Mhlogiatros Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλα να σου ζηταει μονο το δικο τους Gοογλε pixel τηλεφωνο για το ρημαδο mail ενεργοποιησης ειναι νεο επιπεδο αθλιοτητας . Και προσωπικα νιωθω οτι πολυ εχω ανεχτει το G "οικοσυστημα" τους που θελουν και ενοποιηση . Πραγματικα απογοητευση απο τους τυπους ποσο far up their ass εχουν το κεφαλι τους αν νομιζουν οτι δεν εχουμε αλλα decent συστηματα για gaming . Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2019 από Mhlogiatros
logistoulis Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) ναι αυτό μου έκανε κι εμένα εντύπωση όταν είδα αναλυτικά reviews μεγάλη ταλαιπωρία να το ενεργοποιήσεις, όπως επίσης μου έκανε φοβερή εντύπωση ότι η εμπειρία ήταν χάλι με συνδέσεις που εδώ ίσως δε δούμε ποτέ... πέρα από το lag αναγκάζονταν να ρίξουν ανάλυση Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2019 από logistoulis 1
ilos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Καλά αυτό με την ενεργοποίηση μέσω pixel είναι αχαρακτήριστο. Κατά τα άλλα android open λειτουργικό και κουραφέξαλα. 1
optimus prime Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Ειναι νωρις ακομα αλλα καλα κανουν που τους ξεσκιζουν ετσι για να βελτιωθουν πιο γρηγορα..
Azure_Knight Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Έπρεπε να το βαφτίσουν beta - early access κάτι. Αυτό δεν αναιρεί ότι ζητάνε ήδη συνδρομή.
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Τι είναι το Google Stadia; Τι είναι αυτή η νέα κονσόλα το google stadia? Δε μπορώ να καταλάβω περί τίνος πρόκειται αλλά μου μοιάζει σαν φορητή κονσόλα με την οθόνη πάνω στο PAD. Σκεφτόμουν να αγοράσω γιατί έχει κάποια παιχνίδια που με ενδιαφέρουν.
jerry banana Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, aizensama24 είπε Τι είναι αυτή η νέα κονσόλα το google stadia? Δε μπορώ να καταλάβω περί τίνος πρόκειτε αλλά μου μοιάζει σαν φορητή κονσόλα με την οθόνη πάνω στο PAD. Σκεφτόμουν να αγοράσω γιατί έχει κάποια παιχνίδια που με ενδιαφέρουν. δεν αξιζει φφιλε.Θελει να εχεις παρα πολυ καλη σσυνδεση γιατι προκειται για online υπηρεσια.ΠΛηρωνεις μπαινεις εκει και παιζεις μεσω του διαδικτυου σου δεν κατεβαζεις δηλαδη κανενα παιχνιδι.Ειναι σαν να βλεπεις netflix αλλα παιζεις το παιχνιδι.Λεω δεν αξιζει γιατι η ποικιλια ειναι μικρη,.Επομενως οχι μην ασχολεισαι.
Moderators Praetorian Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Moderators Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Δεν είναι διαθέσιμη η υπηρεσία σε Ελλάδα ακόμα.
stevenfins Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 https://kotaku.com/google-stadia-shuts-down-internal-studios-changing-bus-1846146761 Δυσκολα τα πράγματα
Thiccx Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 To preemptive strike της MS με την Bethesda έπιασε τόπο. Τους έκλεισε. 7.5 δις - 7.5 δις. Απλά τα πράγματα. Με μια Larian και ένα Baldurs Gate 3 δεν πας μακριά με ένα παιχνίδι εντελώς διαφορετικό από το οικοσύστημα που πας να πουλήσεις. Στα τσακίδια. Σειρά τώρα έχει η Amazon. https://www.bloomberg.com/news/features/2021-01-29/amazon-game-studios-struggles-to-find-a-hit Και μετά οι υπόλοιποι. 1
ktiniatros Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Από χθες διαθέσιμα τα παιχνίδια της ΕΑ, με δωρεάν το ΝΒΑ2κ21 για σήμερα και αύριο. Θετικές εντυπώσεις μέχρι στιγμής, συγκριτικά καλύτερη εμπειρία από PS Now πού έχω επίσης. (Δεν έχω δοκιμάσει της Microsoft για να συγκρίνω)
mouxaxa Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Από σήμερα διαθέσιμο και σε LG τηλεοράσεις με webos 5-6. (αρκει να επιλεγεί χώρα που υποστηρίζει stadia ωστε να εμφανιστεί η εφαρμογή στο store). Εγώ με UK χώρα σύνδεσα και xbox360 χειριστήριο ενσύρματα και τρέχει κανονικά 4k HDR
xtrmsnpr Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 8/12/2021 στις 2:32 ΜΜ, mouxaxa είπε Από σήμερα διαθέσιμο και σε LG τηλεοράσεις με webos 5-6. (αρκει να επιλεγεί χώρα που υποστηρίζει stadia ωστε να εμφανιστεί η εφαρμογή στο store). Εγώ με UK χώρα σύνδεσα και xbox360 χειριστήριο ενσύρματα και τρέχει κανονικά 4k HDR Πως το έκανες; Γιατί ορίζω την χώρα παροχής υπηρεσιών LG σε Ηνωμένο Βασίλειο κάνει reboot η τηλεόραση αλλά δεν το βρίσκω. Δοκίμασα και με Γερμανία. Έχω την lg lg 43um7100plb . Με το τελευταίο firmware 5.20 κάτι Άκυρο δεν την υποστηρίζει η τηλερόαση μου, θα συνεχίσω με το chromecast. Κάντε add αν θέλετε: xtrmsnpr#7071 Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2022 από xtrmsnpr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα