Mhlogiatros Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Σου λεει ας το βγάλουμε τωρα για Black Friday και μετα βλεπουμε .... Και η μιση αμερικη εχει τριτοκοσμικες υπηρεσιες internet με comcast και americaonline τους πουλανε κατι αχρηστο .
logistoulis Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 16 ώρες πριν, KilliK είπε τους μαγεψε. θελανε να προλαβουν την πρεμιερα των next gen consoles, και βγαλανε ημιτελη υπηρεσια με ελαχιστα, παλια παιχνιδια και πολλα features να λειπουν. Η google θα φύγει νύχτα από τον χώρο του gaming, δεν έχει καμία δουλειά με το σπορ.. ούτε την κουλτούρα που απαιτείται, ούτε τη διάθεση να υποστεί ο,τι είναι να υποστεί ώστε να καθιερωθεί στο χώρο όπως έγραψα και αλλού είναι απλά αλεξιπτωτιστές, ακόμα ένα side project που αν κάτσει έκατσε, αν δε κάτσει αντε γεια (όπως έχει κάνει ξανά και ξανά σε πολύ πιο απλά πράγματα, όχι εδώ που θέλει σοβαρή δουλειά και αφοσίωση ) με αυτή τη λογική στο συγκεκριμένο χώρα απλά δεν μένεις ούτε να προλάβεις να κλείσεις χρόνο 1
optimus prime Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ελα μην λεμε τωρα πραγματα αναλαφρα χωρις να σκεφτομαστε λιγο. Η Google με τα λεφτα που εχει εαν θελει να επενδυσει σε αυτο το project που σιγουρα θα το κανει γιατι ειναι το μελλον οχι απλα νυχτα θα φυγει αλλα θα συναγωνιζεται ισαξια και την Μιcrosoft και ολους οσους επιχειρισουν κατι παρομοιο. Το οτι δεν εχει ασχοληθει ενεργα εως τωρα με το Gaming δεν εχει καμια απολυτως σχεση με το να φτιαξει μια streaming πλατφορμα οπου θα παιζει ο κοσμος games.. Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2019 από optimus prime
logistoulis Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, optimus prime είπε Ελα μην λεμε τωρα πραγματα αναλαφρα χωρις να σκεφτομαστε λιγο. Η Google με τα λεφτα που εχει εαν θελει να επενδυσει σε αυτο το project που σιγουρα θα το κανει γιατι ειναι το μελλον οχι απλα νυχτα θα φυγει αλλα θα συναγωνιζεται ισαξια και την Μιcrosoft και ολους οσους επιχειρισουν κατι παρομοιο. Το οτι δεν εχει ασχοληθει ενεργα εως τωρα με το Gaming δεν εχει καμια απολυτως σχεση με το να φτιαξει μια streaming πλατφορμα οπου θα παιζει ο κοσμος games.. εγώ απλά μετράω τις αποτυχίες τη google σε πολλά και διάφορα πράγματα και υπηρεσίες που έκλεισαν, ανοιξαν, παρατήθηκαν κτλ.. η ms από την άλλη άσχετα με το αν κάνει διάφορες βλακείες, έχει επιμείνει υπερβολικά ώστε να καθιερωθεί στο χώρο και όταν κάτι πήγε στραβά (βλέπε rrod ) έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη και πιστεύω ότι αν είναι να πιάσει αυτό το πράγμα με το streaming θα έχει και τον πρώτο λόγο η google τι έχει να επιδείξει στο χώρο; το play με τη σαβούρα και την υποστήριξη ο,τι να ναι που άλλα πράγματα κάπου τρέχουν, κάπου δεν τρέχουν και δεν ελέγχεται τίποτα; ακόμα και η apple που επίσης έχει ένα σκασμό λεφτά δεν το επιχειρεί, μπορεί να λέει ότι είμαστε η νούμερο ένα πλατφορμα και δεν το αποκλείω σε τζίρους λόγω του mobile gaming, αλλά σοβαρά με τα παιχνίδια δεν ασχολείται , ούτε στα pc της.. δεν είμαι αρνητικός βέβαια στο να υπάρχει ανταγωνισμός κτλ κτλ.. απλά όσο έχω παρακολουθήσει τη google απλά δεν την εμπιστεύομαι στο ότι θα το παλέψει μέχρι τέλους, άμα δει τα δύσκολα θα την κάνει. έχει κάποια πράγματα στο χαρτοφυλάκιό της που απλά έτυχε να τρέξουν σχεδόν στον αυτόματο, σίγουρα έχει την καλύτερη μηχανή αναζήτησης και σίγουρα χωρίς αυτήν ο κόσμος θα ήταν διαφορετικός αλλά από κει και πέρα ως εταιρεία είναι και λίγο όπου φυσάει ο άνεμος για να την εμπιστευτεί κανείς για κάτι παραπάνω. πιο άνετα θα νιώθεις να έχεις τα save σου στην ms παρά στη google για να το πω πιο απλά, δεν είναι άλλωστε όπως οι ταινίες που απλά βλέπεις, εδώ πρόκειται να επενδύσεις χρόνο και κόπο.. δεν ξέρω ποιος νιωθει άνετα να το κάνει σε μια πλατφόρμα που άμα της την βαρέσει αύριο απλά θα κλείσει τη βρύση και θα πάψει να πέφτει το χρήμα επίσης το ζητούμενο δεν είναι μόνο να stremaρεις το παιχνίδι, είναι και ένα σωρό άλλα πράγματα που πρέπει να έχει μια πλατφόρμα στα οποία οι άλλοι ρίχνουν δουλειά εδώ και πάρα πολλά χρόνια.. αυτά που μας βάζουν ήδη να πληρώνουμε με τις συνδρομές είναι υποτίθεται για μια υποδομή την οποία δεν την αποκτάς από τη μια μέρα στην άλλη.. (κακώς βέβαια την πληρώνουμε, από την άλλη όμως μπορείς να εκτιμήσεις στην ms ας πούμε το ότι οι online υπηρεσίες της είναι απλά τέλειες) εκτός αν πάνε να πιάσουν τους τελείως casual , αλλά αυτοί πόσο να κρατήσουν; επίσης μέχρι αυτές οι υπηρεσίες να γίνουν τελείως mainstream θα περάσει κάποιο διάστημα.. είναι άλλο να μπεις σε μια πλατφόρμα που για να είσαι θα θες θεϊκή σύνδεση (που δεν έχουν όλοι, ακόμα και στον ανεπτυγμένο κόσμο) και άλλο να μπεις σε μια πλατφόρμα που υπάρχουν ήδη ένα σωρό παίκτες απλά αν έχεις θεϊκή σύνδεση θα έχεις και εναλλακτικό τρόπο να μπεις η διαφορά σε κόσμο θα παίξει ρόλο και οι περισσότεροι θα πάνε εκεί που είναι ήδη οι πολλοί εγώ προβλέπω ότι η μάχη θα συνεχίσει να είναι μεταξύ sony και ms, η google απλά θα υπάρχει μέχρι που θα αποφασίσει να πάψει να υπάρχει μπορεί βέβαια και να κάνω λάθος και η προσπάθειά της να είναι μέχρι τελικής επικράτησης, δεν είναι ανέφικτο, δεν ξέρω όμως αν είναι διατεθειμένοι, ή αν απλά πειραματίζονται για πολλοστή φορά Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2019 από logistoulis
ET4000 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Νομίζω σήμερα το βράδυ, τελειώνει το review embargo. Για να δούμε τι θα δούμε.
najinblue3 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 46 λεπτά πριν, logistoulis είπε εγώ απλά μετράω τις αποτυχίες τη google σε πολλά και διάφορα πράγματα και υπηρεσίες που έκλεισαν, ανοιξαν, παρατήθηκαν κτλ.. ποιες αποτυχιες, για γραψε αν θελεις. Κ μετα γραψε τις επιτυχιες... Η google ειναι κυριαρχη στο χωρο του software engineering, την παιρνει να κανει οτιδηποτε θελει και να μην της βγει
Mhlogiatros Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ειναι μλκια να κανουν τους χαζους . Αγνοουν τις υποδομες δικτυου - και η μιση america εχει internet με ογκοχρέωση οποτε μας δουλευουν για να παιζουν θα τους κοστιζει ο κουκος αηδονι Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2019 από Mhlogiatros
logistoulis Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, najinblue3 είπε ποιες αποτυχιες, για γραψε αν θελεις. Κ μετα γραψε τις επιτυχιες... Η google ειναι κυριαρχη στο χωρο του software engineering, την παιρνει να κανει οτιδηποτε θελει και να μην της βγει google plus, talk.. το android βγήκε ψιλοκατατύχη, το yt παίζει στον αυτόματο.. και τίποτα από τα παραπάνω δεν συγκρίνεται στην αφοσίωση που απαιτεί σε σχέση με το να έχεις ένα xbox live ή ένα psn Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2019 από logistoulis
najinblue3 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 14 λεπτά πριν, logistoulis είπε google plus, talk.. το android βγήκε ψιλοκατατύχη, το yt παίζει στον αυτόματο.. και τίποτα από τα παραπάνω δεν συγκρίνεται στην αφοσίωση που απαιτεί σε σχέση με το να έχεις ένα xbox live ή ένα psn To talk δεν το ξερω, αν εννοεις το hangouts, εγινε meet και σπερνει, ολες οι εταιρειες στο εξωτερικο αυτο χρησιμοποιουν. Τωρα το κατα τυχη android και yt δεν τα σχολιαζω καν.
logistoulis Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, najinblue3 είπε To talk δεν το ξερω, αν εννοεις το hangouts, εγινε meet και σπερνει, ολες οι εταιρειες στο εξωτερικο αυτο χρησιμοποιουν. Τωρα το κατα τυχη android και yt δεν τα σχολιαζω καν. ναι έχει γίνει όλα αυτά τα πράγματα, τελικά όμως δεν ξέρω κανέναν να το χρησιμοποιεί η εταιρική χρήση δεν με αφορά ρε συ, δεν είμαι εταιρεία, με ενδιαφέρουν τα καθημερινά πράγματα του απλού καταναλωτή πού θα βρω τον άλλον να του μιλήσω, όπως επίσης για χρόνια με είχε αφήσει ξεκρέμαστο που είχε κλείσει το latitude μέχρι να ξαναβάλει αντίστοιχη δυνατότητα στο maps (εγώ δεν ψήνομαι να με βρουν στο γκρεμό μετά από 10 μέρες, θέλω real time να βλέπουν οι δικοί μου πού είμαι, το ίδιο κι εγώ μην ψάχνω κάνα πατέρα στο silver alert, δεν είμαι για τέτοιες συγκινήσεις.. ) ο,τι τους ερθει κάνουν, όπως όταν αλλάζουν πράγματα που δουλεύουν για πειραματισμό.. δε λέω έχει την πλάκα της η όλη διαδικασία, απλά κάποια στιγμή το βλέπω να με κουράζει όσο γίνομαι γεροπαράξενος.. και το google docs στη δουλειά μου με έχει σώσει και λοιπόν; το ίδιο και το google το ίδιο και το yt το ίδιο και το gmail.. όσο για το android ναι το πιστεύω ότι έγινε κατά τύχη, είναι ένα από τα πολλαπλά πειράματα που πέτυχε γιατί έτσι όριζαν οι ανάγκες εκείνης της στιγμής όπου ο ανταγωνισμός πλην apple ήταν αλλού για αλλού και παρέμεινε έτσι (win phone) , αλλά το android (παρότι το υποστηρίζω φανατικά ως χρήστης και έχοντας χρησιμοποιήσει μία μία όλες τις εκδόσεις) δεν ήταν και κάτι το εξωφρενικό απλά υποστηρίχθηκε από την κατάλληλη εταιρεία την κατάλληλη στιγμή τι να σου πώ ίσως έτσι γίνει και με το stadia εφόσον είναι όντως καλή ιδέα, δεν είμαι αρνητικός ως προς αυτό εκεί που είμαι "αρνητικά βέβαιος" είναι ότι αν στραβώσει η φάση θα παρατηθεί με συνοπτικές διαδικασίες απλά εδώ αν θες να κάνουμε μια σύγκριση με το android, δεν θα έρθει να παίξει μπάλα μόνη της σε ένα μπάχαλο (symbian και win mobile) , ούτε θα έχει τον πανάκριβο ανταγωνισμό (ios) εδώ θα πρέπει να χύσει ιδρώτα και αίμα για να υπάρχει απλά, όχι να πάρει την αγορά Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2019 από logistoulis
najinblue3 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 16 λεπτά πριν, logistoulis είπε τι να σου πώ ίσως έτσι γίνει και με το stadia εφόσον είναι όντως καλή ιδέα, δεν είμαι αρνητικός ως προς αυτό Εγω δεν ειπα οτι θα πετυχει, εγω απλα ανεφερα οτι η Google ειναι κορυφαια εταιρεια σε αυτο που κανει. Τωρα αν θα πετυχει προσωπικα με αφηνει αδιαφορο, εγω παιζω πολυ συγκεκριμενους τιτλους που τους βρισκω η στο switch η στο ps4, αν τους παρει καλοδεχουμενο και θα το δοκιμασω 😛
logistoulis Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 5 λεπτά πριν, najinblue3 είπε που τους βρισκω η στο switch εγώ πλέον ο,τι βρίσκω εκεί θα το παίζω εκεί κρεβατάρα σκεπάσματα ftw και δε πα να χει χάλια γραφικά
ET4000 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν παρατάει έτσι projects η Google όπου έχει απαιτηθεί πληρωμή ή υπήρχε ενεργή χρήση από τον χρήστη. Ακόμα και το Google+ που δεν χρησιμοποίησε κανείς το σκότωσαν μετά από 8? πόσα χρόνια και πάλι. Τέτοια project, τα κάνουν κομμάτι άλλης υπηρεσίας, το διαχωρίζουν σε άλλη εταιρεία κλπ.. Είναι γεγονός ότι ξερνάνε Porjects και τα πετάν στον ανεμιστήρα σαν .. .@ούλα και ότι κολλήσει. Αυτό ισχύει. Εδώ όμως μιλάμε για project, στο οποίο έπεσε R&D, επένδυση - κοινώς πολύ χρήμα. Ίσως να είναι αποφασισμένοι να δεχθούν χασούρα για πολλά χρόνια και μάλλον είναι. Μην ξεχνάμε τι έκανε η Sony και η Microsoft πριν την gaming πορεία τους και δες που είναι σήμερα. Εννοείται ότι απαιτείται κεφάλαιο, σε τέτοια ventures για να μην πω adventures. Κατά τα άλλα το Stadia φέτος κάνει κάτι σαν soft launch. Δεν διατίθεται η Free υπηρεσία και αν θες πες ότι κάνει επί πληρωμή beta testing. Αυτό γίνεται προφανώς για να προλάβει... Τώρα αν υπάρχει κόσμος διαθέσιμος να προλάβει θα δείξει. Εντάξει και εγώ αντιμετωπίζω με επιφύλαξη το να αγοράζεις full price αέρα πιο ελαφρύ και από τα digital storefronts άλλων εταιρειών, αλλά οι άλλες έχουν και ένα track record που λέμε, σε τελική μια trial θα για 10$ τον μήνα θα την έκανα, αν διατίθετο στην χώρα μας. Από την άλλη αν αποδειχθεί ότι ο μόνος τρόπος το 2019 και το μεγαλύτερο μέρος του 2020 να παίξεις π.χ. RDR2 σε 4K/60 με dolby 5.1, είναι κάτι που μου φαίνεται δελεαστικό. Να μην ξεχνάμε ότι οι άλλες υπηρεσίες, είτε είναι σε beta φάση, είτε η ποιότητα είναι χαμηλότερη και εν τέλει ορίζεται από το base μηχάνημα στο Server Rack είτε είναι PS4, είτε xbox one. Ας περιμένουμε λοιπόν τα reviews εκτός datacenter της Google (controlled δηλαδή), από το σπίτι/γραφείο τους και συζητάμε. To concept είναι solid πάντως. Στο περιεχόμενο έχω αμφιβολίες όσον αφορά την ευρύτερη αποδοχή από τους developers/publishers και στην τιμολογιακή πολιτική περισσότερο. Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2019 από ET4000 1
easyriderktm Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, najinblue3 είπε ποιες αποτυχιες, για γραψε αν θελεις. Κ μετα γραψε τις επιτυχιες... Η google ειναι κυριαρχη στο χωρο του software engineering, την παιρνει να κανει οτιδηποτε θελει και να μην της βγει Δεν είναι και λίγες... https://killedbygoogle.com/
optimus prime Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Ειναι νωρις ακομα και τα review που θα δουμε θα πουν οτι υπαρχει lag σιγουρα. Μετα απο κανα 2 χρονακια ομως ολα θα τρεχουν βουτυρο,ειναι τα πρωτα βηματα που γινονται τωρα. Beta κατασταση δλδ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα