Κάνε share τον δίσκο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...