fytotech Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Ενδιαφέροντες τίτλοι. Δεν ξέρω αν είναι αρκετοί.
mansa2k Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Επόμενη στάση για το stadia θα είναι τα vga αφού ο Phil Harrison (Vice President and General Manager for Stadia) έγινε μέλος (μεταξύ άλλων) του advisory board της παρουσίασης. Επομένως είναι πιθανόν, όπως πέρυσι η παρουσίαση περιστρεφόταν γύρω από το νεοσύστατο Epic Store, έτσι φέτος θα έχει το Stadia την προβολή του. Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2019 από mansa2k
Sir_Teraflop Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Πολύ θετικά τα σχόλια και tweets που διαβάζω για το Stadia και το performance του (όσον αφορά το latency) ακόμα και σε fighting games όπως το MK11, από την Gamescom. Το messaging τους όμως με την Connect (a.k.a. Direct) είναι Γ.Τ.Π. και είμαι ευγενικότατος. Αντί να περάσουν ένα σύγχρονο μήνυμα αντιγράφουν στεγνά και κυριότερα "κακά". Oh well. Πήρε είδηση κανείς κάτι που να δείχνει κάποιο συγκριτικό πλεονέκτημα των εκδόσεων των Games στο Stadia όσον αφορά το performance? Γιατί έχω μείνει με την πικρή γεύση της παρουσίασης που έκανε stutter σε VDSL 100 Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2019 από Sir_Teraflop
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Εγώ εύχομαι να πάει άπατη η κονσόλα. 1 1
Sir_Teraflop Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 3 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Εγώ εύχομαι να πάει άπατη η κονσόλα. Λόγω Google ή λόγω concept?
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Λόγω concept. Ελπίζω να φάει χοντρό ξύλο απ' τα PS5/Xbox Scarlett. 3
Sir_Teraflop Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Μα εγώ ξέρω ότι αν σηκώσει 2 instances με Vega 56 θα σκίζει και την 3080ti!! /S 2 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Λόγω concept. Ελπίζω να φάει χοντρό ξύλο απ' τα PS5/Xbox Scarlett. Βάλε και τα PC στην εξίσωση... 1
svartevarg Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Στις 21/8/2019 στις 7:37 ΜΜ, Psycho_Warhead είπε Εγώ εύχομαι να πάει άπατη η κονσόλα. Στις 21/8/2019 στις 7:42 ΜΜ, Psycho_Warhead είπε Λόγω concept. Ελπίζω να φάει χοντρό ξύλο απ' τα PS5/Xbox Scarlett. Στις 21/8/2019 στις 7:44 ΜΜ, Sir_Teraflop είπε Μα εγώ ξέρω ότι αν σηκώσει 2 instances με Vega 56 θα σκίζει και την 3080ti!! Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου /S Βάλε και τα PC στην εξίσωση... Θεωρώ ότι δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι για game streaming. Όχι εμείς οι gamer, αλλά οι εταιρίες που κάνουν συνέχεια hype και στο τέλος μας δίνουν ένα υποδεέστερο προϊόν από άποψη πραγματικής εμπειρίας χρήσης.
KilliK Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 περιεργα πραματα. το IGN στο πανω βιντεο που γυριστηκε στην gamescom, ελεγε οτι η εμπερια του Stadia στο Doom ηταν εξαιρετικη, με σχεδον μηδενικο lag. ενω το XCloud με το Halo 5 που ηταν σε αλλο booth, σερνοταν. οι τυποι του Gaming Insider ομως λενε οτι στο ιδιο booth στην gamescom, o δικος τους ανταποκριτης πεθανε 5 φορες στο Doom λογω lag.
Inside X Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Θέμα χρόνου για την Google και το Stadia να δώσει καλύτερη εμπειρία gaming, ακόμα και από το σύστημα που έχουμε στο σαλόνι: Αναφορά σε κείμενο “Ultimately, we think in a year or two we’ll have games that are running faster and feel more responsive in the cloud than they do locally,” Bakar says to Edge, “regardless of how powerful the local machine is.” Αστείο μεν σαν σχόλιο αν το δεις @ face value, αλλά βασίζονται υποτίθεται στο ML (Machine Learning) υποθέτω, που θα προβλέπει την αντίδραση του παίκτη ή κάτι τέτοιο, ώστε όχι μόνο να νικήσουν το input/response lag όταν παίζεις σε κανονικό hardware, αλλά πάνε και για negative latency! Τώρα δεν ξέρω αν αυτό είναι interview από το Cern και το πως θα το κατορθώσει, αλλά είναι αυτό που ισχυρίζονται! Πλήρες άρθρο/interview ενός εκ των "top Google Streaming Engineer": https://www.pcgamesn.com/stadia/negative-latency-prediction?fbclid=IwAR1xWXvjUWCd45skllij8Mrnfq-qSBjBUSI1NWk4HYtNZL_XvBAmzn2ehPg
xavier Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 δεν εχουν την υπολογιστικη δυναμη να προβλεψουν τα παντα...
KilliK Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 τους μαγεψε. θελανε να προλαβουν την πρεμιερα των next gen consoles, και βγαλανε ημιτελη υπηρεσια με ελαχιστα, παλια παιχνιδια και πολλα features να λειπουν. 1
ADHD Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Στις 21/8/2019 στις 7:42 ΜΜ, Psycho_Warhead είπε Λόγω concept. Ελπίζω να φάει χοντρό ξύλο απ' τα PS5/Xbox Scarlett. Εμενα μου αρεσει το concept, τα single player AAA στο stadia που ετσι και αλλιως delayed παιζουν (βλεπε rdr2), χωρις ολο αυτο που περνανε οι pc gamers σε καθε unoptimized προβληματικο release (βλεπε rdr2 παλι :P) και εχεις το pc αποκλειστικα για multiplayer/competitive. Θα ηταν καλη λυση σαν επιλογη αν υλοποιηθεί σωστα.
sotirisl Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 εγώ πάντως που το είχα προ-παραγγείλει το ακύρωσα πριν από λίγο... (Υ.Γ. μένω Αγγλία)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα