Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα,

Eχω το ρουτερ thomson tg585 v8 adsl 24mbps (forthnet/nova) και τελευταια κανει αποσυνδεσεις και δεν εχω καθολου internet. Ο τεχνικος μου ειπε οτι φταιει το router.

Ποιο router/modem μου προτεινετε? εχω ακουσει για dslam chipsets και τα σχετικα αλλα δεν γνωρίζω πολλα. 50-60 ευρω max.

Xρησιμοποιώ lan PC και wireless μια TV και ενα smartphone.

εχω βρει αυτα:

1 TP-LINK TD-W8961N v3

2 : TP-LINK Archer C20 v4

3 : TP-LINK Archer C50 v1

4 : TP-LINK Archer VR400 v2

ολα υπαρχουν στο skroutz.

εχω δει οτι καποια απο τα παραπανω routers δεν ειναι συμβατα με forthnet/nova λογο dslam chipsets κτλ. δεν ξερω αν οντως ισχυει αυτο.

Ευχαριστώ

Επεξ/σία από Mytsos22
Δημοσ.

Το TP-LINK Archer VR400 v1 το χρησιμοποιώ τα τελευταία δύο χρόνια σε μέτρια γραμμή adsl2 της wind και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Δεν θα το άλλαζα. Πιστεύω και η v2 να είναι το ίδιο καλή, έχει θετικά σχόλια στο skroutz. Νομίζω ότι είναι το καλύτερο από όσα αναφέρεις, για αυτό είναι και το πιο ακριβό άλλωστε (έχει τις περισσότερες δυνατότητες). Πέρα από το πολύ καλό του σήμα για το wifi είναι πολύ σημαντικό ότι είναι και vdsl modem, έτσι ώστε εάν στο μέλλον αναβαθμίσεις τη γραμμή σου σε vdsl να μη χρειαστεί να το αντικαταστήσεις.

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολυ.

Τελικα ειμαι αναμεσα σε :

1 TP-LINK TD-W8961N v3

2 TP-LINK TD-W9970

Ποιο πιστεύετε ειναι καλύτερο απο τα 2? τα εχει δοκιμασει κανεις σε forthnet/nova adsl γραμμη?

Δημοσ.

To δεύτερο, TP-LINK TD-W9970, γιατί είναι και adsl και vdsl. Από εκεί και πέρα όλα είναι σχετικά, κοίτα στο skroutz, θα βρεις και θετικές και αρνητικές γνώμες.

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, lamargos είπε

To δεύτερο, TP-LINK TD-W9970, γιατί είναι και adsl και vdsl. Από εκεί και πέρα όλα είναι σχετικά, κοίτα στο skroutz, θα βρεις και θετικές και αρνητικές γνώμες.

adsl εχω vdsl δεν ξερω αν θα βαλω. στο skourtz ο ενας λεει ολα καλα και ο αλλος δεν ειναι καλο. δεν μπορω να βγαλω ακρη. απλα θελω να ξερω με forthnet αν ειναι συμβατα η αν δεν εχει σημασια

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα σας! Εχω ένα ρουτερ απο αυτα που δινουν οι εταιριες ( το συγκεκριμενο απο  την Wind ) . Το σπίτι μου ειναι το τελευταιο που προμηθευει ο ΟΤΕ . Ενδεικτικα θα πω μονο ποσο πιανει ..

Ping icon
Καθυστέρηση
375.2 ms
Ping icon
Λήψη
7.31 Mbps
Ευστάθεια
Μεταφερμένα Δεδομένα

79%
18.23 MB
Ping icon
Ανέβασμα
0.57 Mbps

Το ρουτερ βρισκεται στο ισογειο και στο πανω οροφο πιανει με το ζορι μια γραμμη καμια φορα και καμια..
Αλλοι μου εχουν πει να αγορασω   ένα repeater wifi .. αλλοι παλι μου εχουν πει να αγορασω ενα καλο ρουτερ ..
Φανταστητε οτι αν το PC ειναι ανοιχτο , μαζι με ενα κινητο συνδεδεμενο στο internet καμια αλλη συσκευη ειτε κινητο ειτε λαπτοπ προκειται να συνδεθει..
Εσας παιδια ποια ειναι η γνωμη σας ? 
Και αμα χρειαζεται να αγορασω ενα καλο ρουτερ ποσα χρηματα χρειαζεται να δωσω? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...