thomasG4 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Το είδα όλο. Μηδέν ανάπτυξη χαρακτήρων σε σημείο να μην σε νοιάζει αν θα πεθάνει κάποιος από τους πρωταγωνιστές. Εντάξει είναι απλά mindless action με σενάριο γραμμένο στο πόδι. 2 1
najinblue3 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 3 ώρες πριν, 7nisiotis είπε Έφτασα 3ο επεισόδιο, και σήμερα η συνέχεια. Ο πιλότος είναι για μένα κακή εισαγωγή στη σειρά. Πραγματικα ομως το 3ο επεισοδιο ειναι λες και βλεπεις διαφορετικη σειρα. Μου αρεσε παρα πολυ το κρυφτουλη 😛
HALF EVIL Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 15 ώρες πριν, thomasG4 είπε Το είδα όλο. Μηδέν ανάπτυξη χαρακτήρων σε σημείο να μην σε νοιάζει αν θα πεθάνει κάποιος από τους πρωταγωνιστές. Εντάξει είναι απλά mindless action με σενάριο γραμμένο στο πόδι. Spoiler Όντως. Στο τέλος του κυκλου με συνοπτικες διαδικαδιες μένει μόνο η Ασιατισα , ο μαυρος και η ξανθια κουκλα.
7nisiotis Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Τι κάνει ρε στο 4ο επεισόδιο χαχαχαχα τι βλέπουμε ρε σεις Βρήκε τόσες ευκαιρίες στο δρόμο του: Αυτοκίνητα, σπίτια, σουπερμάρκετ τίγκα στα τρόφιμα. Κατσε μεσα στο σούπερ ρε μαν. Τράβα γραφεία ότι βρεις και αμπαρωσου μεσα. Όχι καροτσάκι και ψώνια σαν τη κυρά Κούλα. btw episode 3 όταν κατέβαινε τις σκάλες το ζόμπι κρατώντας τις άκρες της σκάλας για να μη πέσει + πιο άχρηστος στο σημάδι ο άλλος δεν υπάρχει 25 σφαίρες έριξε
nik5163 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Κυριολεκτικά πολύ αγχωτικό. Όποιος ψάχνει βαθύτερα νοήματα ας κοιτάξει αλλού. Για τους υπόλοιπους που θέλουν non stop action είναι must. 1
spiritclay Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 εμένα ρε τύποι μου αρέσει πολύ. γενικά αυτή η σκηνοθεσία με το άγχος είναι πολύ τούμπανη. νταξ δεν συγκρίνεται με την παραγωγη του WD αλλά κλάιν ρε τύποι τουλάχιστον εδώ δεν κουράζεσαι απο την βαρεμάρα των επεισοδείων. και το ξανθό πολύ δυνατό
Sanjuro Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Εγώ το έχω βάλει στο πρόγραμμα να το βλέπω με ένα φιλαράκι, όταν τα κενά στα ωράρια μας συμπίπτουν κλπ κλπ. Έχω δει 2 επεισόδια μέχρι στιγμής τα οποία μου φάνηκαν πολύ καλά για το αρκετά σάπιο είδος. Καλύτερα απ'την δεύτερη+ σεζόν του Walking dead σίγουρα. Να δούμε βέβαια γιατί υποθέτω πως 2 επεισόδια δεν αρκούν για να κρίνει κανείς.
najinblue3 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, Sanjuro είπε Εγώ το έχω βάλει στο πρόγραμμα να το βλέπω με ένα φιλαράκι, όταν τα κενά στα ωράρια μας συμπίπτουν κλπ κλπ. Έχω δει 2 επεισόδια μέχρι στιγμής τα οποία μου φάνηκαν πολύ καλά για το αρκετά σάπιο είδος. Καλύτερα απ'την δεύτερη+ σεζόν του Walking dead σίγουρα. Να δούμε βέβαια γιατί υποθέτω πως 2 επεισόδια δεν αρκούν για να κρίνει κανείς. ειναι αρκετα μετρια η σειρα αλλα αξιζει την προβολη, απο τη στιγμη που τα επεισοδια ειναι αρκετα μικρα 20-30 λεπτα και ειναι λιγα. Αν σου αρεσει το ειδος συνεχισε το σιγουρα 2
spyroskonst Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Να στε καλά ρε παίδες, το ξεκίνησα χτες και είδα το πρώτο επεισόδιο. Μάμησε και μακάρι να συνεχίσει έτσι. Δεν ξέρω σποιλερ ούτε τίποτα, οπότε ανυπομονώ να το συνεχίσω.
iraklara1313 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Το τελείωσα όλο λοιπόν τα πρώτα τρία επεισόδια σχετικά καλά τα επόμενα υποθέτω γιατί έπρεπε να το τελειώσει σαν ιστορία πηδούσαν μπροστά δεξιά αριστερά χωρίς συνοχή το τι έγινε και φτάσαμε εκεί σαν ιδέα να χάνονται και να βρίσκονται η πρωταγωνιστές που ακολουθούσαν διαφορετικούς δρόμους καλή γρήγορη κλιμάκωση της ιστορίας όχι σαν το walking dead 20 επεισόδια για να γίνει κάτι με λίγα λόγια ένα 6 στα δέκα 2
Moderators stormrain Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Moderators Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Ψηθηκα να το δω γιατι το συγκρινατε με Ζ Nation που προσωπικα μου αρεσε παρα πολυ. Ελπιζω να ειναι στο ιδιο μοτιβο.
najinblue3 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 6 λεπτά πριν, stormrain είπε Ψηθηκα να το δω γιατι το συγκρινατε με Ζ Nation που προσωπικα μου αρεσε παρα πολυ. Ελπιζω να ειναι στο ιδιο μοτιβο. ειναι πιο σοβαρο, αν και στο ιδιο universe. Προσωπικα αγαπαω Znation, αλλα το bs το βρηκα πολυ χειροτερο. Αν σου αρεσε ομως το Ζ, θα το δεις νερο 1
spyroskonst Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Δεν καταλαβαίνω πώς και γιατί το έχουν βάλει στο ίδιο universe του Z NATION. Καμία σχέση όμως, και επίσης τελείως διαφορετικό ύφος των δύο σειρών. Έχοντας μόλις ολοκληρώσει τον 1ο κύκλο, η σειρά ήταν απίστευτη και ότι καλύτερο έχω δει σε σειρά/ταινία post zombie apocalyptic. Για όσους έχουν την περιέργεια, απλά δέιτε τα πρώτα 20 λεπτά. Αν δεν σας αρέσει, μην ασχοληθείτε με τα υπόλοιπα γιατί αυτό είναι το ύφος & στυλ της σειράς. Σκηνοθεσία, ηθοποιοί, κάμερα, μουσική, έχω να πω τα καλύτερα για όλα. Χίλια ευχαριστώ παιδιά που για άλλη μια φορά έμαθα για μια εξαιρετική σειρά απο το φόρουμ. 1
Moderators stormrain Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Moderators Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Bλεπω τωρα το 4ο. Μεχρι στιγμης εχω να πω τα καλυτερα κι εγω! Δεν μοιαζει και πολυ με το Ζ Nation, πραγμα που τελικα δεν το λες και κακο αφου ισως να κατεληγε σε αντιγραφη. Το μονο που δεν μπορω να καταλαβω μεχρι στιγμης ειναι γιατι δεν κλεινουν τις ρημαδες τις πορτες οταν τρεχουν! 1
najinblue3 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, spyroskonst είπε Δεν καταλαβαίνω πώς και γιατί το έχουν βάλει στο ίδιο universe του Z NATION. Καμία σχέση όμως, και επίσης τελείως διαφορετικό ύφος των δύο σειρών. Έχοντας μόλις ολοκληρώσει τον 1ο κύκλο, η σειρά ήταν απίστευτη και ότι καλύτερο έχω δει σε σειρά/ταινία post zombie apocalyptic. Για όσους έχουν την περιέργεια, απλά δέιτε τα πρώτα 20 λεπτά. Αν δεν σας αρέσει, μην ασχοληθείτε με τα υπόλοιπα γιατί αυτό είναι το ύφος & στυλ της σειράς. Σκηνοθεσία, ηθοποιοί, κάμερα, μουσική, έχω να πω τα καλύτερα για όλα. Χίλια ευχαριστώ παιδιά που για άλλη μια φορά έμαθα για μια εξαιρετική σειρά απο το φόρουμ. Δεν ξερω αν εχεις δει το Kingdom, το εχει στο Netflix, νομιζω ειναι η καλυτερη σειρα με zombies imho. Eιναι Κορεατικη με μονο 6 επεισοδια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα