greengr21 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Πως καταφερε η ΔΕΗ να μειωσει το χρεος 1,2δις σε 3 χρονια σε τετοιο κλιμα?απο 4,8 σε 3,6?πληρωσανε κανα ομολογο? Παντως εχουν σφιξει τα πραγματα για να παιρνουν τετοια μετρα προ εκλογων...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 2 minutes ago, greengr21 said: Παντως εχουν σφιξει τα πραγματα για να παιρνουν τετοια μετρα προ εκλογων... Ε μα...
eidikos33 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 εχει παρει εντολη η δεη να παραμεινει το 51% των πελατων το υπολοιπο να παει στους και καλα ανταγωνιστες τους δινει στην ουσια ετοιμη πελατεια 1
john_petrucci7 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Η ειστε τοσο αφελείς η δεν ξερετε βασικα πραγματα περι κεφαλαιου. Πως γινεται ο Χ εναλλακτικος παροχος να πουλαει φτηνοτερα απ αυτον που το παραγει??δηλαδη δινει η δεη για λ.χ τη μοναδα 1€ (που την παραγει ξαναλεω)την αγοραζει 1,20€ ο εναλλακτικός και τη δινει στον καταναλωτη 0,9€ και ειναι κερδισμενος?ασε που εχουν γινει ηδη χοντρα θεματα μ αυτους, ασε που η δεη δεν κανει διακοπη για χαβαλε μεσα στο χειμωνα και πολλα αλλα που δεν τα θελετε αμα γινει ιδιωτικη. Ασε που αμα βαλεις νυχτερινο μια η αλλη ειναι. Και οσο για το θεμα δημοσιο θυμηθειτε με το νερο τι εγινε σε αλλη χωρα και τωρα τρεχουν. Βασικη οικονομια ειναι Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2019 από john_petrucci7 ... 3
adsl2+ Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Άμα η ΔΕΗ απαξιωθεί θα πάθουμε ότι πάθαμε με τους εναλλακτικούς της τηλεφωνίας που αυξάνουν τις τιμές καθ εξάμηνο 4
papoys1 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Θεωρώ ότι ο Έλληνας έπαψε να πιστεύει στο "όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα και μικρό καλάθι" και φυσικά αναφέρομαι στους εναλλακτικούς. Όπως θα έχετε καταλάβει γενικά είμαι από αυτούς που το ψάχνω στο θέμα της οικονομίας αλλά ποτέ δεν σκέφτηκα να φύγω από τη ΔΕΗ.Βέβαια σε αυτό συνηγορεί και στο ότι δεν κάνω μεγάλες καταναλώσεις και όπως έχω διαβάσει αυτοί τίποτε δεν γλυτώνουν αλλά συνήθως πληρώνουν και παραπάνω στον ιδιώτη. Τώρα αν τελικά πληρώσω και σε κάποιους λογαριασμούς 4-5 ευρώ παραπάνω από όσα θα πλήρωνα στον πάροχο σκέφτομαι πως επειδή κάποτε βρέθηκε και μέλος της οικογένειάς μου, η ΔΕΗ θα μπορέσει να δώσει και ένα κοινωνικό τιμολόγιο ή να μην κόψει αμέσως το ρεύμα στον άλλο που δεν έχει να πληρώσει αυτό το λογαριασμό σήμερα. Ο άλλος τα δίνει στο φανάρι σε αυτούς που απλώνουν το χέρι εγώ τα δίνω πάλι σε κάποιους που έχουν ανάγκη με άλλο τρόπο. Και το τελευταίο με πονηρεύει στο πως μπορεί να αγοράζει ο άλλος ρεύμα 1 ευρώ από τη ΔΕΗ και να το πουλάει 99 λεπτά.Δεν γίνεται ρε παιδιά.Κάτι δεν μου λέει.Και πιστεύω δεν μου λέει ότι τις ζημιές τις καλύπτει με δάνεια από τις Τράπεζες τα οποία σύντομα θα κληθούμε εμείς να πληρώσουμε όπως έχει γίνει με τόσα και τόσα άλλα. 5
john_petrucci7 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 3 λεπτά πριν, papoys1 είπε Θεωρώ ότι ο Έλληνας έπαψε να πιστεύει στο "όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα και μικρό καλάθι" και φυσικά αναφέρομαι στους εναλλακτικούς. Όπως θα έχετε καταλάβει γενικά είμαι από αυτούς που το ψάχνω στο θέμα της οικονομίας αλλά ποτέ δεν σκέφτηκα να φύγω από τη ΔΕΗ.Βέβαια σε αυτό συνηγορεί και στο ότι δεν κάνω μεγάλες καταναλώσεις και όπως έχω διαβάσει αυτοί τίποτε δεν γλυτώνουν αλλά συνήθως πληρώνουν και παραπάνω στον ιδιώτη. Τώρα αν τελικά πληρώσω και σε κάποιους λογαριασμούς 4-5 ευρώ παραπάνω από όσα θα πλήρωνα στον πάροχο σκέφτομαι πως επειδή κάποτε βρέθηκε και μέλος της οικογένειάς μου, η ΔΕΗ θα μπορέσει να δώσει και ένα κοινωνικό τιμολόγιο ή να μην κόψει αμέσως το ρεύμα στον άλλο που δεν έχει να πληρώσει αυτό το λογαριασμό σήμερα. Ο άλλος τα δίνει στο φανάρι σε αυτούς που απλώνουν το χέρι εγώ τα δίνω πάλι σε κάποιους που έχουν ανάγκη με άλλο τρόπο. Και το τελευταίο με πονηρεύει στο πως μπορεί να αγοράζει ο άλλος ρεύμα 1 ευρώ από τη ΔΕΗ και να το πουλάει 99 λεπτά.Δεν γίνεται ρε παιδιά.Κάτι δεν μου λέει.Και πιστεύω δεν μου λέει ότι τις ζημιές τις καλύπτει με δάνεια από τις Τράπεζες τα οποία σύντομα θα κληθούμε εμείς να πληρώσουμε όπως έχει γίνει με τόσα και τόσα άλλα. Το τελευταιο ειναι ακομα ενα πολυ καλο σκεπτικο φιλτατε ποιος θα πληρωσει τα σπασμενα (αλλα και ποιοι ειναι πισω απο τους εναλλακτικους, παλι οι ιδιοι γνωστοι επιχειρηματιες) 2
adsl2+ Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 5 λεπτά πριν, papoys1 είπε Θεωρώ ότι ο Έλληνας έπαψε να πιστεύει στο "όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα και μικρό καλάθι" και φυσικά αναφέρομαι στους εναλλακτικούς. Όπως θα έχετε καταλάβει γενικά είμαι από αυτούς που το ψάχνω στο θέμα της οικονομίας αλλά ποτέ δεν σκέφτηκα να φύγω από τη ΔΕΗ.Βέβαια σε αυτό συνηγορεί και στο ότι δεν κάνω μεγάλες καταναλώσεις και όπως έχω διαβάσει αυτοί τίποτε δεν γλυτώνουν αλλά συνήθως πληρώνουν και παραπάνω στον ιδιώτη. Τώρα αν τελικά πληρώσω και σε κάποιους λογαριασμούς 4-5 ευρώ παραπάνω από όσα θα πλήρωνα στον πάροχο σκέφτομαι πως επειδή κάποτε βρέθηκε και μέλος της οικογένειάς μου, η ΔΕΗ θα μπορέσει να δώσει και ένα κοινωνικό τιμολόγιο ή να μην κόψει αμέσως το ρεύμα στον άλλο που δεν έχει να πληρώσει αυτό το λογαριασμό σήμερα. Ο άλλος τα δίνει στο φανάρι σε αυτούς που απλώνουν το χέρι εγώ τα δίνω πάλι σε κάποιους που έχουν ανάγκη με άλλο τρόπο. Και το τελευταίο με πονηρεύει στο πως μπορεί να αγοράζει ο άλλος ρεύμα 1 ευρώ από τη ΔΕΗ και να το πουλάει 99 λεπτά.Δεν γίνεται ρε παιδιά.Κάτι δεν μου λέει.Και πιστεύω δεν μου λέει ότι τις ζημιές τις καλύπτει με δάνεια από τις Τράπεζες τα οποία σύντομα θα κληθούμε εμείς να πληρώσουμε όπως έχει γίνει με τόσα και τόσα άλλα. Συμφωνώ σε ότι λες 1
papoys1 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 9 λεπτά πριν, john_petrucci7 είπε Το τελευταιο ειναι ακομα ενα πολυ καλο σκεπτικο φιλτατε ποιος θα πληρωσει τα σπασμενα (αλλα και ποιοι ειναι πισω απο τους εναλλακτικους, παλι οι ιδιοι γνωστοι επιχειρηματιες) Τώρα όμως είναι μεγάλα ονόματα όπως μας λένε και όχι σαν εκείνους τους λελέδες παλιά που ήταν αχυράνθρωποι και βλέπουμε τώρα ποιοι ήταν από πίσω και με χίλια δυο τερτίπια πάνε να τους βγάλουν από μέσα. Είναι όμως τώρα μεγάλα ανόματα ή δεν μας λένε και πάλι ως συνήθως την αλήθεια και είναι πάλι κάποιοι αχυράνθρωποι που κρύβονται πίσω από το μανδύα μεγάλων ονομάτων και θα τους μάθουμε όταν έρθει η ώρα της πληρωμής;;;;;; 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Τιποτα δεν είναι τυχαιο !!! Ο δρομος ανοιχτος για οποιον θελει να φυγει και αυτό επιδιωκουν!!! Εντολες ενωθεν !! Η συνεχεια μονο καλη δεν θα είναι . Σου πετανε μια βλακεια ότι θα εχεις 5% λιγοτερη εκπτωση που είναι μονο στην τιμη της κιλοβατώρας και όχι στο συνολο που σημαινει λιγα ευρω τον μηνα για να φυγεια από ΔΕΗ και μετα ..... Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2019 από Γιάννης Platano 3
vagos789 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 5 ώρες πριν, john_petrucci7 είπε Η ειστε τοσο αφελείς η δεν ξερετε βασικα πραγματα περι κεφαλαιου. Πως γινεται ο Χ εναλλακτικος παροχος να πουλαει φτηνοτερα απ αυτον που το παραγει?? Απλο, ο Χ εναλλακτικος παροχος δεν παραγει με μια στρατια συνδικαλΗστες και φουλ ρυπογονο καυσιμο που πληρωνει πεναλτυ για CO2 4
Ather Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 25 λεπτά πριν, vagos789 είπε Απλο, ο Χ εναλλακτικος παροχος δεν παραγει με μια στρατια συνδικαλΗστες και φουλ ρυπογονο καυσιμο που πληρωνει πεναλτυ για CO2 Τρόποι υπάρχουν πολλοί. Μπορείς να φοροδιαφεύγεις πχ. Δοκιμασμένο. 1
vagos789 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 36 λεπτά πριν, Ather είπε Τρόποι υπάρχουν πολλοί. Μπορείς να φοροδιαφεύγεις πχ. Δοκιμασμένο. Μπορεις αλλα θα καταληξεις φυλακη,δοκιμασμενο Αντιθετα αν εισαι η ΔΕΗ απλα θα αυξησεις τα τιμολογια 1
vasilllis Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 12 ώρες πριν, christakos07 είπε Κοίτα να δεις που στα κόστη πιθανώς συμπεριλαμβάνονται και οι επενδύσεις σε νέες μονάδες παραγωγής. Λογικά το σενάριο θυμίζει ΟΣΕ. Ο ΟΣΕ ήταν ελλειμματικός, αλλά στο έλλειμμα συμπεριλαμβανόταν και το κόστος για τη συντήρηση και ανάπτυξη δικτύου. Οι επενδυσεις δεν ειναι εξοδα μιας εταιριας? 7 ώρες πριν, john_petrucci7 είπε Η ειστε τοσο αφελείς η δεν ξερετε βασικα πραγματα περι κεφαλαιου. Πως γινεται ο Χ εναλλακτικος παροχος να πουλαει φτηνοτερα απ αυτον που το παραγει??δηλαδη δινει η δεη για λ.χ τη μοναδα 1€ (που την παραγει ξαναλεω)την αγοραζει 1,20€ ο εναλλακτικός και τη δινει στον καταναλωτη 0,9€ και ειναι κερδισμενος?ασε που εχουν γινει ηδη χοντρα θεματα μ αυτους, ασε που η δεη δεν κανει διακοπη για χαβαλε μεσα στο χειμωνα και πολλα αλλα που δεν τα θελετε αμα γινει ιδιωτικη. Ασε που αμα βαλεις νυχτερινο μια η αλλη ειναι. Και οσο για το θεμα δημοσιο θυμηθειτε με το νερο τι εγινε σε αλλη χωρα και τωρα τρεχουν. Βασικη οικονομια ειναι Ποιος σου ειπε εσενα οτι οι υπολοιποι δεν παραγουν?Παραθετεις καποια στοιχεια αν θες.Διαφωνω σε ολα οσα αναφερεις.η την θελουμε εταιρια με κερδη δωρα bonus κλπ(ετσι οπως την εχουνε κανει) ή να ειναι κοινοφελης οργανισμος(οπως την χορηγουνε τοσα χρονια) να τρωει ο καθενας. 4 ώρες πριν, papoys1 είπε Θεωρώ ότι ο Έλληνας έπαψε να πιστεύει στο "όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα και μικρό καλάθι" και φυσικά αναφέρομαι στους εναλλακτικούς. Όπως θα έχετε καταλάβει γενικά είμαι από αυτούς που το ψάχνω στο θέμα της οικονομίας αλλά ποτέ δεν σκέφτηκα να φύγω από τη ΔΕΗ.Βέβαια σε αυτό συνηγορεί και στο ότι δεν κάνω μεγάλες καταναλώσεις και όπως έχω διαβάσει αυτοί τίποτε δεν γλυτώνουν αλλά συνήθως πληρώνουν και παραπάνω στον ιδιώτη. Τώρα αν τελικά πληρώσω και σε κάποιους λογαριασμούς 4-5 ευρώ παραπάνω από όσα θα πλήρωνα στον πάροχο σκέφτομαι πως επειδή κάποτε βρέθηκε και μέλος της οικογένειάς μου, η ΔΕΗ θα μπορέσει να δώσει και ένα κοινωνικό τιμολόγιο ή να μην κόψει αμέσως το ρεύμα στον άλλο που δεν έχει να πληρώσει αυτό το λογαριασμό σήμερα. Ο άλλος τα δίνει στο φανάρι σε αυτούς που απλώνουν το χέρι εγώ τα δίνω πάλι σε κάποιους που έχουν ανάγκη με άλλο τρόπο. Και το τελευταίο με πονηρεύει στο πως μπορεί να αγοράζει ο άλλος ρεύμα 1 ευρώ από τη ΔΕΗ και να το πουλάει 99 λεπτά.Δεν γίνεται ρε παιδιά.Κάτι δεν μου λέει.Και πιστεύω δεν μου λέει ότι τις ζημιές τις καλύπτει με δάνεια από τις Τράπεζες τα οποία σύντομα θα κληθούμε εμείς να πληρώσουμε όπως έχει γίνει με τόσα και τόσα άλλα. Υπαρχει καποιο site σχετικο με ποσο θα πληρωνεις το ρευμα σε διαφορους παροχους σε σχεση με την καταναλωση που εχεις. 1
darkmatinee Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Αυτή η φημολογία ότι οι εναλλακτικοί χρεώνουν λιγότερα την κιλοβατώρα από την τιμή που αγοράζουν από που προκύπτει; Υπάρχουν κάποιες πηγές;
Προτεινόμενες αναρτήσεις