7nisiotis Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Τελειώνει πολύ απότομα. Μου θυμίζει έντονα κάτι σαν πρότζεκτ από ερασιτεχνική ομάδα του εξωτερικού που γυρίζει φαν φιλμ στο youtube ( που για να λέμε και την αλήθεια υπάρχουν πολύ αξιόλογα του είδους φιλμάκια στο yt ) Επεξ/σία 5 Μαΐου 2019 από 7nisiotis 1
dkmaster Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Μια χαρά σειρά είναι. Επίσης η υποκριτικές ικανότητες των ηθοποιών είναι κομπλέ, όπως και στο Z nation. Δεν είναι ότι δεν παίζουν καλά, έτσι ήθελε να παίζουν ο σκηνοθέτης. Μην ξεχνάτε ότι είμαστε σε φάση με ζόμπια. Κανείς μας δεν θα έπαιρνε απαραίτητα τις σωστές αποφάσεις ούτε θα συμπεριφερόταν καλύτερα, τουλάχιστον στην αρχή του μακελειού. Αυτό θέλει να περάσει και ο σκηνοθέτης με τον τρόπο που παίζουν οι ηθοποιοί. 1
Moderators stormrain Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Moderators Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 2 ώρες πριν, dkmaster είπε Μια χαρά σειρά είναι. Επίσης η υποκριτικές ικανότητες των ηθοποιών είναι κομπλέ, όπως και στο Z nation. Δεν είναι ότι δεν παίζουν καλά, έτσι ήθελε να παίζουν ο σκηνοθέτης. Μην ξεχνάτε ότι είμαστε σε φάση με ζόμπια. Κανείς μας δεν θα έπαιρνε απαραίτητα τις σωστές αποφάσεις ούτε θα συμπεριφερόταν καλύτερα, τουλάχιστον στην αρχή του μακελειού. Αυτό θέλει να περάσει και ο σκηνοθέτης με τον τρόπο που παίζουν οι ηθοποιοί. Πλακα πλακα αυτο ισχυει, ειμαστε στην αρχη του Zombie Apocalypse, προφανως και ο κοσμος δεν ξερει πως λειτουργει η ολη φαση. Το σκεφτηκα κι εγω καποια στιγμη που επιασα τον εαυτο μου να φωναζει "Headshot ρε βλαμενε, ριξτου headshot" και μετα σκεφτηκα πως προφανως στην αρχη δεν ξερεις με ποιον τροπο σκοτωνεις εναν νεο εχθρο. Οποτε υπο αυτο το πρισμα οντως, οι λαθος αποφασεις εχουν μια "λογικη" ναι 1
dkmaster Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 45 λεπτά πριν, stormrain είπε Πλακα πλακα αυτο ισχυει, ειμαστε στην αρχη του Zombie Apocalypse, προφανως και ο κοσμος δεν ξερει πως λειτουργει η ολη φαση. Το σκεφτηκα κι εγω καποια στιγμη που επιασα τον εαυτο μου να φωναζει "Headshot ρε βλαμενε, ριξτου headshot" και μετα σκεφτηκα πως προφανως στην αρχη δεν ξερεις με ποιον τροπο σκοτωνεις εναν νεο εχθρο. Οποτε υπο αυτο το πρισμα οντως, οι λαθος αποφασεις εχουν μια "λογικη" ναι Όπως το λες. π.χ Spoiler στη φάση με το σούπερ μάρκετ λέω και εγώ μα κάλα τι καραγκιόζης είναι αυτός; Από την άλλη όμως δε μπορούμε να μπούμε στην ψυχική κατάσταση του χαρακτήρα. 1
Bermudakias33 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Παιδιά σόρυ αλλά αυτή η αηδία δεν βλέπεται… και είμαι και φαν του είδους... Είπα να του δώσω μια ευκαιρία παρά την χαμηλή βαθμολογία (6,4), αλλά μπα… Το μπάτζετ είναι πολύ χαμηλό και πρέπει να είναι γυρισμένο όλο με μόνο μία κάμερα. Απορώ πως αντέχετε και το βλέπετε. Επεξ/σία 14 Ιουλίου 2019 από Bermudakias33
spyroskonst Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 19 ώρες πριν, najinblue3 είπε Netflix renews black summer! σως πλάκα κάνεις!! Ναι ρε φίλε, ναιαιαιαιαιααιαι !!!!!!
HALF EVIL Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Η δεύτερη σεζόν μου φάνηκε καλύτερη της πρώτης. Την βλέπεις με ενδιαφέρον, ασχετα με τις αδυναμίες που έχουν ήδη αναφερθεί. Λογικά θα πάει και για τρίτη σεζόν. 1
najinblue3 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 8 ώρες πριν, HALF EVIL είπε Η δεύτερη σεζόν μου φάνηκε καλύτερη της πρώτης. Την βλέπεις με ενδιαφέρον, ασχετα με τις αδυναμίες που έχουν ήδη αναφερθεί. Λογικά θα πάει και για τρίτη σεζόν. Ναι καλυτερη, βασικα μου αρεσε παρα πολυ αν και δεν το περιμενα, ευχαριστη εκπληξη θα την χαρακτηριζα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα