vagos789 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 20 ώρες πριν, roympos1994 είπε οπως ξερουμε δεν ξερω και πολυ καλα αγγλικα και αμα πετυχω και κανεναν χαζο αντε βγαλε ακρη. Ειμαστε σιγουροι οτι δεν μας δουλευει καποιος; 1
Finn Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Εγώ πάντως πριν 6 χρόνια που πήγα Λονδίνο ζορίστηκα πολύ να βρω δουλειά στον IT Sector. Ποτέ δε βρήκα βασικά, καμία απάντηση στα applications μου και με τα αγγλικά μου να είναι σε πολύ καλό επίπεδο. Σίγουρα κάτι έκανα λάθος κι εγώ αλλά σε καμιά περίπτωση δεν είναι η γη της επαγγελίας. Στο 6μηνο πάνω επέστρεψα Ελλάδα.
CyberWolf Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 35 λεπτά πριν, Finn είπε Εγώ πάντως πριν 6 χρόνια που πήγα Λονδίνο ζορίστηκα πολύ να βρω δουλειά στον IT Sector. Ποτέ δε βρήκα βασικά, καμία απάντηση στα applications μου και με τα αγγλικά μου να είναι σε πολύ καλό επίπεδο. Σίγουρα κάτι έκανα λάθος κι εγώ αλλά σε καμιά περίπτωση δεν είναι η γη της επαγγελίας. Στο 6μηνο πάνω επέστρεψα Ελλάδα. Και βρήκες εδώ ; Ή έχεις φύγει για άλλου τώρα; Στους 6 μήνες βρήκες άλλη δουλειά; 1 ώρα πριν, vagos789 είπε Ειμαστε σιγουροι οτι δεν μας δουλευει καποιος; Τι εννοείς;
CyberWolf Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 7 λεπτά πριν, gmts είπε Προφανώς δεν είναι για όλους το ΗΒ. απλα εδω στην Ελλαδα ειναι λιγα αυτα που δινουν.
Iris_89 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 50 λεπτά πριν, Finn είπε Εγώ πάντως πριν 6 χρόνια που πήγα Λονδίνο ζορίστηκα πολύ να βρω δουλειά στον IT Sector. Ποτέ δε βρήκα βασικά, καμία απάντηση στα applications μου και με τα αγγλικά μου να είναι σε πολύ καλό επίπεδο. Σίγουρα κάτι έκανα λάθος κι εγώ αλλά σε καμιά περίπτωση δεν είναι η γη της επαγγελίας. Στο 6μηνο πάνω επέστρεψα Ελλάδα. Πως γινεται αυτο, ειδικα στο Λονδινο;! Σε τι επιπεδο, πχ engineer or something else? Εγω βρηκα σε λιγο καιρο κ γενικοτερα βρισκω ευκολα, κ δε μενω London.
Finn Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 6 λεπτά πριν, Iris_89 είπε Πως γινεται αυτο, ειδικα στο Λονδινο;! Σε τι επιπεδο, πχ engineer or something else? Εγω βρηκα σε λιγο καιρο κ γενικοτερα βρισκω ευκολα, κ δε μενω London. Electronic engineer με εμπειρία και σε ISP. Ειλικρινά δε ξέρω. Ίσως είχα κακοστημένο βιογραφικό τι να πώ. Οι μόνες απαντησεις που έπαιρνα ήταν από agencies που ήθελαν να μου πουλήσουν certifcate courses τύπου comptia, MS etc. Τους έλεγα στα ίσια, βρες μου δουλειά και θα σου πληρώσω ότι certificate θέλεις. Έκανα 2 μήνες bartending στο Croydon και ήρθα πίσω. Εννοειται συγκατοίκηση και εκτός κέντρου (SW20) για ποιοτικότερη ζωή και σε νορμάλ σπίτι.
tonys83 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Περιεργο και εγω μηδεν πτυχια μετρια αγγλικα και βρηκα σχετικα γρηγορα και σε πολυ χαλαρη εταιρεια... Παντως οντος δεν ειναι για ολους η αγγλια.. μαζευω λεφτακια και την κανω...
Iris_89 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 4 λεπτά πριν, Finn είπε Electronic engineer με εμπειρία και σε ISP. Ειλικρινά δε ξέρω. Ίσως είχα κακοστημένο βιογραφικό τι να πώ. Οι μόνες απαντησεις που έπαιρνα ήταν από agencies που ήθελαν να μου πουλήσουν certifcate courses τύπου comptia, MS etc. Τους έλεγα στα ίσια, βρες μου δουλειά και θα σου πληρώσω ότι certificate θέλεις. Έκανα 2 μήνες bartending στο Croydon και ήρθα πίσω. Εννοειται συγκατοίκηση και εκτός κέντρου (SW20) για ποιοτικότερη ζωή και σε νορμάλ σπίτι. It sucks mate. Ελπιζω να μη σε αποθαρρυνει στο μελλον. Κοιταξε κ για αλλες χωρες, εκτος Αγγλιας
Finn Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 3 λεπτά πριν, Iris_89 είπε It sucks mate. Ελπιζω να μη σε αποθαρρυνει στο μελλον. Κοιταξε κ για αλλες χωρες, εκτος Αγγλιας Καθόλου δε με αποθάρρυνε! Θεωρώ ότι στους 6 μήνες που έμεινα ΗΒ μπορεί να μην απέκτησα επαγγελματική εμπειρία αλλά αποκόμησα άλλα οφέλη. Θυμάμαι χαρακτηριστικά μια κουβέντα που είχαμε μ έναν Ελληνα professional in London, ο οποίος θέλοντας να βοηθήσει τους newcomers διοργάνωνε μικρές ημερίδες προσανατολισμού. "Είσαι ένας στα 13.000.000. Εδώ είναι premier league". Έβγαλα το συμπέρασμα ότι για θέσεις IT οι Άγγλοι γουστάρουν τρελά τα certifications αλλά και αποδεδειγμένη εμπειρία στο ΗΒ. Άντε να αποδείξεις ότι έκανες αυτά που λες ότι έκανες στην Ελλάδα. Απ την άλλη πτυχίο και βαθμός πτυχίου αλλά και ξένες γλώσσες (6) περνούσαν απαρατήρητα. Σε τηλεφωνικά κέντρα έχουν προτεραιοτητα Άγγλοι, Ινδοί και Νοτιοαφρικάνοι.
jokul7 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 51 λεπτά πριν, roympos1994 είπε Τι εννοείς; Στις 19/3/2019 στις 3:10 ΜΜ, roympos1994 είπε Καλησπερα, θα ηθελα να ρωτησω επειδη λογικα θα φυγω με την κοπελα μου για Αγγλια για να παει να κανει μεταπτυχιακο και εγω για να παω να δουλεψω εκει περα τωρα δεν ξερω σε ποιο μερος θα ειναι
unforgiven Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Γιατί το επικείμενο Brexit είναι εκτός της κουβέντας; Πολύ σύντομα δεν θα μπορείς να πας Αγγλία λες και πήγαινες Θεσσαλονίκη.
bilya Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, unforgiven είπε Γιατί το επικείμενο Brexit είναι εκτός της κουβέντας; Πολύ σύντομα δεν θα μπορείς να πας Αγγλία λες και πήγαινες Θεσσαλονίκη. πρέπει να μείνει εκτός μιας κ μιλάμε για καθημερινή πολιτική κωμωδία κ δεν υπάρχει τπτ σίγουρο ακομα (κ ουτε πρόκειται) TS UK δεν είναι μόνο το Λονδίνο. Μιλάμε για άλλη χώρα σε θέμα ενοικίων κτλπ. Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2019 από bilya
CyberWolf Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 48 λεπτά πριν, bilya είπε πρέπει να μείνει εκτός μιας κ μιλάμε για καθημερινή πολιτική κωμωδία κ δεν υπάρχει τπτ σίγουρο ακομα (κ ουτε πρόκειται) TS UK δεν είναι μόνο το Λονδίνο. Μιλάμε για άλλη χώρα σε θέμα ενοικίων κτλπ. Δεν ψαχνω μονο για λονδινο
Iris_89 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 40 λεπτά πριν, roympos1994 είπε Δεν ψαχνω μονο για λονδινο Το θεμα ειναι ΠΟΥ θα κανει η κοπελια μεταπτυχιακο? Καλα σου λενε τα παιδια πως στην αρχη ισως χρειαστει να κανεις αλλες δουλειες, και δεν γινεται η δικια σου να δουλευει part time για να συνεισφερει? Με εναν να δουλευει ουσιαστικα, ισως σε μια δουλεια ποιυ δεν δινει αρκετα ωστε να εχετε δικο σας χωρο, η συγκατοικηση ειναι σχεδον 100%. Sorry mate
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα