Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ok..βλεπεται ευχάριστα και μέχρι εκεί.

Στα + , η γρήγορη εξέλιξη , εξυπνες σκηνες με σκοπο να σοκαρουν τον μεσο ζόμπι μανιακ με ενα κλικ σασπένς...και μην ξεχασωτο γεγονός ότι είναι φρέσκια η ζόμπι  αποκάλυψη. 

Στα - , αδύναμο σενάριο με πολλά κενά, οι ηθοποιοί δεν ειναι δα και τερατα υποκριτικής και σε κάποιες σκηνές αυτό ισχύει και για τα ζομπι, το σοφτ σενάριο δεν σε αφήνει να ταυτιστείς με ήρωα ..πιο πολύ από όλους συμπαθώ τον μόνο που δε  μιλάει αγγλικά αν αυτό λέει κάτι.

Δείτε την ανάλαφρα..εγω την είδα στο χαλαρό και πέρασα ευχάριστα.

Υγ.ο πιλότος είναι πολύ κατώτερος των επόμενων επεισοδίων άρα μην βιαστείτε να την ξεγραψετε.

Επεξ/σία από Ghost1978
  • Like 1
  • Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 23/4/2019 στις 11:22 ΜΜ, najinblue3 είπε

Δεν ξερω αν εχεις δει το Kingdom, το εχει στο Netflix, νομιζω  ειναι η καλυτερη σειρα με zombies imho. Eιναι Κορεατικη με μονο 6 επεισοδια

Thanks, και μόλις ψαχνόμουν αν υπάρχει άλλη σειρά με Z.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 23/4/2019 στις 9:22 ΜΜ, najinblue3 είπε

Δεν ξερω αν εχεις δει το Kingdom, το εχει στο Netflix, νομιζω  ειναι η καλυτερη σειρα με zombies imho. Eιναι Κορεατικη με μονο 6 επεισοδια

Του έδωσα ευκαιρία και είδα 2,5 επεισόδια. Δεν την πάλεψα, δεν μου άρεσε καθόλου. Χωρίς να λέω ότι είναι κακή σειρά, απλά εμένα δεν με τράβηξε στον κόσμο της.

Επεξ/σία από spyroskonst
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
56 λεπτά πριν, totalius είπε

Ήρωες οσοι τελείωσαν αυτη τη σειρά . 

Για το kingdom μιλάς έ? Ναι συμφωνώ. :P

Επεξ/σία από spyroskonst
Δημοσ.
8 ώρες πριν, spyroskonst είπε

Για το kingdom μιλάς έ? Ναι συμφωνώ. :P

Για το BS λεω. Το Kingdom μπροστα του ειναι αριστουργημα . Κ δεν ειμαι απο αυτους που ξετρελαθηκαν με το Kingdom .

• Moderators
Δημοσ.

Το τελείωσα κι εγω. Ωραιοτατη σειρά, δεν ξερω αν θα έβρισκα τη σύνδεση με το Ζ Nation αν δεν το ηξερα, αλλα αυτο δεν ειναι απαραίτητα κακο.

Ξέρουμε αν θα εχει και δευτερη σεζον?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
49 λεπτά πριν, stormrain είπε

Το τελείωσα κι εγω. Ωραιοτατη σειρά, δεν ξερω αν θα έβρισκα τη σύνδεση με το Ζ Nation αν δεν το ηξερα, αλλα αυτο δεν ειναι απαραίτητα κακο.

Ξέρουμε αν θα εχει και δευτερη σεζον?

Στο ZNation στη 1η σεζον, κανουν αναφορες στο black summer στο επεισοδιο με τους κανιβαλους, αν το εχεις δει.

They always mention how dark of a time Black Summer was in Z Nation, and how everyone did shady things then. Απο το Reddit 

Οσο για το renewal, λογικα θα ανανεωθει, θα το μαθουμε κατα πασα πιθανοτητα Μαιο-Ιουνιο

Επεξ/σία από najinblue3
  • Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Nαι ναι τις θυμάμαι τις αναφορες στο black summer, εννοούσα απλα οτι οι δυο σειρες δεν μοιαζουν καθολου και αν δεν ηξερα πως η μια είναι prequel της αλλης, δεν θα το φανταζομουν :)

Δημοσ.

Είμαι και εγώ από τους ήρωες που την τελείωσαν. Η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία επεισόδια είναι χαοτικά ανώτερα από την αστεία αρχή. Γενικά, είναι μία low budget σειρά με ζόμπι, αλλά με ωραίες σκηνές κάποιες στιγμές, που χάνει αρκετά από την ερασιτεχνική υποκριτική των ηθοποιών.

Δημοσ.

Η σειρά θεωρώ ότι βλέπεται μια χαρά αν αρέσει σε κάποιον η θεματολογία με τα ζόμπι. Είναι εμφανές νομίζω ότι έχει χαμηλό μπάτζετ και οι υποκριτικές ικανότητες των ηθοποιών είναι μέτριες, όμως υπάρχει μια καλή (μουντή) ατμόσφαιρα και οι γρήγορες εναλλαγές των πλάνων σε συνάρτηση με τις λήψεις από τις κάμερες που ακολουθούν τους ηθοποιούς, ανεβάζουν το αποτέλεσμα αρκετά πάνω από το μέτριο. Κατά τη γνώμη μου, όπως προείπα βλέπεται ευχάριστα.....μέχρι εκεί.

Μιας και εγινε σύγκριση με το Kingdom το οποίο βλέπω τώρα, θεωρώ ότι είναι ανώτερο σε όλα (μεγαλύτερο μπάτζετ, ηθοποιοί, σενάριο κλπ) με μόνο αρνητικό τη γλώσσα, τα κινέζικα ακούγονται κάπως γελοία ειδικά σε σκηνές που οι ηθοποιοί ανεβάζουν τον τόνο της φωνής τους.

Δημοσ.

2 λεπτά πριν, xxaris είπε

Μιας και εγινε σύγκριση με το Kingdom το οποίο βλέπω τώρα, θεωρώ ότι είναι ανώτερο σε όλα (μεγαλύτερο μπάτζετ, ηθοποιοί, σενάριο κλπ) με μόνο αρνητικό τη γλώσσα, τα κινέζικα ακούγονται κάπως γελοία ειδικά σε σκηνές που οι ηθοποιοί ανεβάζουν τον τόνο της φωνής τους.

Βασικα δεν εγινε καμια συγκριση με το Kingdom. Το Kingdom το θεωρω τη καλυτερη σειρα με Z με διαφορα και το Izombie να ακολουθει. Η γλωσσα δεν ειναι κινεζικα αλλα Κορεατικα, και δεν ακουγεται καθολου γελοια, απλα δεν εχεις δει αρκετες σειρες/ταινιες απο τα μερη τους

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, najinblue3 είπε

Βασικα δεν εγινε καμια συγκριση με το Kingdom. Το Kingdom το θεωρω τη καλυτερη σειρα με Z με διαφορα και το Izombie να ακολουθει. Η γλωσσα δεν ειναι κινεζικα αλλα Κορεατικα, και δεν ακουγεται καθολου γελοια, απλα δεν εχεις δει αρκετες σειρες/ταινιες απο τα μερη τους

Δεν διαφωνισα, είπα και εγώ ότι το Kinghtom είναι ανώτερο σε όλα 😏

Ναι, δεν έχω δει άλλη ταινία-σειρα στα Κορεατικα και για αυτό μου φαίνεται παράξενη η γλώσσα και όπως είπα και παραπάνω όταν ανεβάζουν τον τόνο της φωνής τους μου ακούγονται γελοία. Ίσως αν δω 3-4 ταινίες να τα συνηθίσω.

Δημοσ.

Την είδα όλη τελικά. Στην αρχή ήταν κλάσεις ανώτερη η σειρά απ'το τέλος, αλλά γενικά κακή δεν την λες. Το σενάριο ήταν λίγο ο,τι να'νε στα τελευταία επεισόδια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...