Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Spoiler

Φαίνεται πιο της προκοπής σε σχέση με την κατάντια του Walking Dead.

Άλλη μια ζομποσειρα. Φαντάζει αξιόλογη από το τρέιλερ. 

Κυκλοφορεί 11 Απριλίου.

Επεξ/σία από 7nisiotis
  • Like 4
  • Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τελειώνω το The Silence σήμερα ( αποκοιμηθηκα μαζί με τη ταινία εχθές χαχαχα ) και το ξεκινάω κ γω. Μου ήρθε ειδοποίηση για δοκιμαστικό μήνα Νετφλιξ κιόλας. 

Δημοσ.

Μόλις την τελείωσα, με αρκετά fast forward είναι η αλήθεια. Το fast forward είναι το προσωπικό μου κριτήριο στις σειρές. Αν το χρησιμοποιήσω αρκετά την κατατάσσω στις μέτριες. Μια από αυτές ήταν για μένα και το black summer εν αντιθέσει με το Kingdom που με είχε καθηλωμένο. Επειδή είναι νέα η σειρά και για να μη σποιλάρω, θα πω απλά ότι μου φάνηκε χαοτική, χωρίς μέση και τέλος, μαζεμένα κλισέ τύπου "οι άνθρωποι είναι κακοί" ή "πρέπει να πάμε εκεί γιατί άκουσα πως είναι ασφαλές μέρος", που οκ, τα περιμένεις αλλά εδώ θεωρώ πως το ξεχείλωσαν, χαζές αποφάσεις τύπου TWD και αρκετές σκηνές πάλης-μάχης κακογυρισμένες. Οι δεύτεροι ρόλοι πιο αδιάφοροι πεθαίνεις. 

Στα θετικά, γρήγορα ζόμπι, έχει τις δικές του wtf στιγμές που όμως θεωρώ πως θα μπορούσαν να γίνουν επικές (οι ιδέες δηλαδή ήταν εξαιρετικές) και decent ηθοποιούς για τα γούστα μου στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Εν κατακλείδι, τίποτα το ιδιαίτερο, αν βγει δεύτερη σεζόν και το πάρω πρέφα ίσως τη δω επειδή έχει ζόμπι. Thats all. 

• Like 1
Δημοσ.

- 1ο επεισόδιο

* Έντονη η αίσθηση ότι βλέπουμε κάποια παραγωγή τύπου fan made όπως κατά καιρούς βγάζουν αρκετοί στο εξωτερικό στο YouTube κλπ. ( δεν θα μου φαινόταν περίεργο αν κάτι τέτοιο παίχτηκε και αγόρασε τα δικαιώματα το Netflix )

* Φθηνά εφέ.

* Οκ γρήγορα ζόμπι φάση τύπου λύσσας. Αλλά τι ήταν η στιγμή που ...

πεθαίνει η μελαχρινή και άρχιζε να τρέχει τελείως ανθρώπινα, μάλιστα μου φάνηκε κάπως αστείο το γεγονός το οποίο φαίνεται λες και είχε νοημοσύνη το ζομπι κ έλεγε " χμμμ πάμε από δω, χχμμμμ τι κάνουν αυτοί με κοιτάνε; - έρχομαι να σας φαω -, χμμμμ μπαίνουν μέσα,  ρε ανοιχτε ρεεε, ας φυγω...... ωπ μια μαντρα......... κάπου διεολο θα ανοίγει, για να μπω εδώ, να τα παιδιά, ας φαω αυτόν "

Δημοσ.

Ειδα τα 2 πρωτα, μου αρεσε αρκετα. Ειναι απο τους δημιουργους του Ζ Νation και pre-quel, που ειναι κ αυτο καπως εναλλακτικο αλλα και αγαπημενο μου. Αξιζει σιγουρα η προβολη

@7nisiotis γενικα το studio και στο Ζ Νation εχει ψιλο φτηνη παραγωγη αλλα αν δεν το εχεις δει λογικο να σου φαινεται σαν fan-made

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

Είχα δει τις πρώτες 2 σεζόν του Ζ Nation

τοτε δε πρεπει να σου φαινεται εντελως περιεργο. Βασικα ειναι στο ιδιο υφος απλα πολυ πιο σοβαρο. Παντως η σειρα βλεπεται ανετα, δεν ειναι ουτε τραγικη αλλα ουτε και πολυ καλη, κατι ενδιαμεσο θα ελεγα απο τα 2 επς

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαμένος χρόνος τα 2επ που άντεξα . Εκτός της φτηνής παραγωγής αυτό που κυρίως με χάλασε είναι οι χαζές αποφάσεις που παίρνουν απλά γιατί έτσι βολεύει το σενάριο . 

Απορω με ποια κριτήρια αγοράζουν σειρές στο Netflix . Φαίνεται ότι το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η ποσότητα . Η ποιότητα έχει πάει περίπατο εδώ κ καιρό . 

Επεξ/σία από totalius
  • Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.

Επειδή είμαι λάτρης των ζομποσειρών λέω να την ξεκινήσω, αλλά βλέπω ότι την κατατάσσεται στην ίδια κατηγορία με Z Nation, το οποίο άντεξα μόνο δύο επεισόδια λόγω της πολύ φτηνής παραγωγής στα όρια του αστείου, οπότε μάλλον σκουπιδάκι θα είναι.

Δημοσ.

Έφτασα 3ο επεισόδιο, και σήμερα η συνέχεια. Ο πιλότος είναι για μένα κακή εισαγωγή στη σειρά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...