Προς το περιεχόμενο

Google Stadia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, fytotech είπε

Προσωπικά, έχει αρχίσει και με ψήνει όλο και περισσότερο η ιδέα. Έχω 50άρα VDSL, οπότε θα είμαι καλά πιστεύω.

Αν είναι η τιμή σε λογικά πλαίσια, θα είναι Day-1 αγορά. 

μια χαρά θα είσαι. Εδώ με τις απλές adsl πριν κάτι χρόνια που είχα δοκιμάσει το onlive τα game έτρεχαν μια χαρά. Δεν θα τρέχουν σήμερα μετά από τόσο τεχνολογικά βήμετα κυρίως στην μετάδοση δεδομένων?

• Απαντ. 188
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, Sir_Teraflop είπε

Πληροφοριακά η Ελλάδα δεν είναι στα launch countries σύμφωνα με το επίσημο site της Google.

και να μην είναι δεν τρέχει τίποτα. Ας είναι καλά το vpn 

Δημοσ.
Στις 4/6/2019 στις 6:25 ΜΜ, chek2fire είπε

και να μην είναι δεν τρέχει τίποτα. Ας είναι καλά το vpn 

Ναι αλλά με VPN θα έχεις και υψηλότερο ping και χαμηλότερη ταχύτητα 

Δημοσ.

Λίγο πριν την παρουσίαση του Google Stadia στην Ε3, βγήκαν οι παρακάτω διαρροές:

• Το Google Stadia θα κυκλοφορήσει το Νοέμβριο σε 14 χώρες
  • Θα γίνει διαθέσιμο το Founder’s Edition με το τέλος της παρουσίασης το οποίο θα κοστίζει 169$ και θα περιέχει τον μοχλό, ένα Chromecast Ultra (6 εκ. περίπου σε μήκος), το Destiny 2 και 3 μήνες συνδρομή για την υπηρεσία
  • Το Stadia θα λειτουργεί ως συνδρομή μόνο στην αρχή. Το Stadia Pro θα κοστίζει 11.99$ τον μήνα και θα περιλαμβάνει streaming 4K/60fps. Σε αυτή την συνδρομή θα περιέχονται μόνο οι πρώτοι (παλιοί) τίτλοι του Stadia και για κάθε καινούργιο τίτλο ο χρήστης θα πρέπει να δώσει περισσότερα χρήματα για να τον αγοράσει πρώτα.
  • Μια νέα συνδρομή θα ανακοινωθεί για το 2020 και θα είναι εντελώς δωρεάν προς τους χρήστες. Αυτή θα περιλαμβάνει streaming σε 1080p αλλά δεν θα περιέχει την πληθώρα τίτλων της Pro συνδρομής.
  • 10mbps ταχύτητα download και 1mbps ταχύτητα upload είναι οι ελάχιστες ταχύτητες που θα υποστηρίζονται με τα 35mbps download να είναι αυτά που θα χαρίζουν άνετο streaming σε 4Κ.
  • Οι χρήστες που θα αγοράσουν το Stadia θα χρειαστούν απαραίτητα το Chromecast για να τρέξουν τα παιχνίδια με την υποστήριξη σε οποιαδήποτε συσκευή “τρέχει” Chrome να έρχεται το 2020.
  • Κάποια από τα παιχνίδια που θα δούμε στο Google Stadia είναι τα Destiny 2, Assassin’s Creed Odyssey, Division 2, DOOM καθώς και τα 3 παιχνίδια Tomb Raider.
  • Το line-up για το release της υπηρεσίας θα περιέχει 31 τίτλους.
  • Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αν θες να παιξεις σε 1080p, με το απλο chromecast εισαι ενταξει? αμα ειναι τσαμπα,  καλως να ερθει... 😎

το χειριστηριο ειναι απαραίτητο ή μπορεις να χρησιμοποιήσεις κανα dualshock?

Επεξ/σία από xavier
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, xavier είπε

αν θες να παιξεις σε 1080p, με το απλο chromecast εισαι ενταξει? αμα ειναι τσαμπα,  καλως να ερθει... 😎

το χειριστηριο ειναι απαραίτητο ή μπορεις να χρησιμοποιήσεις κανα dualshock?

Στην αρχική παρουσίαση του concept μιλούσαν για proprietary controller το οποίο θα συνδεόταν με το router κι οχι με το Chromecast ή την tv

Αν δεν έχει αλλάξει το concept τότε δεν θα συνδέεται το DS4 ή X1 controller

Δημοσ.

Το Stadia δεν είναι το αντίστοιχο Netflix. 

Πληρώνεις τη μηνιαία συνδρομή, αλλά πρέπει να αγοράσεις επιπρόσθετα και τα games. 

Από ότι βλέπω στο επίσημο site της Google, μόνο το Destiny 2 είναι δωρεάν. Τους υπόλοιπους τίτλους πρέπει να τους αγοράσεις... 

• Like 1
Δημοσ.

Ακριβώς. Είμαι σίγουρος ότι οι περισσότεροι που σχολιάζουν στο αντίστοιχο νήμα στα νέα δεν έχουν καν καταλάβει τι είναι η συγκεκριμένη υπηρεσία. Απλά τσακώνονται για τις ταχύτητες στην Ελλάδα. 

Anyway. Εγώ πιστεύω ότι θα δούμε πιο ωραία πράγματα από την Microsoft και η Google της στρώνει το χαλί.

• Like 2
Δημοσ.

Ουσιαστικά ο πελάτης πληρώνει την πρόσβαση στην υπηρεσία για 4Κ περιεχόμενο ενώ μετέπειτα θα είναι δωρεάν αναπαραγωγή μέχρι 1080p. Από και πέρα το περιεχόμενο θα είναι στις ίδιες τιμές με αυτές που γνωρίζουμε και από άλλες πλατφόρμες. Ουσιαστικά πρόκειται για μια υπηρεσία που προσφέρει άμεση και εναλλακτική πρόσβαση μέσω διαφόρων συσκευών χωρίς κάποιο hardware (εκτός από τις τηλεοράσεις που απαιτείται το chromecast) οι οποίες αναγκαστικά πρέπει να είναι συνδεδεμένες στο διαδίκτυο. 

H google απλά τρέχει να προλάβει τις εξελίξεις και το μειονέκτημα τους (που είναι γνωστό εξαρχής) είναι πως δεν έχουν κάτι ιδιαίτερο ως αποκλειστικότητα-ες να ξεχωρίζουν. Όπως και να έχει θεωρώ πως έγραψαν ιστορία σήμερα ασχέτως αν θα είναι πετυχημένη υπηρεσία ή όχι για αυτούς. Σίγουρα έχουμε πολλά να δούμε ακόμα πάνω σε αυτό το κομμάτι γενικότερα με την MS να ακολουθεί. 

Δημοσ.

Το netflix του gaming το Google Stadia. Υπαρχει παντως εντονη ταση για streaming υπηρεσιες απο ολες τις εταιριες του  χωρου

Προσωπικα ειμαι στους συντηριτικους του gaming,ας δοκιμαστει στο εξωτερικο να δουμε τι και πως και βλεπουμε οταν ερθει Ελλαδα.

8 λεπτά πριν, mansa2k είπε

Ουσιαστικά ο πελάτης πληρώνει την πρόσβαση στην υπηρεσία για 4Κ περιεχόμενο ενώ μετέπειτα θα είναι δωρεάν αναπαραγωγή μέχρι 1080p. Από και πέρα το περιεχόμενο θα είναι στις ίδιες τιμές με αυτές που γνωρίζουμε και από άλλες πλατφόρμες. Ουσιαστικά πρόκειται για μια υπηρεσία που προσφέρει άμεση και εναλλακτική πρόσβαση μέσω διαφόρων συσκευών χωρίς κάποιο hardware (εκτός από τις τηλεοράσεις που απαιτείται το chromecast) οι οποίες αναγκαστικά πρέπει να είναι συνδεδεμένες στο διαδίκτυο. 

H google απλά τρέχει να προλάβει τις εξελίξεις και το μειονέκτημα τους (που είναι γνωστό εξαρχής) είναι πως δεν έχουν κάτι ιδιαίτερο ως αποκλειστικότητα-ες να ξεχωρίζουν. Όπως και να έχει θεωρώ πως έγραψαν ιστορία σήμερα ασχέτως αν θα είναι πετυχημένη υπηρεσία ή όχι για αυτούς. Σίγουρα έχουμε πολλά να δούμε ακόμα πάνω σε αυτό το κομμάτι γενικότερα με την MS να ακολουθεί. 

Μολις εμεινες μεταξεταστεος στο μαθημα της ιστοριας(του gaming) 

https://en.wikipedia.org/wiki/OnLive

Δημοσ.

Ας δουμε και την προταση της microsoft, αλλα αυτο το πραγμα εγραφα τοσσο καιρο, οτι απο τη στιγμη που μιλαμε για νεα παιχνιδια, δε γινεται να μιλαμε για συνδρομητικη τιμολογηση τυπου νετφλιξ...

Δημοσ.

Προσωπικά πιστεύω πως ταιριάζει σε πολλούς αυτή η υπηρεσία. Ίσως όχι στους κλασικούς gamers αλλά πλέον το gaming έχει γίνει αρκετά mainstream.

Έχω ήδη 4k τηλεόραση που έχει Android TV κι έχω επίσης και το Nvidia Shield. Επίσης, έχω και 50άρα VDSL στο σπίτι. Οπότε πιστεύω θα είναι ιδανική λύση για εμένα η υπηρεσία.

Το gaming στο PC, πλέον είναι ασύμφορο οικονομικά. Παλιότερα με 1.700€ έπαιρνες κορυφαίο σύστημα, με κορυφαία οθόνη. Τώρα με 1.700€ παίρνεις ένα μετριοκακό σύστημα αν βάλεις κι οθόνη μέσα. Για να πας σε αντίστοιχο σύστημα με εκείνο των 1.700€, πρέπει να πας σε 2.500€ και πάλι οριακά είσαι.

Επίσης, όσο μεγαλώνεις, ο χρόνος σου είναι υπερπολυτελές αγαθό. Παρόλα αυτά το gaming το θες. Αν έχω λίγο κενό χρόνο στη δουλειά μου, θα ήθελα να προχωρήσω από το κινητό μου πχ, κανένα χαζοquest στο AC Odyssey που θα μου κερδίσει χρόνο από τη βραδινή μου μιάμιση ώρα παιχνιδιού. Ακούγεται χαζό σε κάποιον που δεν έχει οικογένεια, σε κάποιον που δε δουλεύει 7 ημέρες την εβδομάδα αλλά πλέον είμαστε πολλοί οι gamers που μεγαλώσαμε και μας λείπει το gaming.

Επίσης, πιστεύω το κόστος είναι όσο πρέπει ώστε να αξίζει. Πιο πολύ σκέφτομαι να κόψω το Netflix, παρά να μην κάνω συνδρομή σε αυτό εδώ.

Το insomnia δεν είναι καλό κριτήριο για την υπηρεσία. Έχει πιο hardcore gamers, που επενδύουν χρόνο και χρήμα στο hobby τους. Όμως τα χρήματα βρίσκονται πάντα στις μάζες. Κι οι μάζες θέλουν ευκολία. Θέλουν ευελιξία.

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Δεν έχω καταλάβει που το πάει η Google. €10 ευρώ το μήνα για 30 games που θα πρέπει να τα αγοράζεις και ξεχωριστά; Στα σοβαρά το λένε αυτό ή κάνουν πλάκα;

Το PS Now δίνει ήδη κοντά 800 games για $100 το χρόνο (ή $80 σε προσφορά) και το Game Pass δίνει 100 games για τα ίδια χρήματα.

Που πάει ξυπόλυτος στ' αμπέλια ο Ινδός, η MS είναι στη γωνία έτοιμη να ανακοινώσει όλη την ΧΒΟΧ βιβλιοθήκη της σε streaming-based μοντέλο...

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Malthador είπε

Δεν έχω καταλάβει που το πάει η Google. €10 ευρώ το μήνα για 30 games που θα πρέπει να τα αγοράζεις και ξεχωριστά; Στα σοβαρά το λένε αυτό ή κάνουν πλάκα;

Το PS Now δίνει ήδη κοντά 800 games για $100 το χρόνο (ή $80 σε προσφορά) και το Game Pass δίνει 100 games για τα ίδια χρήματα.

Που πάει ξυπόλυτος στ' αμπέλια ο Ινδός, η MS είναι στη γωνία έτοιμη να ανακοινώσει όλη την ΧΒΟΧ βιβλιοθήκη της σε streaming-based μοντέλο...

Αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει είναι πως μπορείς να εκμεταλλευτείς παντού τη βιβλιοθήκη σου. Αλλιώς συμφωνώ με αυτό που λες 100%.

Όμως και πάλι λέω πως αυτή η ευκολία θα τραβήξει πολύ κόσμο (συμπεριλαμβανομένου κι εμένα), που θέλει πρόσβαση ανά πάσα στιγμή.

Εδώ βαρεθεί να παίζω Clash of clans στο κινητό. Θέλω να παίξω κάποιο ωραίο παιχνίδι!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...