polemikos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Τα pdf δεν αποτελούν απλώς έναν από τους δημοφιλέστερους τύπους αρχείων αλλά και έναν με τον οποίο οι περισσότεροι χρήστες έρχονται σε επαφή σε καθημερινή βάση. Εν αντιθέσει όμως με άλλα αρχεία όπως π.χ. έγγραφα (doc) και spreadsheets (xls), τα pdf ήταν ανέκαθεν “διαβόητα” για τις δυσκολίες που παρουσίαζαν στην επεξεργασία τους. Το τελευταίο δεν προκαλεί εντύπωση αν αναλογιστούμε πως το pdf αναπτύχθηκε από την Adobe στις αρχές της δεκαετίας του 90. Παρ’ ότι λοιπόν η τελευταία προσέφερε δωρεάν στους χρήστες τη δυνατότητα προβολής των αρχείων αυτών μέσω του Acrobat Reader, για την επεξεργασία τους χρειαζόταν το Acrobat Pro το οποίο στοίχιζε μια περιουσία. Ως εκ τούτου, οι περισσότεροι κατέφευγαν σε λύσεις τρίτων εταιρειών οι οποίες όμως αν και φθηνότερες, είτε ήταν φτωχές σε λειτουργίες, είτε αρκετά δύσχρηστες. Αυτό το τελευταίο έρχεται να διορθώσει το PDFelement 6, η τελευταία έκδοση του λογισμικού επεξεργασίας αρχείων pdf της Wondershare. Με “όπλα” το εύχρηστο περιβάλλον χρήστη του και την προσιτή του τιμή, έρχεται να αποτελέσει μια εξαιρετική λύση στην κατηγορία του, καλύπτοντας ένα σημαντικό κενό που υπήρχε στην αγορά. Διαβάστε ολόκληρο το review
keysmith Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 το pdf φτιάχθηκε για read only και είναι καλό για wysiwyg σε εκτυπώσεις (θα τυπώνεται αυτό που βλέπεις). δεν κατάλαβα ποτέ τι θα πει "επεξεργάζομαι" pdf αρχείο "απ' ευθείας" (άμεσα το ίδιο). Δεν φτιάχθηκε για αυτό και δεν είναι καλό σε αυτό όπου είναι άλλοι τύποι αρχείων (office κτλ). Σήμερα την βασική λειτουργία να "φτιάξεις" pdf από άλλα αρχεία το κάνουν είτε εγγενώς τα διάφορα προγράμματα (export to pdf) είτε μέσω virtual printers (πολλά δωρεάν και εδώ). Για ειδικότερες περιπτώσεις δλδ e-φόρμες που ανακτούν και σώζουν δεδομένα από κάποιο server εντάξει θέλει ειδικά εργαλεία αλλά αυτό δεν αφορά το 99% των χρηστών αυτού του τύπου αρχείου. 1
skiabox Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Ευχαριστούμε πολύ το insomnia, το καλύτερο ελληνικό site δηλαδή, για τις συνεχόμενες προσφορές που δίνει!
Papakaliati Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 18 λεπτά πριν, keysmith είπε το pdf φτιάχθηκε για read only και είναι καλό για wysiwyg σε εκτυπώσεις (θα τυπώνεται αυτό που βλέπεις). δεν κατάλαβα ποτέ τι θα πει "επεξεργάζομαι" pdf αρχείο "απ' ευθείας" (άμεσα το ίδιο). Δεν φτιάχθηκε για αυτό και δεν είναι καλό σε αυτό όπου είναι άλλοι τύποι αρχείων (office κτλ). Σήμερα την βασική λειτουργία να "φτιάξεις" pdf από άλλα αρχεία το κάνουν είτε εγγενώς τα διάφορα προγράμματα (export to pdf) είτε μέσω virtual printers (πολλά δωρεάν και εδώ). Για ειδικότερες περιπτώσεις δλδ e-φόρμες που ανακτούν και σώζουν δεδομένα από κάποιο server εντάξει θέλει ειδικά εργαλεία αλλά αυτό δεν αφορά το 99% των χρηστών αυτού του τύπου αρχείου. Όταν έρθει η ώρα που θα χρειαστείς θα καταλάβεις γιατί χρειάζεται πολλές φορές να επεξεργαστεις PDF 6
Retromaniac Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, keysmith είπε το pdf φτιάχθηκε για read only και είναι καλό για wysiwyg σε εκτυπώσεις (θα τυπώνεται αυτό που βλέπεις). δεν κατάλαβα ποτέ τι θα πει "επεξεργάζομαι" pdf αρχείο "απ' ευθείας" (άμεσα το ίδιο). Δεν φτιάχθηκε για αυτό και δεν είναι καλό σε αυτό όπου είναι άλλοι τύποι αρχείων (office κτλ). Σήμερα την βασική λειτουργία να "φτιάξεις" pdf από άλλα αρχεία το κάνουν είτε εγγενώς τα διάφορα προγράμματα (export to pdf) είτε μέσω virtual printers (πολλά δωρεάν και εδώ). Για ειδικότερες περιπτώσεις δλδ e-φόρμες που ανακτούν και σώζουν δεδομένα από κάποιο server εντάξει θέλει ειδικά εργαλεία αλλά αυτό δεν αφορά το 99% των χρηστών αυτού του τύπου αρχείου. Και αν έχεις μόνο το PDF από κάπου αλλού και θες να το κάνεις edit; Θα το κανεις word, διόρθωση και μετά πάλι PDF; Πιθανότατα θα σου βγει λάθος... Όχι ότι εγώ θα πλήρωνα, αλλά ίσως κάποιοι έχουν μεγάλη διευκόλυνση από την διαδικασία. Μην τα αφοριζουμε όλα με την μία... Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2019 από Retromaniac
hyperspaced Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 2020 σε λίγους μήνες και ακόμα παλεύουμε να γεμίσουμε μία φόρμα PDF. Κάτι έχει πάει πολύ λάθος.... 3
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, skiabox είπε Ευχαριστούμε πολύ το insomnia, το καλύτερο ελληνικό site δηλαδή, για τις συνεχόμενες προσφορές που δίνει! εισαι καλά; Πληρωμένη καμπάνια είναι, δες το λινκ που δινουν. hχtps://pdf.wondershare.com/contest/planner-templates-giveaway.html?utm_source=media&utm_medium=2019-insomnia&utm_campaign=wspe Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2019 από Επισκέπτης
lawlezz Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 47 λεπτά πριν, hyperspaced είπε 2020 σε λίγους μήνες και ακόμα παλεύουμε να γεμίσουμε μία φόρμα PDF. Κάτι έχει πάει πολύ λάθος.... παραααααα πολυ λαθος!! 1
bahamut_zero Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Τπ Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2019 από bahamut_zero
for4 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) αν το είχατε βγάλει λίγο νωρίτερα μπορεί και να το είχα αγοράσει, τώρα ψώνισα άλλο😁. Πέρα από την πλάκα να πω την περίπτωση μου που νομίζω είναι αρκετοί παγκοσμίως. Ανήκω σε μια κατηγορία που δουλεύω τα pdf λίγο παραπάνω από τον μέσο χρήστη που θέλει απλά read only άντε και καμία σημείωση. Εγώ προσωπικά θέλω 2 advanced λειτουργίες. Την ψηφιακή υπογραφή και την συνένωση pdf (και διαγραφη κλπ). Αυτά είναι πάντα στα pro πακετά πλήν της ψηφιακής που πλέον στο dc μπήκε στο δωρεάν πακέτο. Αφού λοιπόν είδα ότι το χρειαζόμουν και το δούλευα, είπα θα το αγοράσω όπως κάνω συνήθως με τα λογισμικά που χρησιμοποιώ. Μπαίνω στην σελίδα της adobe και βλέπω 800€. Μίνι εγκεφαλικό. Αναγκάστηκα και πήρα τηλέφωνο τον θείο. Βγήκε το dc με μηνιαία συνδρομή. Όντας χρήστης και του office 365 χάρηκα γιατί σκέφτηκα ευκαιρία να το βάλω. Αν έχει 7-9€ το office, που είναι ολόκληρη σουίτα εφαρμογών πόσο να έχει το dc? Δεύτερο σοκ 20€ το μήνα. Επειδή και με τον θείο δεν τα πάω καλά, έψαξα εναλλακτικές. Τα χαρακτηριστικά που ήθελα, όλοι τα είχαν στις pro payble εκδόσεις τους. Δοκίμασα 3-4 trial. Το nitro ήταν πολύ καλό αλλά και αυτό ξέφευγε σε τιμή καθώς είχε 200€ η έκδοση, μετά έπρεπε πάλι να πληρώσεις και τελικά κατέληξα στο xchange editor που με 50€ είμαι καλυμένος για 3 χρόνια, είναι υπέρπληρες σε χαρακτηριστικά, απλό στην χρήση και ωραίο σε περιβάλλον και μπορώ και κάνω την δουλειά μου νόμιμα και ωραία. Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί χρεώνουν τόσο ακριβά τα έξτρα χαρακτηριστικά στους pdf reader. Ίσως γιατί δεν τα χρειάζονται πολύ και άρα το αγοραστικό κοινό είναι μικρό; Πάντως για περιπτώσεις σαν την δική μου είναι εξωπραγματικό το κόστος κάποιων reader και μόνο εταιρίες μπορούν να τα αγοράσουν. edit: το κατέβασα και δοκίμασα την trial. Η γνώμη μου: καλοσχεδιασμένο και απλό στην χρήση αλλά με αυτά που ζητάει δεν είναι και ευκαιρεία. To xchange editor με το 1/3 των χρημάτων έχει τα διπλά features και γενικά σε σχέση με τους άλλους είναι λίγο λιψός ( αν και έχει τα βασικά που πρέπει να έχει ένας προ pdf reader) αλλά οι υπόλοιποι γνωστοί (adobe, nitro) είναι και πιο ακριβοί. Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2019 από for4 3 2
keysmith Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 23 λεπτά πριν, for4 είπε αν το είχατε βγάλει λίγο νωρίτερα μπορεί και να το είχα αγοράσει, τώρα ψώνισα άλλο😁. Πέρα από την πλάκα να πω την περίπτωση μου που νομίζω είναι αρκετοί παγκοσμίως. Ανήκω σε μια κατηγορία που δουλεύω τα pdf λίγο παραπάνω από τον μέσο χρήστη που θέλει απλά read only άντε και καμία σημείωση. Εγώ προσωπικά θέλω 2 advanced λειτουργίες. Την ψηφιακή υπογραφή και την συνένωση pdf (και διαγραφη κλπ). Αυτά είναι πάντα στα pro πακετά πλήν της ψηφιακής που πλέον στο dc μπήκε στο δωρεάν πακέτο. reader) αλλά οι υπόλοιποι γνωστοί (adobe, nitro) είναι και πιο ακριβοί. για ψηφιακή υπογραφή σε Pdf και συνένωση υπάρχουν δωρεάν πολλά α που κάνουν μια χαρά τη δουλειά αυτή. 3 ώρες πριν, Papakaliati είπε Όταν έρθει η ώρα που θα χρειαστείς θα καταλάβεις γιατί χρειάζεται πολλές φορές να επεξεργαστεις PDF Ποιος λες να μη το έχει χρειαστεί; Όμως είναι "λάθος". Είναι σαν να κάνεις "Photoshop" σε ξένη φωτογραφία.. Είναι περίπου "πλαστογραφία" με την έννοια ότι στο έδωσε σε pdf για να ΜΗΝ το πειράξεις και εσύ κάνεις αυτό ακριβώς. Τώρα βέβαια όταν μια (ηλίθια) υπηρεσία παρέχει έντυπα και έγγραφα που έπρεπε να δίνει σε word για να συμπληρωθούν αλλά αυτή τα προμηθεύει σε Pdf τους τα κάνεις εκτύπωση τα σκανάρεις και τους τα επιστρέφεις (σε PDF 😛 η φωτογραφία) να νοιώσουν. Και υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις από τον μεταπωλητή που θέλει να βάλει τη σφραγίδα του στο φυλλάδιο του προϊόντος μέχρι τον φοιτητή που κάποια ζαβολιά θέλει να κάνει με μια εργασία. Μία (πάλι λάθος, πάλι στραβή) λύση είναι να το κάνεις με κάποιο ocr word (υπάρχουν δωρεάν και online) το οποίο βέβαια ο θεός να το κάνει word (καμία έννοια ουσιαστικής νορμαλ μορφοποίησης) αλλά έτσι και αλλιώς αυτά (όπως και η επεξεργασία του Pdf) είναι για δουλειές του ποδαριού. τες πα.. Εμένα μου είναι αδιάφορο. Όποιος το χρειάζεται καλή αγορά.
skiabox Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 3 ώρες πριν, whoose είπε εισαι καλά; Πληρωμένη καμπάνια είναι, δες το λινκ που δινουν. hχtps://pdf.wondershare.com/contest/planner-templates-giveaway.html?utm_source=media&utm_medium=2019-insomnia&utm_campaign=wspe Τι εννοείς 'γέροντα';
Bezbozny Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Λοιπόν έχω δοκιμάσει όλες τις εφαρμογές pdf που υπάρχουν. Ή σχεδόν όλες. Για να είμαι πιο ακριβής τις ακόλουθες: acrobat pro, pdf expert, pdf nomad (δεν υπάρχει πλέον), pdf element pro, pdf editor pro, pdf pen pro, pdf studio 11 και studio 2018, και κάποιες παρεμφερείς όπως readiris pro, OCRkit, διάφορους converters κτλ. Το καλύτερο (αν και ακριβό) είναι το adobe acrobat pro.
siakattack@gmai Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 18 λεπτά πριν, Bezbozny είπε Λοιπόν έχω δοκιμάσει όλες τις εφαρμογές pdf που υπάρχουν. Ή σχεδόν όλες. Για να είμαι πιο ακριβής τις ακόλουθες: acrobat pro, pdf expert, pdf nomad (δεν υπάρχει πλέον), pdf element pro, pdf editor pro, pdf pen pro, pdf studio 11 και studio 2018, και κάποιες παρεμφερείς όπως readiris pro, OCRkit, διάφορους converters κτλ. Το καλύτερο (αν και ακριβό) είναι το adobe acrobat pro. Αν θελεις δοκιμασε και το foxit phantom pdf...μακραν καλυτερο για μενα απο acrobat pro 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα