berserker7 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Η κατάσταση έχει ως εξής: Κατέβασα την εφαρμογή Navigation Bar από το playstore. Αυτό που κάνει είναι να σου εμφανίζει τα κουμπιά πλοήγησης πάνω στην οθονη, μιας και το navigation bar του κινητού σταμάτησε να δουλεύει μετά από πτώση. Το θέμα είναι ότι όταν έκανα επανεκκίνηση, το navigation bar κάλυψε ένα μέρος του πληκτρολογίου με αποτέλεσμα να μην μπορώ να πατήσω το κουμπί Enter ώστε να εισάγω τον κωδικό μου. Απ' ότι είδα δεν γίνεται να κάνεις απεγκαταστήσεις εφαρμογή remotely. Σύνδεσα το κινητό σε PC για να δοκιμάσω να κάνω απεγκατασταση μέσω καποιου προγράμματος αλλά δεν αναγνωρίζει τη συσκευή. Έχει να προτείνει κάνεις κάτι; Έχω ξεμείνει από ιδέες και είναι κρίμα να κάνω reset για τόσο χαζό λόγο.
chios Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Το πρόβλημα πιο είναι; όταν κάνεις απεγκατασταση της εφαρμογής δεν φτιάχνει;
ELTASSOS Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Γυρνα το πλαγια το τηλεφωνο...σε landscape μπας και φανει το εντερ
berserker7 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 4 ώρες πριν, chios είπε Το πρόβλημα πιο είναι; όταν κάνεις απεγκατασταση της εφαρμογής δεν φτιάχνει; Δεν μπορώ να κάνω απεγκατασταση μιας και δεν μπορώ να εισάγω τον κωδικό για να ξεκλειδώσω το κινητό. 7 λεπτά πριν, ELTASSOS είπε Γυρνα το πλαγια το τηλεφωνο...σε landscape μπας και φανει το εντερ Το δοκίμασα αλλά δεν. Θα δοκιμάσω να συνδέσω το κινητό με κάνα πληκτρολόγιο αλλά ακόμα και εκεί είμαι άτυχος γιατί το συγκεκριμένο smartphone (oukitel k10000) έχει την ιδιαιτερότητα ότι παίρνει μόνο micro usb 9 χιλιοστών αντί των κλασικών 6, οπότε δεν παίζει να βρω καλώδιο otg με αυτές τις προδιαγραφές.
AntiCambeR Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 19/3/2019 στις 3:40 ΜΜ, berserker7 είπε Η κατάσταση έχει ως εξής: Κατέβασα την εφαρμογή Navigation Bar από το playstore. Αυτό που κάνει είναι να σου εμφανίζει τα κουμπιά πλοήγησης πάνω στην οθονη, μιας και το navigation bar του κινητού σταμάτησε να δουλεύει μετά από πτώση. Το θέμα είναι ότι όταν έκανα επανεκκίνηση, το navigation bar κάλυψε ένα μέρος του πληκτρολογίου με αποτέλεσμα να μην μπορώ να πατήσω το κουμπί Enter ώστε να εισάγω τον κωδικό μου. Απ' ότι είδα δεν γίνεται να κάνεις απεγκαταστήσεις εφαρμογή remotely. Σύνδεσα το κινητό σε PC για να δοκιμάσω να κάνω απεγκατασταση μέσω καποιου προγράμματος αλλά δεν αναγνωρίζει τη συσκευή. Έχει να προτείνει κάνεις κάτι; Έχω ξεμείνει από ιδέες και είναι κρίμα να κάνω reset για τόσο χαζό λόγο. Μήπως γίνεται αν αλλάξεις το μέγεθος της γραμματοσειράς; Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2019 από AntiCambeR
berserker7 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Τελικά το θέμα δεν είναι η εφαρμογή αλλά το κάτω μέρος του touchscreen έχει χαλάσει και δεν αποκρίνεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα