Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θελω να κανω καποιο ειδους καρτοκινητο η συμβολαιο οσο πιο οικονομικο γινετε με οσα περισσοτερα λεπτα και mb, δεν θελω να ξεπερναει τα 20 τον μηνα. Ειμαι αρκετα χρονια με συμβολαιο κινητου στην wind αλλα τα νεα προγραμματα W που προσφερουν ειναι πολυ ακριβα σε συνδυασμο με 50vdsl, αυτη την στιγμη πληρωνω 55 σχεδον 60 με ενα κινητο και σταθερο-ιντερνετ24, σκεφτομαι να βαλω σκετο ιντερνετ 50vdsl απο καποια εταιρια και να εχω καρτοκινητο αν αξιζει
εσεις τι χρησιποιειτε? , τι μου προτεινετε?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στα 8.5 ευρω / 2 μηνο =  cu ομιλια 300 σε ολους / 300 σε cu , μηνυματα 300 + 300, ντατα 200 μβ + 2 γιγα δωρο καθε ανανεωση ολα rollover. Αν θελεις παραπανω ομιλια δεδομενα εξτρα 10 ευρω σε σταθμο μετρο wind pρακτικα απεριοριστα, 2 πλασιαζομενα καθε μηνα.

Η q ειναι η πιο φτυνει...αλλα οι φιλοι μου ειπαν οτι η καλυψη της δεν ειναι οτι καλυτερο...αστικος μυθος?

Επεξ/σία από ELTASSOS
Δημοσ.
4 ώρες πριν, ELTASSOS είπε

Στα 8.5 ευρω / 2 μηνο =  cu ομιλια 300 σε ολους / 300 σε cu , μηνυματα 300 + 300, ντατα 200 μβ + 2 γιγα δωρο καθε ανανεωση ολα rollover. Αν θελεις παραπανω ομιλια δεδομενα εξτρα 10 ευρω σε σταθμο μετρο wind pρακτικα απεριοριστα, 2 πλασιαζομενα καθε μηνα.

Η q ειναι η πιο φτυνει...αλλα οι φιλοι μου ειπαν οτι η καλυψη της δεν ειναι οτι καλυτερο...αστικος μυθος?

και εγω αυτο βαζω αλλα διαρκει μηνα

Δημοσ.
13 ώρες πριν, ELTASSOS είπε

8,5 ευρώ το δίμηνο πως το κάνεις? εκτός και αν πας τους μήνες μονούς/ζυγούς. Τους μονούς μήνες μιλάς και έχεις και ίντερνετ και τους ζυγούς μήνες δεν μιλάς και δεν έχεις ίντερνετ.

Πέρα από την πλάκα το καλύτερο είναι να επιλέξεις κάποιο πακέτο καρτοκινητής. Το συγκεκριμένο της cu χρησιμοποιώ και εγώ με χρέωση 8,5€ το πακέτο + 1,07€ για κάτι φόρους οπότε σου βγαίνει ο μήνας 9,57€. Πλεονέκτημα έξτρα του συγκεκριμένου πακέτου είναι το refill που κοστίζει μισή τιμή και σου ξαναγεμίζει χρόνο ομιλίας κλπ. Το ίντερνετ σου βγαίνει 1400mb/μήνα. Μειονέκτημα ότι κάθε κλήση είτε μιλήσεις 1 δευτερόλεπτο είτε 3 λεπτά σου χρεώνεται 3 λεπτά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα.

Πανω κατω και εγω το ιδιο με το φιλο θελω,τωρα ειμαι σε καρτοσυμβολαιο(wind) με 12 ευρω (2giga,600 ομιλια,50 sms,1000προς q) πραγμα που δεν θα με χαλαγε εαν μου το κρατουσαν.Θελουν να ανανεωσω με 15 ευρω το μηνα με 1giga,φυσικα και τους ειπα οχι αλλα ψαχνωντας για να παω σε καρτα q δεν βρισκω πουθενα καρτα σιμ(τυχαια φανταζομαι) για να κανω τη μεταφορα(απο wind σε q θελει "ειδικη καρτα") .Το ερωτημα ειναι το εξης αν εχει βρει καποιος καπου καρτα να παω να την αλλαξω η αν υπαρχει μια παρεμφερης προταση σε αλλο παροχο .Θα προτιμουσα βεβαια τη λυση της q η f2g διοτι το περιβάλλον μου εχει wind/q οποτε με βολευουν τα δωρεαν λεπτα προς αυτους.

Επισης εχω σκεφτει τη λυση να παω προσωρινα σε ενα αλλο παροχο σε καρτα κ στα καπακια να αλλαξω σε q,αυτο που δεν ξερω ομως ειναι εαν εχει καποια υποχρεωτικη περιοδο παραμονης ακομα κ για καρτα.

Επεξ/σία από nyne
Δημοσ.

δεν υπάρχει υποχρεωτική περίοδος. Να ξέρεις μόνο ότι εμένα πριν 1,5 χρόνο με είχανε χρεώσει 30€ φορητότητα για την αλλαγή από cosmote συμβόλαιο σε vodafone cu. 

Δημοσ.
23 ώρες πριν, ELTASSOS είπε

επειδή κ εγώ cu έχω τα 2 giga πώς τα παίρνεται?εμένα μου δίνει μόνο 500 mb..

Δημοσ.

Οταν κανεις ανανεωση με ιντερνετ σου τα δινει bonus....τσεκαρε και το παρε να εχεις υπηρεσια αν εχεις γνωστους με cu η αν μπορειτε να συντονιστειτε εδω μεσα

Δημοσ.

Ανανέωση από τη σελίδα ή από το cu app στο κινητό; 

παίζει ρόλο να πάρω από το περίπτερο κάρτα ή πρέπει να βάλω visa;

Πάντως δεν βλέπω πουθενά 2Gb για 1μήνα στη σελίδα τους στο internet.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ δεν έχω φοιτητικό πακέτο οπότε θα σου πω τι ισχύει στην απλή περίπτωση την δική μου. Βάζω μια φόρα τον μήνα 10 ευρώ με πιστωτική. Είτε από site το κάνεις είτε από εφαρμογή το ίδιο πράγμα είναι. Από τα 10€ μπαίνουν 8,93€ στον λογαριασμό σου λόγω φόρων. Με αυτά εγώ αγοράζω το CU combo 600 που κάνει 8,5€ και δίνει 300' cu, 300 μηνύματα cu, 300' προς όλους (+100' προς όλους αν δεν έχεις ενεργοποιήσει αυτόματη ανανέωση), 300 μηνύματα προς όλους και 200mb data. Με την ανανέωση των 10€ έπαιρνες just surf δώρο 500mb για ένα μήνα αλλά βλέπω ότι πρόσφατα το αλλάξανε σε 100mb. Αν βάλεις 20€ παίρνεις 1gb. Με την ανανέωση παίρνεις δώρο και το shake και διαλέγεις ανάμεσα σε 2 δώρα, 600 ΜΒ για 30 μέρες ή 1 GB για 7 μέρες. Τέλος έχεις την επιλογή να προσθέσεις 3 φίλους σου που έχουνε CU και κάθε φορά που κάνεις ανανέωση παίρνεις 100mb εσύ και από 100 ο κάθε φίλος σου. Με τον ίδιο τρόπο παίρνεις και εσύ 100mb αν σε έχει δηλώσει κάποιος φίλος σου. 

Συνοψίζοντας, τον μήνα θα έχεις σύνολο 1gb ίντερνετ. Σου είχα γράψει ότι ήτανε 1,4gb αλλά με την μείωση του just surf πάει πλέον 1gb. 200mb (από το πακέτο), 100mb (από το just surf) και 600mb (από το shake) και 100mb (από το μοίρασμα σε φίλους). Αν σε προσθέσουν και κάποιοι φίλο σου θα έχεις και κάποια 100άρια έξτρα μέσα στον μήνα.  Γενικά πολύ συχνά τρέχουν δωρεάν προσφορές που δίνουν data καθώς και προσφορές με εκπτώσεις. Πχ τώρα έχει με 1€ παίρνεις 5gb για 4 μέρες.

Και να προσθέσω ότι αν κάνεις ανανέωση την ημέρα που λήγει ο μήνας και επιλέξεις πάλι το ίδιο πακέτο σου μεταφέρεται το υπόλοιπο ομιλίας, sms, data στον επόμενο μήνα.

Υ.Γ. Δεν δουλεύω στην vodafone 😉, έκανα την αλλαγή από συμβόλαιο cosmote που έδινα 25€ το μήνα με 500gb ίντερνετ και βρήκα την ησυχία μου. 

Επεξ/σία από G30RGE
Δημοσ.

Πάντα βάζω κάρτα πριν λήξει ο μήνας και ενεργοποίηση του ίδιου πακέτου έτσι μεταφέρονται όλα στον επόμενο μήνα, έχει τύχει να έχω φτάσει 5000 λεπτά για όλους και 6000mb.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις ‎22‎/‎3‎/‎2019 στις 9:48 ΠΜ, vision είπε

Πάντως δεν βλέπω πουθενά 2Gb για 1μήνα στη σελίδα τους στο internet.

σορρυ δεν ειναι για 1 μηνα τα 2 γκιγκα,  απλα το δινει δωρεαν μπονουσ για 7 μερεσ σε καθε ανανεωση 10 ευρω...να σε βαλει στο τριπακι να τρως ντατα.

Επεξ/σία από ELTASSOS
Δημοσ.

Για καρτοκινητο, πηγαίνετε στο σταθμό Μετρό στο Σύνταγμα και πάρτε ένα προνομιακό πακέτο, από οποία εταιρεία θέλετε. Τουλάχιστον διπλάσιες παροχές. Μόνο της Vodafone είναι για ένα χρόνο, αλλά ρωτήστε. Vdsl 50ρα με 6 ώρες κινητά, απεριόριστα σταθερά, διεθνείς κλήσεις, για δύο χρόνια συμβόλαιο, με φορητοτητα από αλλη εταιρεία,στα 31,50,αρκεί να έχει λήξει το συμβόλαιο σας στον άλλο παροχο. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...