D.Luffy Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 In-engine trailer για το Oddworld με στόχο κυκλοφορία το 2020. 1
jerry banana Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 31 λεπτά πριν, D.Luffy είπε In-engine trailer για το Oddworld με στόχο κυκλοφορία το 2020. Ο κύριος πρωταγωνιστής που είχαν τα παλιά παιχνίδια που είναι?
Tobajara Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Στις 19/3/2019 στις 4:18 ΜΜ, jerry banana είπε Ο κύριος πρωταγωνιστής που είχαν τα παλιά παιχνίδια που είναι? Δεν υπήρχε ποτέ ένας κεντρικός πρωταγωνιστής για τα Oddworld. Στα Abe's Odyssey και Abe's Exodus ήταν ο Abe, ακολούθησε το Munch's Odyssey με το Munch, μετά το Stranger's Wrath με τον Κλιντ Ίστγουντ κατά βάση και τώρα το πέμπτο παιχνίδι. Θυμάμαι πως την εποχή του Abe είχε συζητηθεί πως η σύλληψη ήταν για πέντε παιχνίδια Oddworld.
AntonisKo Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Abe's Oddysey σε PS1 χωρίς memory card. Άλλα επίπεδα gaming. Ποσα χρόνια πίσω γμτ. Επεξ/σία 11 Απριλίου 2021 από AntonisKo
jerry banana Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 1 ώρα πριν, Tobajara είπε Δεν υπήρχε ποτέ ένας κεντρικός πρωταγωνιστής για τα Oddworld. Στα Abe's Odyssey και Abe's Exodus ήταν ο Abe, ακολούθησε το Munch's Odyssey με το Munch, μετά το Stranger's Wrath με τον Κλιντ Ίστγουντ κατά βάση και τώρα το πέμπτο παιχνίδι. Θυμάμαι πως την εποχή του Abe είχε συζητηθεί πως η σύλληψη ήταν για πέντε παιχνίδια Oddworld. Εγώ θυμάμαι αρκετά μικρός που έπαιζα στο πρώτο xbox ένα με έναν τύπο με καπέλο.Πολυ καλό παιχνίδι.Ποτε δεν το τερμάτισα καθώς σχεδόν ότι έπαιζα (και τερμάτισα και αρκετά ) το έπαιζα χωρίς γνώση αγγλικών .Περίεργο πράγμα ο ανθρώπινος εγκέφαλος.
ChrisN.S. Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 Το παιχνίδι πάντως δεν είναι καλό, ενοχλητικό gameplay ασχολήθηκα 2-3 ωρίτσες και μετά το παράτησα για την ψυχική μου υγεία.
tommybertsen Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 Με ενοχλεί ιδιαίτερα που δεν έχει dedicated κουμπί για να κλάνεις. Τι σκέφτηκαν άραγε; #nofartnoparty 😛 Ενοχλητικά και τα prompts τα οποία αφορούν μόνο gamepad. Λες και δεν θα παίξει κανένας με kb/m Ενοχλητικό είναι και το θέμα δυσκολίας καθώς δεν "κάθεται" καλά παντού και με προβληματίζει (δεν έχει κάποιο "σκαλοπάτι", είναι χύμα στο κύμα). Δεν είδα πόσο χρήσιμο (ή όχι) είναι το crafting. Δεν ξέρω γιατί πρέπει να κάνεις crafting ντε και καλά Κατά τα άλλα μου άρεσαν κάποια πράγματα και σε μια γενναία πτώση τιμής θα το τσιμπήσω. Θεωρώ άδικο να το συνεχίσω παραπλεύρως, ήθελα να δω απλά για ποιον λόγο έχει πάρει βαθμολογίες περίεργες και πολύ διαφορετικές. Άλλος του έβαλε 4, άλλος 6, αλλού το είδα και 8.5. Εν αναμονή και για την κυκλοφορία του σε άλλες πλατφόρμες 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα