jimmysss! Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 1) Το ποσό που διαθέτουμε: Ιδανικα όχι πανω απο 300€ 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): messenger, e-mail, gps and business use in general 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε:ερχομαι απο μικρο κινητο οποτε δεν θελω υπερβολες στο μεγεθος 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): Καλοδουχουμενη η αδιαβροχοποιηση και το δαχτυλικο αλλα δεν ειναι αποτρεπτικος παραγοντας αμα δεν εχει. Επισης χαμηλο SAR 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; ναι 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; αδιαφορο 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; - 😎 Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; ναι 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; Ναι 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; οχι 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Ναι 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Ελλαδα 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Οχι 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; NEW only Για να ειμαι ειλικρινης εχω κανει παραγγελια το zx2 που επαιξε σε προσφορα αλλα δεν μπορω να βρω το selling point του για αυτα τα χρηματα. g6 επισης το κοιταζα λογω χαμηλου σαρ και ois στη καμερα αλλα παλιωσε γενικα και εχει ανεβει και η τιμη του. Οποτε ακουω εσας τους ειδικους
georgerapp Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Παρε οποιο xiaomi σου πουν να σωθείς. Εαν δεν μπορείς να βρεις το selling point του xz2 στα 300! Αφου δεν εχει chip set καλο δεν εχει σταθερη rom και φουλ αναβαθμίσεις δεν εχει καλη οθονη δεν εχει ηχο δεν έχει καλο βιντεο και κάμερα δεν εχει καλή κατασκευή τι το έκλεισες και το στερησες απο καποιον αλλο που δε ξέρει και θα το έπαιρνε; Καλύτερα ενα s8 στα 350 που τα αξίζει ολα η το poco απο skroutzaδικο. Πολύ μπροστά και τα 2. Μη παραλάβεις το sony!!!!!!!!!
mameloukos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 σκουπιδι το xz2 . Αν δεν το θες στειλε μου μνμ να το παραλαβω εγω για δωρο σε εναν φιλο που δεν τον παω! (δεν κανω πλακα αν δεν θες το xz2 το θελω εγω) 1
georgerapp Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Μη κανεις το λαθος αδελφε μου και εσύ! Καλύτερα με κουπονακι κατι με γκλομπαλ τσινα γκαλακτικα χαιπερ rom να βρεις την υγεία σου κατευθείαν εισαγωγή απο κινα! 1
jimmysss! Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Θα απαντήσει κάποιος σοβαρά? Σε διάφορα reviews βλέπω ότι η κάμερα είναι χειρότερη από τους ανταγωνιστές του . Επίσης δεν έχει ois και 4 gb ram . Τώρα ειδικός δεν είμαι και για αυτό ρώτησα . Εξυπνάδες ξέρω μα πετάω και έξω αλλά δεν ήταν αυτός ο σκοπός του topic . 1
georgerapp Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Οχι φιλε μου μια χαρα ειναι η συσκευή και πολυ δυνατή σίγουρα σε ολα. Από κάμερα ειναι μια χαρά σε αυτά τα λεφτά με πολυ καλο βίντεο,οσο για την ram ποτε σου μη δωσεις σημασία ουτε να ασχοληθείς. Για εναν λογο θα πήγαινες στο poco,το gaming καθως η μπαταρία η μεγάλη κανει ταμαμ για αυτο τον λόγο. Οχι οτι εδω δε θα εχεις αυτονομια μιας ημέρας εύκολα. Αν το παραλάβεις ρώτα να σου πω κανενα 2 tips να βγαζεις φωτογραφίες. Την ημέρα ειναι τέλειο το βραδυ στο αυτοματο ειναι λιγο πισω απο τον ανταγωνισμό στα κινητά 1ης γραμμής. Αλλα εαν δεν εχεις καλη αποψη και μεσα σου λεει κατι οτι δε θα σου κανει υπάρχει περίπτωση ποτε να μη το συμπαθήσεις. 1
jimmysss! Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Από s8 πχ είναι καλύτερο ?με νοιάζει να το κρατήσω αρκετό καιρό το κινητό για αυτό και το ψυριζω
georgerapp Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Φυσικά,σε ταχύτητα αναβαθμίσεις ηχο και κατ επέκταση αντοχη στον χρόνο. Το s8 εχει και καλά καλύτερη οθονη λογο amoled εγω προσωπικά δε καταλαβαινω στα μάτια μου. Διοτι εχει ενα πολύ καλο hdr ips πανελ πολυ καλο μαύρο αντίθεση κ.α. Για την κάμερα τα θεωρώ καπου το ενα καπου το αλλο γιατι και το s8 ηταν top και είναι. Αλλα αυτο ειναι ο διπλανος του s9 γιατι να πας σε πιο παλιό και ακριβό. Πολύ καλο και το xiaomi mi mix2s σε ολα και αυτό. Αλλα θα πήγαινα sony απο κοτσοβολο εγω. 1
jimmysss! Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δυστυχώς ήταν εκθεσιακό οπότε άκυρο και το Sony . Άλλες προτάσεις ?
saruman123 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 19/3/2019 στις 10:05 ΜΜ, jimmysss! είπε 1) Το ποσό που διαθέτουμε: Ιδανικα όχι πανω απο 300€ 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): messenger, e-mail, gps and business use in general 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε:ερχομαι απο μικρο κινητο οποτε δεν θελω υπερβολες στο μεγεθος 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): Καλοδουχουμενη η αδιαβροχοποιηση και το δαχτυλικο αλλα δεν ειναι αποτρεπτικος παραγοντας αμα δεν εχει. Επισης χαμηλο SAR 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; ναι 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; αδιαφορο 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; - 😎 Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; ναι 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; Ναι 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; οχι 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Ναι 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Ελλαδα 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Οχι 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; NEW only Για να ειμαι ειλικρινης εχω κανει παραγγελια το zx2 που επαιξε σε προσφορα αλλα δεν μπορω να βρω το selling point του για αυτα τα χρηματα. g6 επισης το κοιταζα λογω χαμηλου σαρ και ois στη καμερα αλλα παλιωσε γενικα και εχει ανεβει και η τιμη του. Οποτε ακουω εσας τους ειδικους Δες το Galaxy A9 . Μόνο που δεν είναι αδιάβροχο αλλά έχει μεγάλη μπαταρία και με Snap επεξεργαστή(το λέω γιατί συνήθως χρησιμοποιεί Exynos). https://www.bestprice.gr/item/2155430163/samsung-galaxy-a9-2018-6gb-128gb-dual.html Πήγαινε δες το και από κοντά σε κάποια μεγάλη αλυσίδα. Και σε μικρες διαστάσεις το Nokia 8(αδιάβροχο IP54). https://www.bestprice.gr/item/2155135877/nokia-8-64gb.html Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2019 από saruman123
jimmysss! Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 9 ώρες πριν, saruman123 είπε Δες το Galaxy A9 . Μόνο που δεν είναι αδιάβροχο αλλά έχει μεγάλη μπαταρία και με Snap επεξεργαστή(το λέω γιατί συνήθως χρησιμοποιεί Exynos). Samsung Galaxy A9 2018 6GB 128GB Dual (297,00€ σε 48 καταστήματα) Πήγαινε δες το και από κοντά σε κάποια μεγάλη αλυσίδα. Και σε μικρες διαστάσεις το Nokia 8(αδιάβροχο IP54). Nokia 8 64GB (275,33€ σε 4 καταστήματα) Α9 δε διαβάζω καλά σχόλια στο νετ. Είναι δύσκολη αυτή η κατηγορία τιμής ή μου φαίνεται?
saruman123 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 6 λεπτά πριν, jimmysss! είπε Α9 δε διαβάζω καλά σχόλια στο νετ. Είναι δύσκολη αυτή η κατηγορία τιμής ή μου φαίνεται? Όλες οι κατηγορίες είναι δύσκολες. Μόνο αυτοί που διαθέτουν 500+ δεν έχουν θέμα 😀 Αν νομίζεις ότι δεν είναι καλό το A9 τότε κοιτάς το Nokia 8 και αυτό μια καλή επιλογή με τα θετικά και τα αρνητικά του.
life is music Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, jimmysss! είπε Α9 δε διαβάζω καλά σχόλια στο νετ. Είναι δύσκολη αυτή η κατηγορία τιμής ή μου φαίνεται? Σε αυτά τα λεφτά μπορείς να δεις και το xiaomi mi a2 , η το nokia 7 plus
jimmysss! Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Καλησπέρα παιδια ηρθε η ωρα να παρω κινητο στον αδερφο μου οποτε εχουμε πανω κατω τα ιδια κριτηρια(ισως και λιγο πιο flexible). τι εχετε να προτεινετε; Εχω δει το mi8 σαν μια προταση μεσα στο budget που εχει και OIS αλλα δεν μπορω να πω οτι εχω ολοκληρωμενη εικονα
saruman123 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 10 λεπτά πριν, jimmysss! είπε Καλησπέρα παιδια ηρθε η ωρα να παρω κινητο στον αδερφο μου οποτε εχουμε πανω κατω τα ιδια κριτηρια(ισως και λιγο πιο flexible). τι εχετε να προτεινετε; Εχω δει το mi8 σαν μια προταση μεσα στο budget που εχει και OIS αλλα δεν μπορω να πω οτι εχω ολοκληρωμενη εικονα Εσύ τι πήρες τελικά? Mi8 καλή επιλογή αλλά δεν είναι αδιάβροχο χωρίς επίσημη εγγύηση(από Σκρουτζάδικο) το Sar(0.70/166) χωρίς θύρα ακουστικών, χωρίς ραδιόφωνο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα